AGmakonts Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Otopierwszy render scenki, na scianach białe kafelki, na podłodze czarno białe,na scianach niemieckie napisy informacyjne, w kącie wózek inwalidzki. Na ścienie umywalka w starym szpitalnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 no ciekawe jak ci wyjdzie . sterylność łatwo uzyskać.. gorzej w 3d z takimi właśnie klimatami. trzymam kciuki. powodzenia i pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Powodzenia fajna tematyka czekam na efekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 widziałeś to: http://www.opuszczone.com/galerie/olesno/index.php ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 fajny temat... a tak off topic - w jaki sposob mozna zalinkowac jpg na forum tak, zeby od razu w miejsce linka wskakiwal obrazek? (pytanie odnosnie imageshack) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 AG bardziej porozpie... kafelki, niech pekają itp. Ogónlie bardzo fajny temat i powodzienia zycze :] jasiek o to chodzi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 zapowiada się fajnie, czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 to też ci sie może przydać: http://home.elka.pw.edu.pl/%7Eagalach/tworki2/_tworki2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 moze byc fajne :) tryzmam kciuki za klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Zobaczymy co to z tego wyjdzie :) Nie podobają mi się kafelki - przydałby się jakieś niektóre pęknięte, w kawałkach etc. Na razie wygląda to tak, jakby ktoś kładł te kafelki celowo opuszczając określoną powierzchnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 piotrek - to dopiero początek, detalem sie zajme w pzyszłym tygodniu bo teraz z czasem krucho ale dzis choć moze dzis jeszcze cos dodłubie, musze zbudowac reszte sceny wiec na pękniecia troche poczekacie, thx za komenty i za wsparcie, referki śswietne ale mozecie jeszcze czymś sypnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Brawo. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, ta scenka będzie miąła klimat. Dobry wybór. Teraz tylko odpowiedni modeling, teksturowanie i scenka będzie na medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 kafelki na podłodze będą miały lepiej zarysowane fugi no i je oczywiscie troche pomolestuje cutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 zrobiłabym pęknięcia na niektórych kafelkach ściennych niektóre wsadzić trochę krzywo niektóre z większych obszarów gdzie odpadły wszystkie kafelki możnaby czymś zaszpachtlować rurę możesz trochę poobijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 F.E.A.R ;) ZSrób szczegóły typu jakiś SIGN na ścianie, wlasnie pęknięcia jak mówi Ania ale nie tylko na ścianie, smieci na podłodze pajęczyny... i KONIECZNIE musi byc wózek inwalidzki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 IMO troche za chudziutke te kafelki!:) Co wy z tymi wózkami inwalidzkimi? proram dla niepełnosprawnych?...ja proponuje łóżko szpitalne lekko zabrudzone osoczem!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 Bruneq - takie prostokątne własnie były Spokojnie peknięcia będa jeszcze nie wiem czy modelowane czy na displace ale będą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 jakoś nie mam narazie weny do psychiatryka, zabrałem się za takie cóś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Ty sie chlopie decyduj co chcesz robic... :P Bo cie do psychiatryka wyslemy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 heh... ag poeim ci ze do psychiatryka juz nie wrocisz wiec temat moglbys zmienic;) wiem to z dosawiadczenia, bo sam tez wiele takich prac mialem gdzie chętnie zaczynalem, a potem mi się nudzilo;) ps. nie ma to jak autka i organika:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 kurde chamie :( rób psychiatryka! tak czekalem na koniec czegoś takiego... to byl świetny pomysł! Jak nie Ty to ja zrobie ot co! :P Powodzenia w dalszych projektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Godzil- psychiatryk nie umarł wroce do niego jak podszkole modeling:) spokojnie hkropinski- skończe i to i to ale jeszczce nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! wyglada swietnie robiles te "skaly" w maxie czy zbrush'u?? jak w maxie to co uzywales?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Update od AGmakonts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 jakoś nie mam narazie weny do psychiatryka (...) już cię nie lubię ;) a ogólnie jaskinia-świątynia spoko. ale psychiatryk był lepszy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 nielot007 - czysty max, uzyłem MS i noisa tylko satanicus1991 - ile razy ja mam mówić ze psychiatryk zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 uwierzymy Ci jak go dokończysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Tę pajęczyne to ktoś z włóczki uplótł ?? Za duża jest. o wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 "Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" ;) Wierzę Ci XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 no wreszcie coś konstruktywnego, jak tylko będe miał potem czas to się tym zajme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 udało mi się w końcu wypiec tą texture teraz malowanko pisalibyście coś kurcze w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 [/url] pisalibyście coś kurcze w ogole domodeluj/doteksturuj coś to napiszemy, koniec spania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Nie siada mi pajęczyna (za grube nici) i kurde czaski nie leżą a są w podłodze, tak łatwiej ale to widać troche i sądze ze nawet z dobrymi cieniami też bedzie widać... Ogólnie to jaki masz plan żeby ta scena była ciekawsza? bo jaskinia i pień to tak... troche pusto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 plan zakłąda jeszcze mase pajęczyn ale raczej nie takich ja ta, tylko wiecie takie "wstęgi obwisłe" wiecie o co mi chodzi, ponadto troche da światło, np z księgi będzie się wydobywał volumetric light a na syficie dam jakieś nietoperki no i sporo detali na tex, jakaś krew, runy magiczne, no i to jnie pień tylko kamol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 echh nieudolne proby teksturowania jakieś sugestywne sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 jakieś dziwne kropki po prawej stronie na ścianie ci się robią. takie jasne. nie wiem, czy to GI czy masz "dziury" w modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 podloze i sciany powinny chyba byc jakos plynnie polaczone:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 ściany - plastik ,podłoga -płaska.. walnij troche brudu na podłoge i ściany ..no i zrób je mniej plastikowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Aleś to przejechał w PS'ie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Narazie to bardzo dziwnie wyglada. Moze jak dojda detale o ktorych piszesz to bedzie fajnie ale na tym etapie to slabo cos jak na ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 białe kropki po prawej wyeliminować, a na teksturę tej szmaty co jest za "ołtarzem" dać pentagram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 ej:P to jest w ogole nie psute a co do plastikowej sciany moze byc to spowodowane tym ze jest ona bez tekstury, przejscia ziemi w sciane rozwiaze większymi kamieniami ale to zostawiam na troche pozniejszy etap bo nie chce narazie kolejnych 500K poly. a mi bardziej chodziło o ocene tex a nie ogółu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi