Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,2k
  • Wyświetleń 2,1m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak świetną, że aż się zastanawiam czy to jakiś fur nie jest, ale jeśli tak to i niezła maszynka musiała to liczyć. Nie wiem czy mój hardware by podołał. ;)

Napisano
Radek 93- jeśli to jest dodge challenger to niesamowicie uproszczony

Xiz0r - nie rań mnie:P Przecież to jest hemi cuda.

Napisano

hcpiter - czemu nie działeś tego do nowego wątku? piękna wizka :) bo to chyba nie jest test... nie?

Napisano

Dlaczego to do galerii nie wrzuciłeś? Wypas! :)

edit:

oooo FAlcom mnie uprzedził :)

Napisano

mógłbyś popracowac nad tym jeszczez podkrecić render ale wydaje sie ok tylko ten kadr taki z d.

Napisano

ALe taki kolor w orginale był wiec nie chcialem zmieniac na cos innego :)ALe dzieki za kommenty zara Walne jakies poprawdki i renderne dzieki:D:D

Napisano

W oryginale? co to za firma? Bezguścia! No chyba że mają po 500w rms przy 4ohm na głośnik ;)

Napisano

lazienkanowacopyqi5.jpg

Nie mam pomysłu na ten spadzisty sufit, wersja dzienna jak widzicie, może postaram sie o jakieś IES w nocnej bedzie żywiej :)

Napisano

No IES'y dodadzą tego czegoś. Ale powiedz, czy ściany muszą być tak brzydko szare?

Napisano

no właśnie nie moge sie z tą szarości oporać chyba zrobie region w PS...;)

A krzesło jest brzydkie?;D

Napisano

Black Mamba - ta szarość psuje efekt.

Xiz0r - co ty nagle wypaliłeś z jakimś kaloryferem? :|

Napisano
no właśnie nie moge sie z tą szarości oporać chyba zrobie region w PS...;)

A krzesło jest brzydkie?;D

Według mnie diablo. ;)

Napisano

a co podoba Ci sie? a czy to w ogole ważne? Jak wykonanie wiz? Jak wam sie podoba sama łazienka?

Napisano

hm, w porównaniu z poprzednim to dużo bardziej :) ale brzydkie studio :P

Napisano

hehe ale mnie denerwujecie :P:P to jakie jest wasze wymarzone studio dla tych Mega głosniczków :P:P:P ??? heh:P:P

Napisano

@jacekdrze - fajny domek, jak wspomniano dachowka za duza i trawka na pierwszym nie wyszla, od siebie dodam ze autko bym wykopal i odcien zieleni tla zbyt odstaje od tego na renderze.

Napisano

czesc!

ladne ladne, tylko tam przy lustrze jesli to drzwi to nie ma klamki, przynajmniej nie widze :) a i szkoda ze nie ma niebieskich odbic od nieba :D

Napisano

Niebieskie odbicia są przereklamowane, a klamka jest zasłonięta przez lustro. Ładny obrazek :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności