hcpiter Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 ale ty duzy jestes ze taka fote zrobiles ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Ponad 1,90m będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Hehe no widac na fotce na półce, żeś wysoki :) Czy to może dziewczyna taka niziutka? :) Aha, telefon ci stanął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 NO widzisz taki stary i jeszcze stoi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Ale widać, że pozowane zdjęcie, jeszcze szmatka się zachowała po sprzątaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Wafer: fajnego lapka masz :D...tez taki mam..luks sie sprawuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafer Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Widzę, że CRT dzielnie się trzymają ;) Czy mnie wzrok nie myli na drugim zdjęciu masz sticker ubuntu i właśnie instalowaną winde? Nie myli cie wzrok, ale akurat ten monitor jest podlaczony pod kompa kuzynki bo jej winde instalowalem, na pozostalych 3 jest linux :D Na lapku tez, a na tym PC obok lapka winda z linem... co do CRT to jak narazie nie uznaje innych monitorow, duzo lepiej mi sie na nich pracuje niz na LCD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 no to ja też się dorzucę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 lans & bans jolllllllll ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 tablet duży, ekran spory, słuchawki duże, a głośniczki jakoś skromne:P Burzą ład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 @Morte: bo te głośniczki to z przypadku, ja używam tylko słuchawek, ale raz się zdarzyło że przyszło mi oglądać film nie samemu to poszedłem i zanabyłem byle co. byle coś tam brzęczało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 slizgi ile ten monitor ma cali ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 tylko 24" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 slizgi: wspolczuje monitora.....porazka.. mam identyko i za miesiac kupuje 24..ale eizo samsungi to bardziej dla zapalonych graczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 slizgi czemu piwa nie dopijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 @leszek-lenia: hmm, a ja jakoś nie narzekam, jak dla mnie rozsądny monitor za rozsądną cenę, bo się nie okłamujmy ale eizo 24 jest ze 2 razy droższy. Łaziłem długo po sklepach i oglądałem sporo monitorow, eizo tez, i mam mieszane uczucia, niby wszyscy mówią oh i ah(są też opnie negatywne), ja doszedłem do wniosku że nie byłbym zadowolony z eizo z takiego przedziału cenowego na jaki mnie stać było jak kupowałem. @Eden-3d: spokojnie dopite zostało zaraz po zrobieniu foty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Slizgi jeśli w lewym, górnym rogu pisze 2493 to mam ten samo monitor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.P Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Jak udowodnil heheheh :D good job :) a tu nasz nowy komand center ;) czekoladyn w trakcie pracy gratis ;) Moglbym wiedziec co to za fotelik (skoro wygodny)? Jaki producent, moze model i cena? ;) A plecki nie bola po kilku(nastu) godzinach siedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 To ja tak skromnie, zdjęcia z komórki. Niestety mam mały pokoik na stancji i nie mogłem większego obszaru ująć, ale chociaż biurko i krzesło się zmieściło:) W kubku - kakao z guaraną, piję od tygodnia - efekty znacznie lepsze niż po kawie. Działa przez 7godzin przepełniając pozytywna energią, no i nie ma rozdrażnienia kofeinowego, świetna sprawa, choć smakuje okropnie, a osad trzeba wypić (guarana się nie rozpuszcza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 zastanawiam sie kto na max3d jeszcze nie ma tego krzesla... daje rade ten wacomic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Guaranę w kapsułkach sobie spraw, nie ma smaku i budzi epicko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Ja nie mam. A takiego Wacoma testowałem, gdy tylko pjawił się na rynku. Były jakieś jazdy przy dużym pochyleniu piórka, ale ponoć to był model testowy i to dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 @Tadek - hah, ja dopiero teraz pierwszy raz zajrzałem do tego tematu i faktycznie sporo osób je ma... no w sumie nic dziwnego, porządnie się na nim siedzi :) Wacomic daje radę, tylko kolory mam inne na tablecie i na monitorze, ciężko mi je dopasować. Ale może to kwestia tego że monitor mam analogowy, a cintiq leci cyfrowo.. @Biglebowski - hmmm, mówisz? Z tego co się orientuję to kapsułki wychodzą nawet taniej niż proszek... będę musiał się nad tym zastanowić, dzięki :) @Shogun3D - u mnie nie ma problemów z pochyleniem piórka, ale szczerze to lepiej mi się pracowało na intuosie :) I wygodniej, i jakoś tak szybciej. Ale może to dlatego, że przywykłem do klasycznych tabletów, dla tych rysujących tradycyjnie to jest super sprawa (przekonałem się o tym pokazując paru znajomym rysujących hobbystycznie do porównania z pentagramem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamode Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 noiprox - apropo guarany, masz jakieś sprawdzone sklepy (np. na allego) gdzie zakupujesz guarane? Bo nie chce kupić badziewia z ruskiego targu i trafić na Powązki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 co to za krzeslo i co to za tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Ja też nie mam. Lipa z krzesłami teraz jest taka, że albo skóra albo "sznureczki". A co zrobić gdy człowiek ma futrzaka albo 2... Chwila moment i byłoby po krześle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Noiprox, przyznaj się, że chciałeś się po prostu przylanoswać Cintiq'iem;) To ja się pochwalę nowymi zabawkami do symulatorów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Lukas prawie jak u mnie tylko, ża ja mam blat kuchenny i dwa kozły zamiast biurka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 makak_ ja ostatnio siedze na takim drewnianym z ikei. to sie nazywa jules i powiem Ci ze bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 A nie boli cię tyłek? wygląda trochę hardcorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 nie boli :P chociaż wiesz ja mam ze szkoły przyzwyczajenia :P ale musialbyś sobie usiąśc na takim i zobaczyc czy Ci takie siedzenie pasuje. zawsze mozesz zainstalowac poduszke ;) ale i tak zmieniam to na fotel niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Noiprox, przyznaj się, że chciałeś się po prostu przylanoswać Cintiq'iem;) Szczerze to chcialem się słuchawkami przylansować, bo tylko one mnie nie zawodzą z całego sprzętu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 CIekawe co slizgi wyciera tymi chusteczkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqus Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Skromnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) A u mnie odnowione :D Edytowane 14 Marzec 2009 przez Sadowski25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqus Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 A u mnie odnowione :D Ja bym się bał różowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 to nie jest różowy.. ( fota z lampą roboina... ) fiolet ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Co ten monitor taki malutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 bo przestraszył się ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 W pochmurny dzień dostaniesz tam depresji chłopie, zmień kolor na coś pogodnego. Byle nie w Photoshopie. Photoshop tym razem to za mało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 był kolor taki łoliwkowy.. dzisiaj skończyliśmy malować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 No, to ja radzę biel lub słoneczną żółć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Dorwałem progsa do panoram xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 A tu moje nowe szpargały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Widze że u większości jest niezły burdel lub jak to sie ładnie mówi "nieład artystyczny" :) To teraz ja pokaże moje stanowisko, meble troche wiocha ale to wynajmowane mieszkanie więc nic nie poradze :P Panorame skleiłem w fotosklepie więc wyszły mi troche połamane linie :( jaki jest dobry soft do tego? mniejszy obrazek: i większy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 chyba posprzątałeś od kiedy tam byłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 uhh @javor co to dokładnie masz na ścianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Ja do zlepiania panoram używam Hugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Dżizys krajst, ile to ma cali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 mała kawiatura daje złudzenie dużego monitora a tak to pewnie tylko te 30' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi