!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 4 błędy na pewno, no i może piaty ale do niego nie jestem pewny: - noże, jak napisał georg. - na 2 rend. nie podoba mi sie jak bluruje sie tapetka - lampa i jej druty. - materiał krzeseł na 3 rend. a co do tego piątego to na 3 renderze koło noży wudać odbicie okna na scianie. a na 1 renderze nie widać żeby z tego okna padało światło, może jest gdzieś daleko. Ogolnie wizki sa super. eh spoźniłem sie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Black Mamba - z ta tapetką to racja ale nie mam pojęcia co z nią zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Wiem, sam tego chyba bym nie zrobił;D( co za skromność) a do tego odbijającego okna to też mam racje, ale też tak robie czesto jak mi sie kadr nie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Z tym oknem to nie wiem o Co ci komone :) Może to Ci coś pomoże: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Jak to o co mi kaman? ;D patrz;D to co na czarno zazaczyłem powinno być jaśniejsze na bank, wiem to ejstem pierdoła pierdół ale jednak jest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 no ładne krzaczki ;) Co ja Ci mam odpowiedzieć...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Mam racje? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 pionix, ach danke!:* ;D Świetne wizki, projekt też bardzo mi się podoba, przyjemne wnętrze i aranżacja;) Tomuś, ale jak Ty to sobie wyobrażasz, że światło od okna miałoby być na suficie, ale na podłodze już nie?;p Bo tak poskreślałeś tą podłogę;D Moim zdaniem wszystko gra, tym bardziej, że zauważ, światło pada jednak z góry, więc to logiczne, że na podłodze światła będzie więcej, a co do sufitu, to przecież też widać, że jest jaśniej przy oknie;) Edit: Jeszcze a propos tej tapety. W rzeczywistości przecież też się tak rozmywa. Im dalej i im bardziej ostry kąt widzenia, tym wzór mniej wyraźny;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Chyba nie o tym oknie mówimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 pionix - Dobrze że tylko piwo :P A co do fotela to tylko taki test, dziś dorobię materiał, a oryginał wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A twoje wykonanie krzesła mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Jeden z robotów do mojej magisterki: http://rapidshare.com/files/106365483/crane.avi (trzeba DivX 6.2) W sumie nic wielkiego, ale pomyślałem, że pokażę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 fajna scara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Dzieki, ale to nie jest SCARA ;) To jest SCARA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 fajna scara //jak sobie pomyśle jaki z brata jest inżynier to się boję iść do lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 fajna scara :) Master Kiełbaster spamer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 pionix super wizki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Jeden z robotów do mojej magisterki: http://rapidshare.com/files/106365483/crane.avi (trzeba DivX 6.2) W sumie nic wielkiego, ale pomyślałem, że pokażę :) a można wiedzieć z czego piszesz magisterke? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Chyba z robotyki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Chyba z robotyki ;) heheheh pionix no tyle to sie domyśliłem ;] . Chodzi mi konkretnie o temat. Sam studiuje robotyke, inżynierke mam już za sobą, ale za rok magisterke będe robił i się właśnie zastanawiam nad jakimś tematem związanym z 3d. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Taka wizka kilka godzin z nudow, nic szczegolnego ale daje jako testy jablek ;] A i wino w Psie dorobilem ;p pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 osomik :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 A i wino w Psie dorobilem ;p a to nawet widać :D vizka suuuper ! nauczaj mniej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 chudy - "piszę" o kinematyce D-H. Obliczenia dla robota antropomorficznego z naszego laboratorium, trochę teoretycznego pieprzenia i aplikację z animacjami wyjaśniającymi zasady notacji D-H na przykładzie typowych konfiguracji robotów : ) hcpiter - fuchę z tym winem odwaliłeś, IOR nic się nie zmienił : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 dziekowac :D Fajnie ze sie podoba :) Przyznaje moja wina z tym winem ;p Fikolek powiedz tylko kiedy ;* ;) arevulopapo zmienil zmienil ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 hcpiter - bardzo fajnie wyszło ale wino to chyba jakieś za 4 zł ;) chudy i arevulopapo - z tą robotyką to sobie tak palnąłem a tu popatrz...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 hcpiter: Bardzo ładnie wyszło. Tak bym jeszcze tylko zapytał czy dzielnąłbyś się opacity użytą na szkle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 super Ci ies wyszedł :) a ja daje taki gabinecie dla dziadka ;D dzieki za książki dla morphe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 biurko jest fuuuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Mamba masz strasznie niewyraźny ten parkiet :/ reszta spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 musze sie przespać z tą sceną bo jakoś wyraźny mi jest ;D ale może...eh. ide dziś do johnZi na urodziny, zresetuje sie i rano sie zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Tomku :) - zwiększ samplowanie w materiale biurka, - książki się jakoś tak notorycznie powtarzają - bampik i teksturka w reflekcie podłogi by się przydało dać żeby coś ożywić to gumolinoleum ;) - perspektywa ujęcie trochę rozbiega się z tłem Już więcej nie mam się czego przyczepić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 książki zbyt jednolite , z góry na dół wszystkie takie same :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 serio to wygląda jak gumoleum? Pionix- z tym TOMKU to powiedziałeś jak moja mama:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Hcpiter, weź tych flar nie używaj. :D Fajne obrazki psujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Mamba, Tomuś, ta podłoga! za małe te deseczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 drzewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 hcpiter- te lensy/glowy w halogenach to naprawdę ehhhhhhh, mogłeś go jeszcze na jabłkach dać ;) a ogólnie okej nawet może być jak sie pierwszy raz na to spojrzy Świerzym okiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 To i ja cos dorzuce - test drzew, i ich oswietlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Morphe wypas ! 1. co to za drzewa? 2. Jak swiecisz ? brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Morph - natychmiast wrzucaj link do udostępnionej scenki (z drzewami ofkors) ale biegusiem! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 onyx+max. sun+sky+ps dla kolorkow +rysiek. Kub@ - swietne drzewko, choc mzoe zbyt .. "pionowe" z radoscia bym je potestowal! ile Mb zajmuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 no wlasnie pionix to nie takie proste - luknij jeszce raz w ta ostatnia pracke cod alem do finished - tam te same drzewa ale jzu wyszly bardiej plasko.. don't know why?... w tej dzialaja dobrze, musze przestudiowac te sprawe, czy to blad przejscia z rc4, rc5 ? i cos tam sie skrochmalilo.. czy co.... :) drzewko kazdy da rade zrobic w onyxie ;) skoro ja dalem rade, i tylko eksperymentowalem uczac sie no to do roboty! :D napewno dasz rade zrobci jeszce lepsze, a jak nie to daj znac to pokieruje jak robic :) - w przyszlosci bede chcial je zagescic, albo zrobie wogole jakies inne... jak zrobie napewno pokaze rezultat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 te iglaki super wyszły w ogole cała scena jest wypas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 no no morphe drzewka sliczne :) a ja mam pytanko... czy da rade zmapowac vrayLightMtl ? jak tak to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Taki test dla relaksu. Wiem, że ta figurka już wam zbrzydła ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Co to za materiał? :) A tu kolejny tescik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 takie moje wypociny: C&c mile widziane :] http://img176.imageshack.us/my.php?image=camera2kx6.jpg http://img260.imageshack.us/my.php?image=camera5es1.jpg http://img260.imageshack.us/my.php?image=cameravrayiw0.jpg http://img186.imageshack.us/my.php?image=camera6xt4.jpg ehh dosc mam tego hmm jak oswietlone samo Gi enviroment Vraya nie mialem pomyslu na cos wiecej a i brak doswiadczenia swoja droga pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 demigod - wygląda całkiem przyjemnie choć nie realistycznie :) Jak w Crysisie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Trochę koronkowej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi