polka dot Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 gdzie to spedze tam reszte zycia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ładne krzesło i wydaje się nawet wygodne :) sam render też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 a zdradzisz jak ustawiasz material takich kaffelkooff?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 kome rządzisz ziąąąą!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 pokaż siatke - chce zobaczyć czy śruby modelowałes czy teksturą - mam podobne na stanie w biblioteczce tylko czeka na render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 dzieki :) sruby hindusku oczywiscie modelowane :) Z-Brush - reflect prawie na max, fresnel i gloss coś koło 0,7. do tego tekstura z bumpem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Oki dzieki, potestuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 dziergałeś boolean'em?? boooo! wpanij do wrocka na korepetycje z Cut'em ;] modelik fajny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 krzeselko oryginalne i ciekawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 hehe, rhino. Swietnie wyszło ci to studio, podobnie sam model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ladne krzesla, tylko mapowanie tylnej nogi skopales :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 dzieki :) sruby hindusku oczywiscie modelowane :) pozdrawiam no bo już myślałem że na psy upadasz ;) w takim razie bez zastrzeżeń. Buziaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 no, kome - mistrzuniu rozwaliles mnie czasem pracy!!!! na takie wizki to chlopie wymiatasz! Drugi renederek zdecydowanie mi sie bardziej podoba a modele krzeselek - bardzo orginalny wyglad, gratuluje pomyslu! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 extra renderki mistrzu :) bardziej mi się podoba 2 render ale 1 też super, a krzesła kozackie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku92 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 te twoje pracki są super. render i tekstury super, tylko to morze... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 fajne fotki, fajne krzesła, fajny asfalt :P w ogóle wszystko fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2006 tnx :) Raffaello krzesła niestety są projektu Hansa Wegnera ;) poniżej zrodzona w bólach trzecia aranżacja. technicznie render to straszna, niedopracowana wiocha + celny strzał z wystrojem wnętrza pasującym do kafli :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 zabuydowa kuchni po prawej daje rade, gorzej z lewą stroną, do ujęcia się nie czepiam bo wiem że ma na celu zwrócenie uwagi na kafelki - słoiki wyglądają jak by lewitowały - fajnei poradziłes sobie z modelingiem i shaderami zabudowy wokół piekarnika. Daje rade ;) szkoda tylko że fugi nie są modelowane - przynajmniej tak wygląda. na okapie wygląda jakby był jakis shader z niskim subdiv. ogółem 5/5 - zawsze da się coś poprawić ;) buziaki komek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2006 dzięki :) słoiki stoją za deską dlatego tak to wygląda. co do fug, to no kurcze ale jak miałem wymodelować fugi tych rozet i dekorów? :D to normalna mozaika, każdy element jest oddzielny. tymbardziej że klient może zmienić zdanie i wybrać sobie inną rozetę lub układ kafli. szaleństwo :D fakt. na okapie jest mało subdv. najwięcej w całej scenie mają kafle tj. 15 a i tak renderowało się zdecydowanie zbyt długo. cmok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 kolejny fajny render i całkiem fajnie urzodziłeś tą kuchnie 5 się należy jak na takie tempo pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 no no.. ladnie sobie kome poczynasz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 No , teraz daje rade zią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 bardzo ladne kafeleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 wery gud . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 yh.. lodowka ladna, reszta calkiem zośna, nic szczegolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 I pięknie jest, nieskromnie bardzo jest. Kiedy mija, tak jak wszystko, ta euforia kilkudniowa :) dajesz czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Wszystkie wizki swietne - gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Siemano:)Wizki bardzo ładne. Te kafle dłubałes kazde z osobna czy tylko bump na płaszczyźnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 dzięki :) to bump. ale do następnych muszę nauczyć się obsługiwać vraydisplacement :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 skromnie ale gustownie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Ja chce miec takie kafle 8X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 o łałą ale ładnie to wygląda...kurde dawno nic nie robiłem coś trzeba bedzie wyskrobać:P zachecasz mnie do pracy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 tnx :) jakieś 3 - 4h na przygotowanie każdej. 2 - 3h na render (1300x1100). kipesko ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 wliczając Ciebie to jest tylko paru na tym forum którzy umieją używać vraya :) Ładne!! - modelowałes fugi czy disp ? co sie chciałem jeszcze spytac....eee... aha - czemu zmieniłes nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 pierwsze jak zdjęcie, dwujke zdradza materiał na krześle :) śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 no ładnie kolego anouk. prawie tak jak kome :D kipesko ;) ale jak łdanie :) [+] dupa nie anonuk! :D idę spać. to twoja wina! anouk cięzej się pisze niż kome :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 kome zrobiłby to lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 dupa nie anonuk! :D idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 fajowe kafeleczki...kome ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Konkretna sprawa. Ta sofa w rogu pierwszego obrazka rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 no nie niedosc ze brzydkie rendery to nicka zmienil ;) bana mu :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 dzięki wszystkim :) hindus - dzięki. to dla mnie wiele znaczy :) w pierwszym kafle i fugi to disp, w drugim rozjechany bump. ale już się nauczyłem używać displace więc w następnych będzie raczej tylko to. apropos nicka, stary mi się nigdy nie podobał :) RA - mam cię! to fotel :D nielot - co z nimi nie tak?j jakieś konkrety :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 .... apropos nicka, stary mi się nigdy nie podobał ... A nam nowy ;] Co do renderków - eleganckie,nic więcej nie można napisać ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Anouk mam pytankoa raczej dwa: ktorego samplera antyaliasingu uzywasz i jakich silnikow gi? Renderki bardzo ładne, wrecz sliczne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 Z-Brush - z aa różnie. w tym przypadku adaptive qmc. a gi zazwyczaj lc+qmc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 nielot - co z nimi nie tak?j jakieś konkrety :) :) mi sie ciagle wydaje ze to jest kome tylko ze od tylu (czyli emok) nie wiem czemu jakos mi sie tak kojarzy ;) a tak z ciekawosci co on oznacza (anouk) ?? ps. renderki wyczesane :D aby nie bylo ze ot robie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 wow ! fotel i krzesło bezbłednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Witam Anonuk na forum niezłe niezłe jak na początkującego :D...ciekawe co powie kome jak zobaczy że wrzucasz do jego topika swoje wizki ,nieładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Ladna robota :) profesjonalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2006 Autor Share Napisano 19 Październik 2006 jaki ANONUK! :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi