Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

suuuper. plus dla ciebie że nie dałeś ziarna bo ostatnio jakis chory trend tym panuje na ziarno gdzie się da. Ja lubię takie żyletki-rendery

Napisano

Projekt nie moj, ja tylko sprzatam. Kilka bugow mi wyskoczylo - nie wiem dlaczego te sciany sa jakby podswietlane z gory i z dolu... wie moze ktos jak to zniwelowac? I dodatkowo na jednym z renderow jest strasznie ciemno, a nie powinno tak byc :P ale to chyba wynika z tego, ze modelowane bylo w autocadzie... mysle, ze to przez to te bugi.

pozdro

widok1bl2.th.jpg

widok2ca5.th.jpg

widok3cw6.th.jpg

Napisano

Jasiek jak oswietlałeś? Wyglada ok, poza kwasem na doniczce.

Tadzio hmmm ciekawie ze sky Ci nie zaniebieszczył tej chinskiej scenki..powiedz cos wiecej o nastawach i swiatelku. Dawales w slocie vryja czy tylko maxowskim?

Napisano

Eno, jasiek, jak sobie wspomnę co było kiedyś, to teraz jest całkiem superancko.

Pewnie wszystkim na roku teraz kroisz wizki, co? ;)

Napisano

RA, nie mam czasu na krojenie wszystkim wizek ;)

niektorzy dobia sami, a niektorzy w ogole o tym nie mysla nawet :D

nie wiem dlaczego ;) ale mysle dalej, co zrobic z tymi scianami... :/

(takie pytanie odnosnie biur - wyglada to jakos? - moge to sprzedac klientowi ? ) to jest moj pierwszy temat komercyjny, wiec nie wiem )

Napisano

no no... :D

usmialem sie Peter :)

ale zapamietam na przyszlosc.. dobra rada :P hihi

edit:

meble ida do wymiany, przynajmniej barcelony ;) wiec moze i to dobrze...

chyba mi nikt jaj nie urwie :D lOl... :P

Napisano

Touch- nie trafiają do mnie te stołki.

Czego to sie człowiek nie nauczy, poniżej tzw. bemar. Guzik mi nie pasuje i u góry obiekt jakby zanika.

bemarhq1bp2.jpg

Napisano
za łącznie barcelony z takim towarzystwem powinni urywać jaja ;)
Barcolone używa połowa ludu na forum evermotion do byle jakich prac, więc tu nie ma się co oburzać. Nawet żartem. ;)

Poza tym, barcelona jest fe.

Napisano

Bemary są to nowoczesne urządzenia do gastronomii przeznaczone do utrzymywania temperatury gorących potraw.

Xiz0r- tak, to user- umyślnie :)

..:: 3D XTREME ::.. oooooj, tak. Piekne renderki, piekny lakier, piekny wóz... tylko studio kuleje :) Jaki przepis na lakier?

Napisano

Touch, podkrecane w PS te krzeselka? - moglbys troche jeszcze zasharpenowac :P hihi

fajnie wyszly :) tylko ten dywan nie w skali, jak piszesz.. podzielisz sie texturka ? (link jakis or sth ?) pozdro

Gość Raffaello
Napisano

master fajna laska, szkoda tylko ze taki szum i te sztuczne włoski za bardzo rzucają się w oczy

Napisano

nom Pineruś z calym szcunkiem dla Twojego skila ale to juz mi sie jakos nie epodoba...;P

pozdr

edit; ale Ty juz tak masz z tymi przepaleniemi, nawet avatar masz przepalony :) lol

pozdrawiam serdecznie;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności