Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU? 42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?

• 7-8 października 2006
      7
    • 14-15 października 2006
      20
    • 21-22 października 2006
      7
    • 28-29 października 2006
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Jak mozna to dodajcie mnie do listy przyjade z JunioRem i hcpiterem. Dopiero zaczynam przygode z 3d ale zawsze musi byc ten pierwszy meeting i akurat wypadlo na ten :D

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 49,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Houston we have a problem!

NIE MAMY NOCELGÓW DLA OSÓB SPOZA WROCŁAWIA

niestety, we wszystkich hotelach, pensjonatach czy schroniskach miejsca są zajete! :(

dlatego prosimy o załatwianie noclegów na własną rękę.

zorganizowanie noclegu dla 15 osób to cud. pojedyncze osoby szybciej załatwią sobie nocleg i wcisną się w jakieś wolne miejsce.

na stronie http://www.wroclaw.pl znajdziecie listę hotelików.

Raz jeszcze przepraszam za takie kłopoty. To nie nasza wina. Po prostu zaczął się rok akademicki i nie ma miejsc.

Pozdrawiam

Napisano

WAŻNE INFO

nie rozumiem pytań o lokazlizację knajpy/ pręgierza. Ludzie czytajcie posty :] Zamieściłem przecież mapkę.

Dołączyć może każdy, rezerwację mamy na 20 osób (więcej nie można było, mogło by to się wiązać z opłatą a na zbieranie kasy od ludzi już nieco za późno)

Postaramy się być wcześniej i dostawić jeszcze dodatkowy stolik, ale trzeba będzie liczyć się z tym że może być nieco ciasno (nie spodziewaliśmy się takiej ilości osób)

Wszystkich których nie ma na liscie a chcą się dołączyć proszę o potwierdzenie na PM

Teraz sprawa noclegu

Cały czas służe pomocą jako pośrednik w załatwianiu czegoś na miejscu, nie ma problemu, jeżeli ktoś miałby jakieś pytania, proszę o PM.

Tutaj daję linki do list placówek jakie udało mi się znaleźć.

http://www.inocleg.pl/fn__wyszukajNEW.asp?FIND=wrocław

http://www.wroclaw.pl/m3346/

http://www.wroclaw.pl/m8953/

Mam nadzieję że nie zniechęci Was to do przyjazdu, w razie czego prosimy o kontakt.

Pozdrawiam

Vorek

[+] widzę że tweety mnie wyprzedził :)

[++]

jak zwykle Vorek :] (tweety)

Napisano

Dodajcie moze na liste osoby ktore sie wpisywały wczesniej bo bedzie zamieszanie lekkie :]

Napisano

witam Was towarzysze maxowcy:)!!!

Tu Agent_74 z Wrocławia

Potwierdzam swe przybycie na zlot na 100%

odnosnie odpowiedzi i zapytań przyjezdnych.

Mam samochód mozliwość podjechania po spóźnialskich lub piechurów w sobote na dworzec,wszelkie kursy u mnie czynne dopiero po 16ej bo do 15ej pracuje w firmie.Wiec wszelkie dokładniejsze zapytania lub namiary prosze przesylac mi na PM lub na gg:)Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

oki:

sytuacja wygląda chyba tak:

Wrocław:

tweety

Drakula

Vorek

rowr

pikSar

Knysha

kannu

SUPER_OkO

Plastique

Badyl

Barcisz

maras

asblaze

Salvator

uncle

SSn4k3

Agent_74

Pawel Lipka

JuZ3k

Reszta świata:

KLicek + brat

jaras

hcpiter3d

Junior

Leru

kome

Scud

thorgal

krzyhhh

Z-Brush

Badyl

Kim Bo

AGmakonts

Kliment woroszyłow

Shogun

Lacedemon

Zaś plan dnia kształtuje się tak:

10:00 - dworzec PKP (odbieramy część ekipy: Klicek + Jaras+AGmakonts)

14:00 - odbieramy resztę spoza wrocka

17:00 - spotykamy się na rynku pod pręgierzem

17:30 - ruszamy do Mleczarni

xx:xx - ławeczka ;)

jeśli ktoś chce mój numer telefonu to zapraszam na PM.

Pozdrawiam

Napisano

Tweety około 10tej rowniez bedziemy na dworcu wiec sie spotkamy z wami

Dopisz jeszcze JuZ3k`a i Kingeri bo onich chyba zapomniałes ;)

Pozdro !

Napisano
szkoda w ostatni dzien nic nie zalatwie ... przykro mi bardzo bardzo mocno licze na duza porcje fotek :*

nie jedziesz ?

Napisano

Chveti no chyba niechcesz mnie skazac na spanie w parku :/

Nielot postaram sie wpasc mimo wszystko;)

Macie tam jakas kafejke ? moze na nocke bysmy wbili ? ! ;D z 20 zl bedzie kosztowala tani nocleg

Wiem juz ze Jaras nie da rady przyjechac na 100 % ma jakies duze zlecenia i terminy bliskie wiec na 99 % go nie bedzie, ale niech jeszcze sam powie ;/

jeszcze szukam na wlasna reka czegos wiec jutro potwierdze ostatecznie czy bede czy nie

Napisano
  • Autor

Klicek: z tego co widzę to o 3:16 masz pociąg powrotny.

w knajpie na pewno bedziemy do 22-23 a może i później. Jakby co to zostaniemy z tobą i wsadzimy do ciapongu. sam nie będziesz nie martw się :]

Napisano

tweety dobrze mowi ! ja tez wracam na jame z innymi wiec tak jakos sie meeting zakonczy mysle

Napisano

dla mie szkoda ze dwudniowy ten zlot bo mnie rodzice nie puszczą ale jak kolejny bedzie jednodniowy to jade na 100%;) milej zabawy;)

macie mi tu robić full zdjęc:P

Napisano

kto powiedział ze zlot bedzie 2dniowy ? wszyscy sie zwijają do domu spać około 3 godziny czasu wrocławskiego :D

Napisano
hk nie musisz nocowac mozesz nocnym wrócic :)

chveti jedziesz??

niestety nie...a żałuję bardzo...bo taka ekipa nie jest codziennie :(

Napisano

Witam :D

Tak, koniecznie dopiszcie mnie na listę. Będę w sobotę o 17.00 pod Pręgierzem.

PS. Czy ktoś z Was będzie miał laptopa? Bo jestem raczej wzrockowcem niż słuchowcem.:p

Pozdroofka!

Napisano
Witam :D

PS. Czy ktoś z Was będzie miał laptopa? Bo jestem raczej wzrockowcem niż słuchowcem.:p

Pozdroofka!

wszystko zalezy od jednego czlowieka a jest nim ==>PikSar

fajnie ze bedzie jakas dziewczyna a nie same samce :)

chveti szkoda :( nastepnym razem musisz byc :D

Napisano

Nie wiem , sam nie wiem...bardzo chce przyjechać, ale musze rozwazyc perspektywe spędzenia nocy na dworcu lub w pociągu co mnie bawi średnio...mam z wro 2 pociągi wchodzące w rachube..albo o 1.40 z przesiadka ( :/) albo bez przesiadki o 7 rano...nie najciekawiej...noce juz są chłodne...a ja dziadziuś musze juz dbac o zdrowie...:) wciaz mysle, jeszcze nie zrezygnowałem.

Napisano

A próbowaliście szukać czegoś z list które podałem ? Myślę że jedno miejsce będzie łatwiej znaleźć niż 15.

[+] specjalnie dla Klimenta: 2 miejsca będzie łatwiej znależź niż 15 ;)

Napisano
  • Autor

Kingeri: przepraszam za przeoczenie :) mam nadzieję, że nie uciekniesz za szybko znudzona wiecznym tematem 3D :)

kliment: poszperaj, może jeszcze coś znajdziesz.

jaras: z żalem ale wykreślam :( następnym razem nie podaruję :]

kome: po tym co robiłeś z Vorkiem i Kannu na tylnim siedzeniu samochodu (mam! chyba czuje! Kannu zapnij mnie!) powinieneś kochać mentala. inaczej powiem co robiłeś na parkingu nocą :]

Pozdrawiam

Napisano

co z tym parkingiem? oprócz paradoksalnej kawy i latania w skórze Vorka nic ekscentrycznego nie pamietam ;). vray rzadzi! :D

Napisano

lol jak będziecie gadac tylko o 3D to ja nie przyjeżdżam :P liczyłem na niezłą popijawe, a tu sie zapowiada że o 23 wszyscy pójdą "nynać" do swoich znalezionych noclegów...

narazie jak załatwie nocleg to na 80% przyjeżdżam, jak nie załatwie to odpuszczam (w tym samym czasie obchodzimy piątą rocznicę innej "organizacji").

Napisano
co z tym parkingiem? oprócz paradoksalnej kawy i latania w skórze Vorka nic ekscentrycznego nie pamietam ;). vray rzadzi! :D

That's my boy! :D

Napisano

Vorek mi odpisał,iż jak na razie 2 osoby bedą potrzebowały transportu powrotnego zatem browarek u mnie odpada:( Ale co tam lubię ludziom pomagać więc jeśli ktoś jeszcze bedzie potrzebował mej pomocy to niech da mi znać:

Pozdrawiam Agent_74

P.Ps

hcpiter i Junior? ponoć Vorek dał mi info,że potrzebujecie szybko się dostać z powrotem na dworzec:>?Nie ma sprawy na zlocie szukajcie takiego samego gościa co jest na mym avatarze:)hehehe

A kingeri przyjeżdza wcześniej czy jak bo ja również bede na 17 przy pregierzu ,z tymże auto zostawie jak mi sie uda to gdzieś w pobliżu Rynku:) no chyba,że łapiduchy bedą to przy ASP:\ lub przy hali Targowej:(

Napisano

Agent_74 no własnie, tak jakos o 2:20 mamy powrotny autobusik a zabardzo nie wiemy jak sie poruszac po wro to jakby dało rade to byłbym wdzięczny za podwiezienie na peksa :] a było by miejsce na 4 osoby? bo tylu nas będzie :]

Napisano
Agent_74 no własnie, tak jakos o 2:20 mamy powrotny autobusik a zabardzo nie wiemy jak sie poruszac po wro to jakby dało rade to byłbym wdzięczny za podwiezienie na peksa :] a było by miejsce na 4 osoby? bo tylu nas będzie :]

O 2:20 powiadasz:>?ehhehe w nocy???!!!

Hmmm dziwne bo ja co z tego pamietam ostatni jeleniogórski busik szedł w kole 22ej:|

Aż tak do późna chcecie tam byc:)hehehe no wsio zależy czy nie bedę za bardzo padnięty ale na pewno możecie na mnie liczyć:):cool:Postaram się wytrwać te przynajmniej 4-5 godzin:o

Napisano
nie wolicie sie ze mna przejsc? :D

z rynku na dworzec są dwa kroki.

No nie znowu takie tam dwa kroki;)

Dla zaprawionego piechura to tak ale dla świerzego turyste:|To tak trochu nie bardzo,tym bardziej jak już klamki będzie otwierał głową :)hehee

Napisano
nie wolicie sie ze mna przejsc? :D

z rynku na dworzec są dwa kroki.

hehe ja tu mówie o dojsciu z baru na pks :D

a ok której wracasz ? bo mam mały plan ;]

Agent_74 pks mamy z dworca o 2:20 ale jak cos to oczywiscie mozna wczesniej ale z tego co pamietam to meetingi ciągną sie prawie do rana :D

Napisano

No wsio zależy jak ja się bedę czół w końcu już dawno nie przechodziło sie takich długich spotkań hehe:DNo może pomijając te randkowe :)hihihi

Napisano

bede jutro o 10 na dworcu po Juniora i bande ( :D ) - moze jakiegos bronka walniemy od razu? :D

Napisano

a ja będę poźniej, miałem być o 10, złapię Was później na mieście

jak ktoś ma ochotę na moj numerek (lol) to zapraszam na PM

Napisano

właśnie pozbawiono i mnie noclegu :( ale przyjadę ...

a pomysł z kafejką internetową jest niezły :)

Napisano
  • Autor

oki:

sytuacja wygląda chyba tak:

Wrocław:

tweety

Drakula

Vorek

rowr

pikSar

Knysha

kannu

SUPER_OkO

Plastique

Badyl

nielot

Barcisz

maras

asblaze

Salvator

uncle

SSn4k3

Agent_74

Pawel Lipka

JuZ3k

Reszta świata:

KLicek + brat

jaras

hcpiter3d

Junior

Leru

kome

Scud

thorgal

krzyhhh

Z-Brush

Badyl

Kim Bo

AGmakonts

Kliment woroszyłow

Shogun

Lacedemon

razem: 36 osób bb4ae48107f8bcd4.png ale damy rade 17aa26b1c06a90d3.png

Zaś plan dnia kształtuje się tak:

10:00 - dworzec PKP (odbieramy część ekipy: Klicek + Jaras+AGmakonts) i ruszamy na miasto

14:00 - 16:00 - odbieramy resztę spoza wrocka (dworzec PKP)

17:00 - spotykamy się na rynku pod pręgierzem

17:30 - ruszamy do Mleczarni

xx:xx - ławeczka/net cafe/whatever ;)

Pozdrawiam

Napisano

kwestia mnie... nikt z Gdańska i okolic oprucz mnie nie wybiera sie do Wroclawia... nie wiem czy bede w stanie sam jechac pociagiem tyle czasu... zaplacze sie na smierc ;(

Napisano

tweety, moge byc jutro o 10 na dworcu tez jak cos, masz jakis nr kom. czy cos?;)

Napisano

No to szykuje się nam mały pre-zlocik hehe, cały dzień z maxowcami, kto to wytrzyma ? ;)

Napisano

nielot - o 17:00, pół godziny potem idziemy do Mleczarni (na spóźnialskich nie czekamy bo nam miejsca zajmą ;] )

Pozdrawiam

Napisano

czy mam rozumieć ze ta cafejka internetowa to coś pewnego? bo jesli tak to nie dzwonie juz po tych hotelach ( ceny straszne!!!) tylko siedze z wami w cafejce....ciekawe do której wytrzymacie..bo ja musze do 7 rano:D

Napisano
  • Autor

thorgal: nie płacz. dasz rade 17aa26b1c06a90d3.png

uncle: check your PM ;)

Vorek: hehe, zadaje sobie takie samo pytanie :D

nielot: upss.. wcieło mi Ciebie jak kleciłem text w wrodzie :] na rynku spotykamy się o 17 ale jeśli chcesz to przyjdź wcześniej. masz mój numer więc nas znajdziesz. pewnie bedziemy siedzieć gdzieś na rynku.

knysha: spoko. daj mi nzać jakoś się spotkamy :)

kliment: kafejka to bardzo realna sprawa. Vorek ma autobus o 6 rano więc na pewno gdzieś się zadekujemy. kafejka to ciepłe i całkiem miłe miejsce. wezme i ściągne triale maxa na pen'a co byśmy mogli sobie cosik popracować together ;)

Pozdrawiam

Napisano

pogrzalo was? ja do zadnej kafejki internetowej nie ide, ma mdosc komputera w pracy zeby jeszcze siezdiec w czasie wolnym przed nim;)