polka dot Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 wersja ciepła dla inwestyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 faaajne butelki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 skąd ja znam okreslenie "wersja ciepła"...:p Przyjmne choć podłoga u mnie bardzo ciemno wygląda A jakieś inne ujęcia da rade obejrzeć? ;) JunioR - Ty wriacie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 t0m3k: Nie, vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 pressenter jak powstały te kamyki ? Bo ma to w sobie duży potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 A to akurat jest bardzo proste: Tekstura: http://mayang.com/textures/perl/fullsize.pl?image=stone_chips_pebbles_9181164.JPG Wrzuciłem ją jako diffuse, bump i displace. Troszkęoczywiście zeskalowane i wartość displace odpowiednio dobrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 aha, tak przypuszczałem dzięki. Czy link jest do tej tekstury własnie bo cos dziwnego mi tu wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Faktycznie coś tam to kiepsko idzie, ale tutaj można to znaleźć: http://www.mayang.com/textures/Stone/html/Loose%20Stones%20and%20Gravel/index.html Dokładnie, druga kolumna, siódmy obraz od dołu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Takie tam jeszcze walki z otoczeniem... no i ze światłem. Turbidity chyba za duże, ale otoczenie zostaje, dorzucę jakieś krzaczory i wnętrze i powinno być gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 kamienie to displace ? scatter? Advanced Painter? czy dorobione w shopie? a tu moje wypocinki: Dzieki Lisie za pomoc przy materiale liści :) daleko jeszcze do idealu, ale jest lepiej niz bywalo :) (no i wreszcie jakos mi refleksy zaczynają chyba wychodzic, wiem wiem, szału nie ma... a i widze wlasnie ze przejaralem kostke brukową bawiąc się w szopie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Kamyszki to displace, wcześniej opisywałem podając równiez teksturę. Góra śliczna, ale dół mi się nie podoba. Droga wygląda plastikowo dziebko, a pojazd... może to tylko winalakieru, szyb, świateł, ale wygląda jak zabawka. A jak już my przy materiale liści... podzielilibyście się tą pomocą, bo właśnie do swojego jakieś krzaczory będę wstawiał i przydałoby mi się przyznam szczerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 jesli ktos potrzebuje, to material lisci z tego mojego obrazka (renderowany pod max 9 i vray 1.5 RC3) jest tutaj: http://rapidshare.com/files/84213862/liscie_material_max9.mat.html nie twierdze ze jest jakis rewelacyjny, ale jak sie przyda to prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartasm Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 loki, bardzo fajna wizka, ale troche przepalona. i jak juz wczesniej było powiedziane, popracuj nad dolem :) btw fajny budyneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 A ja mam taką małą prośbę... Loki mógłbyś dać ten materiał na jakiś "normalny" serwer? :D np. sendspace.com? Proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 hindus a kto mialby jeszcze z nim wystartowac?:> :P dzieki za komenty i propozycje panowie:) nie wiem, dużo tych specy tutaj od aut więc obstawiałem sobie kto będzie pierwszy z nowym evo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Witam, VIP w studiu ;) Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Witam wszystkich uzytkowników! Nie dawno zrobilem sobie scenkę, czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem czego :P http://img47.imageshack.us/my.php?image=finalfilteredsy7.jpg CO prawda PRO nie jestem ale chyba cos umiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 cos umiesz.. za ciemno ja nic nie widze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 lukasz1330 ciemno jak w czterech literach tych pań na obrazku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 I ode mnie takie nie wiadomo co, takie for fun :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 ciemno jak w czterech literach:P Nic nie widać, chyba nie chciałeś nam pokazać co zrobiłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 La R: Ja tam widzę jakieś ruiny, ale rozjaśniłbym to troszkę, bo może byc ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 rzucam na pożarcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 mmmm smaczne! elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 łoł!!! Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 wieksze odbicia na parkiecie musza byc a tak to ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Dywan to fur? Świetna skóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 dywan to klasyczny displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 pionix Twoje wizki moge jesc tonami:* pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 tak mysle do czego by sie mozna doczepic pionix i jakoś nie wiem, moze poduszki, ale w sumie niewiel ich widac wiec to takie czepianie sie dla sztuki, o widzisz, IES mogly by byc jakies ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 no no...iesy w gwiazdki i usmiechniete buzki:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 w następnej wizce postaram się jakieś "smutniejsze" wrzucić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Tak, wybaczcie, mam za jasne monitor, ale przeciez mozecie sobie wrzucic do gimpa czy PS'a i rozjasnic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Trochu inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 poza tym, ze foteliki wisza w powietrzu, to jest bardzo git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 '05 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 koncept? czy wyszlo cos takiego, Fajne body ;] przod troche jak z astona... wyciagnietego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 polka dot skończ te ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 czesc kome :) ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Rafał fajnie to wygląda ale to aż smierdzi ferrari ;) ale i tak chce zobaczyć cały samochod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 modelik oczywiscie Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 po bo żapomniaaaałem. cześć hindus! to były czasy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 ooo fajnie, kiedyś też robiłem te krzesło- Jules sie wabi;) ale nie miałem juz modelu ;/ wiec dzieki:) rep for ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Taki maly tescik ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 MF - roślinki fajne, reszta bleee :) A właśnie, to xfrog, onyx czy jeszcze jakiś inny wynalazek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 MF, wygląda jak makietka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 MF pochwal się czym te ziółka robiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Jak makieta? Serio ;) ? ... Wiekszość to onyx... a te wielgachne to akurat model + displace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 a ja tak: test taki tam, na kominku beda jakies ornamenty ale narazie swiatlo robie. a podloge tez raczej zmienie :] elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi