Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 143,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  Robert B. napisał:
a to sorry :) nie czytałem poprzednich ;D

Who now?

Try To Remember co do wykonawcy to nie wiem bo było ich kilku

Napisano

@thunder -

//Supermassive Black Hole - Muse

Edytowane przez d00b

Napisano

Ok, właściwie to wiem co to za kawałek (bo chyba zrobiony na potrzeby filmu)

tylko czy ktoś może wie, czy ten kawałek ukazał się w jakieś pełniejszej wersji gdzieś?

Napisano
  • Autor
  Cytat
Ok, właściwie to wiem co to za kawałek (bo chyba zrobiony na potrzeby filmu)

tylko czy ktoś może wie, czy ten kawałek ukazał się w jakieś pełniejszej wersji gdzieś?

widziales opis filmiku na YT? bo jak nie to na przyszlosc polecam
Napisano

dobra ja za bardzo nie mam pomyslu i juz nie mam sily szukac

piosenka red hot chilli peppers taka z refrenem heloł heloooo-oł

:D

Napisano

przed chwilą w esce leciała taka piosenka w której jest moment jak tłum śpiewa alaj lalaj i w refrenie też to słychać. Zna to ktoś?:)

Napisano

Jest taki chyba dosyć znany kawałek rockowy z lat 90', trochę taki balladowy, w refrenie charakterystyczna lekka gitara i męski dość wysoko śpiewany wokal, ciężko mi opisać samą muzykę dlatego może łatwiej po teledysku (czasami na VH1 puszczają) - przez cały utwór kolesie po prostu grają na jakiś zielonych łąkach, słoneczko świeci, ogólnie sielanka i o ile dobrze pamiętam wszyscy muzycy mają czarne okulary:)

Kiedyś znałem nazwę ale zupełnie wyleciała mi z głowy.

Napisano

Lucas - moze coś od coldplay? Leleń - "Music was composed for the spot by Beacon Street Studios in Venice. Body Rock...rocks! " a zna ktoś może kawałek w tle:

czy to może tylko do przedstawienia taki?
Napisano

Nie nie, na pewno nie Coldplay, wydaje mi się, że jeszcze kilka lat wcześniej:)

Napisano

Już nic... :D:D:D:D

Zawsze gdy tutaj coś napiszę to po góra minucie to znajduje :p

Edytowane przez RaVirr

Napisano

czesc

ktos moze zna tą muzyke ?chyba ze zostalo zrobione na potrzeby tej kampanii.

pozdrawiam

Napisano
  Ebor napisał:
czesc

ktos moze zna tą muzyke ?chyba ze zostalo zrobione na potrzeby tej kampanii.

pozdrawiam

Parov Stelar - Storm

Napisano

Szukam utworu z nowej reklamy Danone Fantasia - leci teraz często w TV, owoce sobie wpadają do jogurtu i leci fajna chilloutowa muzyka z damskim wokalem.

Napisano

Wiecie może kto to wykonuje (ze słuchu) :) Wszystko po dżapaśku, a utworek fajny :)

Napisano
  tHrol napisał:
Wiecie może kto to wykonuje (ze słuchu) :) Wszystko po dżapaśku, a utworek fajny :)

Lil Rob - Do it

Napisano

hejka!

Ja trochę z innej beczki bo nie chodzi mi o piosenkę ale o filmik: mianowicie czy wiecie możn gdzie można zdobyć/skąd pobrać filmik o Polsce który przedstawiany był na Expo 2008 w Zaragozie ? Chodzi o ten taki nagrywany z trzech kamer (o ten dokładnie:

,
). Chciałbym go sobie obejrzeć w lepszej jakości a nie wiem skąd skołować :/

Pozdrawiam!

Napisano

Szukam dwoch piosenek

1. kawałek przerobiony ze starego w nagraniu pojawia sie słowo strange ....more and more ... myśę ze jest to kawalek z okresu boogie pimps - need somebody to love.

2. w tym kawałku w tle muzyka pakito spiewa kobieta coś w stylu i want to see you/him and i want to ....

Z góry dzięki

Napisano

Szukam tej pierwszej melodyjki która zaczyna się od razu a kończy na "wnimanie gawarit maskwa". Pomocy:(

Napisano
  lucek91 napisał:

Szukam tej pierwszej melodyjki która zaczyna się od razu a kończy na "wnimanie gawarit maskwa". Pomocy:(

Cirque du Soleil's - Jeux d'Eau

Kendzior napisz do nich może mi to coś trochę Chopinem zalatuje ale co to jest nie mam pojęcia ;)

Napisano
  mrkrzysiek napisał:
mi to coś trochę Chopinem zalatuje ale co to jest nie mam pojęcia ;)

Ja bym powiedział, ze to po prostu improwizacja oparta na oryginalnych akordach, choc pod jej koniec koles leci w gore troche sie wylamujac chyba.

Moge to powiedziec po tych nutach i kilku improwizacjach ktore slyszalem.

Napisano

kedzior- po kilku pierwszych sekundach na pianinie jest wlepiony motyw z Edwarda Grieg 'a - Morgenstemning czyli 'poranek' z peer gynt'a