Thunder Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 w 5 minucie 46 sek wiem że jest taka piosenka tylko jak ona się zwie? ^^ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Witam mam problem co to jest za utwór a raczej jego wykonanie z reklamy kawy carte noire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Thunder - Eric Sermon + Redman - React ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 nie to nie to :) moze ja podam link do reklamy widac jest ich kilka :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 To moje to była odpowiedź do poprzedniego zapytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 a to sorry :) nie czytałem poprzednich ;D Who now? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 o wielkie dzięki Kuba o to chodziło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 a to sorry :) nie czytałem poprzednich ;D Who now? Try To Remember co do wykonawcy to nie wiem bo było ich kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 :) ok co to za nuta: http://rapidshare.com/files/197105852/Untitled002.wav.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 :) ok co to za nuta: http://rapidshare.com/files/197105852/Untitled002.wav.html Chris de Burgh - High On Emotion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 właśnie też nie znam wykonawcy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 będę bardzo wdzięczny za tytuł i wykonawcę pierwszej piosenki z tego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 (edytowane) @thunder - //Supermassive Black Hole - Muse Edytowane 20 Luty 2009 przez d00b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 dzięki ogromne :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 http://wimp.com/violinistlive/ Hu is dat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 http://wimp.com/violinistlive/ Hu is dat? Emily Wells a utwór to Symphony 1 In the Barrel of a Gun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 http://www.smog.pl/wideo/24514/piekna_dziewczyna_w_stringach/wszystkie_komentarze/ POMOCY ! tytul 1 kawalka poprosze UWAGA +18 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 http://www.smog.pl/wideo/24514/piekna_dziewczyna_w_stringach/wszystkie_komentarze/ POMOCY ! tytul 1 kawalka poprosze UWAGA +18 ! Silkk The Shocker & Master P - We Like Them Girls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 dzieki krzyś, myslalem ze lepszy ten kawalek :D rep+ rzecz jasna jak wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Ok, właściwie to wiem co to za kawałek (bo chyba zrobiony na potrzeby filmu) tylko czy ktoś może wie, czy ten kawałek ukazał się w jakieś pełniejszej wersji gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Ok, właściwie to wiem co to za kawałek (bo chyba zrobiony na potrzeby filmu) tylko czy ktoś może wie, czy ten kawałek ukazał się w jakieś pełniejszej wersji gdzieś? nic po za to raczej nie będzie http://store.starwreck.com/epages/TP.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/14102005-0009/Products/507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Ok, właściwie to wiem co to za kawałek (bo chyba zrobiony na potrzeby filmu) tylko czy ktoś może wie, czy ten kawałek ukazał się w jakieś pełniejszej wersji gdzieś? widziales opis filmiku na YT? bo jak nie to na przyszlosc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 dobra ja za bardzo nie mam pomyslu i juz nie mam sily szukac piosenka red hot chilli peppers taka z refrenem heloł heloooo-oł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 Otherside? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 ooo dzieki wielkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 przed chwilą w esce leciała taka piosenka w której jest moment jak tłum śpiewa alaj lalaj i w refrenie też to słychać. Zna to ktoś?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exshiala Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wie ktoś może co to za piosenka? Swoją drogą całkiem niezła kompilacja :D http://www.filmy.sadurski.com/Pokaz/Smieszne/Zabawne_wypadki/3304/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wie ktoś może co to za piosenka? Swoją drogą całkiem niezła kompilacja :D http://www.filmy.sadurski.com/Pokaz/Smieszne/Zabawne_wypadki/3304/ Passenger - In Reverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 witam, szukam muzyki która by była podobna do tych kawałów... http://www.youtube.com/watch?v=aN85M5TSsgc może macie linki, wykonawców, podrzućcie co możecie. Ten pierwszy link znalazłem dzisiaj przypadkiem i nie mogę przestać go słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Jest taki chyba dosyć znany kawałek rockowy z lat 90', trochę taki balladowy, w refrenie charakterystyczna lekka gitara i męski dość wysoko śpiewany wokal, ciężko mi opisać samą muzykę dlatego może łatwiej po teledysku (czasami na VH1 puszczają) - przez cały utwór kolesie po prostu grają na jakiś zielonych łąkach, słoneczko świeci, ogólnie sielanka i o ile dobrze pamiętam wszyscy muzycy mają czarne okulary:) Kiedyś znałem nazwę ale zupełnie wyleciała mi z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 tytul piosenki, moze ktos zna? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Lucas - moze coś od coldplay? Leleń - "Music was composed for the spot by Beacon Street Studios in Venice. Body Rock...rocks! " a zna ktoś może kawałek w tle: czy to może tylko do przedstawienia taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Nie nie, na pewno nie Coldplay, wydaje mi się, że jeszcze kilka lat wcześniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 (edytowane) Już nic... :D:D:D:D Zawsze gdy tutaj coś napiszę to po góra minucie to znajduje :p Edytowane 9 Maj 2009 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 czesc ktos moze zna tą muzyke ?chyba ze zostalo zrobione na potrzeby tej kampanii. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 czesc ktos moze zna tą muzyke ?chyba ze zostalo zrobione na potrzeby tej kampanii. pozdrawiam Parov Stelar - Storm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Szukam utworu z nowej reklamy Danone Fantasia - leci teraz często w TV, owoce sobie wpadają do jogurtu i leci fajna chilloutowa muzyka z damskim wokalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tHrol Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Wiecie może kto to wykonuje (ze słuchu) :) Wszystko po dżapaśku, a utworek fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Wiecie może kto to wykonuje (ze słuchu) :) Wszystko po dżapaśku, a utworek fajny :) Lil Rob - Do it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 hejka! Ja trochę z innej beczki bo nie chodzi mi o piosenkę ale o filmik: mianowicie czy wiecie możn gdzie można zdobyć/skąd pobrać filmik o Polsce który przedstawiany był na Expo 2008 w Zaragozie ? Chodzi o ten taki nagrywany z trzech kamer (o ten dokładnie: , ). Chciałbym go sobie obejrzeć w lepszej jakości a nie wiem skąd skołować :/ Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 To jest zespół Cabaret, śpiewają utwór Ejoy The Silence - Depeche mode. http://www.cabaret.net.pl/webdownload/audiofolder/Live_07092007/Live_07092007_Track003.mp3 Na początku, pierwsze sekundy (zanim zacznie śpiewać) pochodzą z jakiegoś klasyka, ale nie wiem jakiego. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasiulaaaa99 Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Szukam dwoch piosenek 1. kawałek przerobiony ze starego w nagraniu pojawia sie słowo strange ....more and more ... myśę ze jest to kawalek z okresu boogie pimps - need somebody to love. 2. w tym kawałku w tle muzyka pakito spiewa kobieta coś w stylu i want to see you/him and i want to .... Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Kedzior: a to nie jest po prostu wstep do Enjoya? Swoja droga koles smiewa zaj**** ch**wo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 co to za nuta w tym filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Thunder - ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 ooo dzięki wielkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Szukam tej pierwszej melodyjki która zaczyna się od razu a kończy na "wnimanie gawarit maskwa". Pomocy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Szukam tej pierwszej melodyjki która zaczyna się od razu a kończy na "wnimanie gawarit maskwa". Pomocy:( Cirque du Soleil's - Jeux d'Eau Kendzior napisz do nich może mi to coś trochę Chopinem zalatuje ale co to jest nie mam pojęcia ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 mi to coś trochę Chopinem zalatuje ale co to jest nie mam pojęcia ;) Ja bym powiedział, ze to po prostu improwizacja oparta na oryginalnych akordach, choc pod jej koniec koles leci w gore troche sie wylamujac chyba. Moge to powiedziec po tych nutach i kilku improwizacjach ktore slyszalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 kedzior- po kilku pierwszych sekundach na pianinie jest wlepiony motyw z Edwarda Grieg 'a - Morgenstemning czyli 'poranek' z peer gynt'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi