Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 bardzo bardzo ładnie, wyrobiłeś się, według mnie stanowczo druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 niedziela byla ciepla, wiec wyszedlem w plener w poszukiwaniu hdrki;) scenka obecnie na takim etapie, mile widziane uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 vision3d - czadersko to wyglada! :) mozna by na upartego przyczepic sie jedynie do nieskazitelnej czystosci autka. Pozatym swietnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 ciesze sie, ze sie podoba:) tak wlasnie myslalem czy by go w shopie troche nie pobrudzic mam w koncu ta plytke 3dtotal, moze cos wyczaruje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 vision3d rewelacja pod każdym względem, zresztą jak wszystkie Twoje prace. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 poloz moze jedynie cien od drzewa na pace... bo widac cien od tej galezi na bruku... Ja bym jeszcze pogorszyl jakosc renderu auta - bo widac ze tlo, hderka nie jest zyleta, przez tot ez sie odcina. pobrodzil bym autko w maxie, zeby lakier nie odbijal wszedzie idealnie :), nie tlyko w shopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 no vision bardzo ładnie!:) ja też dzisiaj właśnie lekkie zabawy z maxem i renderowaniem samochodu :P model nie mój. powiedzcie co ogólnie o tym sądzicie (wiem, że nie ma opon, ale na wszystko przyjdzie czas:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Przez 'szyby' dużo traci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 vision3d-wykozaczone jak zawsze, mogł byś zrobić jakiegoś małego making ofa takiego wklejania w zdjecie bo super Ci to zawsze wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Duna: Ale tekstura to leży i kwiczy. Sz. KlikknijEnterze :) Dlaczego Twoim zdaniem leży i kwiczy? Z jakich powodów? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 bo jest ujowa, znaczy niefajna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 kolejne próby wyrenderowania czegoś fajnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 trosiek: walcz walcz czerwony lakier bardzo mi się podoba materiał felg i opon musisz poprawić. No to teraz ja wrzucę shit testuje oświetlenie do wizki pierwszy test: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 trosiek : zanosi sie klasyk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 test lampy i początki z LWF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 taka morda pigman'a jest do tego nawet animka, ale biedna jak nie wiem sam co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) KlikknijEnterze :) Dlaczego Twoim zdaniem leży i kwiczy? Z jakich powodów? ;) Rozciągnięta jak diabli, do tego tyle tam tych sęków... właśnie spojrzałem na nią jeszcze raz i chyba oczy mi krwawią... Sz. Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez piotrek Usunięty komentarz do nieistniejącego już posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 taka futurystyczna lampka z mojej strony, oraz serdeczne życzenia z okazji świąt wielkiej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Korona cierniowa :) Przejarałeś podstawę, ale model ciekawy. Mokrych jajek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Indian model bardzo fajny, ale podstawkę przepaliłeś, stąd też to kiepskie AA na niej. A ja testuję zieleninę, ale jakoś nie jestem kontent. Co by możnabyło tutaj zrobić? Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 intens zieleń bardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) kolejna lampka, fajnie że "korona cierniowa" się przyjęła :* Edytowane 4 Kwiecień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 No to to ja rozumiem. :D Tak z ciekawości to jakiś proboolean + bend później czy coś innego? Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 jakoś Szymon nigdy do booleana ani żadnej z jego "odgałęzi" nie miałem przekonania. zwykły box modeling i dużo copy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 nie mam już pomysłów do tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 opony i felgi jeszcze do wymiany, ale na razie tak to wygląda: (render prosto z maxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Bardzo fajne studio. Takie niecodzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 trosiek, coraz lepiej, tylko studio przekłamuje trochę skalę samochodu Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 trosiek : czad! jeżeli mogę zaproponować scenerię to w taki stylu jak zrobiłeś z tym zaciemnieniem narożników "las w nocy" oświetlony tylko sztucznym swiatłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 taki speed, jakieś 1,5h robienia +render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Hehe, trochę nie wyszły te krople, szczególnie na górze baterii:) Woda chyba też nie leciałaby po takiej małej paraboli, raczej bardziej pionowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Krople są tragiczne, zniszcz je :D Sam render ciekawy, choć trochę nierealistyczny. Fugi wydają się płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 taka szybka poducha do pokoju dziecięcego(render prosto z maxa) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Pierwsze nieśmiałe próby z SSS w Mentalu. Ma ktoś jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siadly Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Takie tam, moje miernoty: Tor (podobienstwo do Eau Rouge średnio przypadkowe :D ) z mysla o jakis renderach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Materiał asfaltu słaby, chyba ma za małą rozdzielczość. Tarka powinna wyglądać troche inaczej, tzn. te białe elementy powinny wystawać tak samo jak czerwone, przynajmniej takie widziałem na zdjęciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 taka szybka scenka na potrzeby nauki Vray Sun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Nie wiem z czego jest to wyrko ale nie ryzykowalbym na tym ostrzejszych "fikołków". Jakoś rachitycznie wyglądają te drewniane elementy. Drewno na podłodze wyglada jakby nie trzymało skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 2 takie próby z dofem (maxowym): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 trosiek - bardzo ładnie to wygląda, zwłaszcza pierwszy render, w czym to robiłeś? Ja próbuje mentalem, ale straszne ziarno mi wychodzi tam gdzie jest rozmycie. Wie ktoś jak to poprawić? W zakładce dof nie ma ustawień samplowania czy czegoś podobnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 wszystko vray. subdiv (czy jak to sie tam nazywa) dałem na 30 w obydwu przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 hiroo - bardzo przyjemna światło. Miła dla oka kompilacja niebieskiego z zółtym :) trosiek - przekonywająco. Siadly - za duży bump na jezdni i "krawężnikach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Trosiek wez tu nie zanudzaj croppami tylko dawaj cale autko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 dalej zmagam się z mentalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 pecet: nie ma sempling DOF w mr? Zaraz sprawdze. w mojej klasie, taki renderek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 progeria ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba747 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Pecet: nawet fajnie to wyszło podziel się materiałem zderzaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 tak na wiosennie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepic Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 siema, ode mnie render małego wc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 bardzo mi się podoba, przypomniała mi się słynna łazienka mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi