Napisano 1 Listopad 200618 l Otopierwszy render scenki, na scianach białe kafelki, na podłodze czarno białe,na scianach niemieckie napisy informacyjne, w kącie wózek inwalidzki. Na ścienie umywalka w starym szpitalnym stylu.
Napisano 1 Listopad 200618 l no ciekawe jak ci wyjdzie . sterylność łatwo uzyskać.. gorzej w 3d z takimi właśnie klimatami. trzymam kciuki. powodzenia i pozdro ;)
Napisano 2 Listopad 200618 l fajny temat... a tak off topic - w jaki sposob mozna zalinkowac jpg na forum tak, zeby od razu w miejsce linka wskakiwal obrazek? (pytanie odnosnie imageshack) pozdro
Napisano 2 Listopad 200618 l AG bardziej porozpie... kafelki, niech pekają itp. Ogónlie bardzo fajny temat i powodzienia zycze :] jasiek o to chodzi?
Napisano 2 Listopad 200618 l to też ci sie może przydać: http://home.elka.pw.edu.pl/%7Eagalach/tworki2/_tworki2.htm
Napisano 2 Listopad 200618 l Zobaczymy co to z tego wyjdzie :) Nie podobają mi się kafelki - przydałby się jakieś niektóre pęknięte, w kawałkach etc. Na razie wygląda to tak, jakby ktoś kładł te kafelki celowo opuszczając określoną powierzchnię.
Napisano 2 Listopad 200618 l Autor piotrek - to dopiero początek, detalem sie zajme w pzyszłym tygodniu bo teraz z czasem krucho ale dzis choć moze dzis jeszcze cos dodłubie, musze zbudowac reszte sceny wiec na pękniecia troche poczekacie, thx za komenty i za wsparcie, referki śswietne ale mozecie jeszcze czymś sypnąć
Napisano 2 Listopad 200618 l Brawo. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, ta scenka będzie miąła klimat. Dobry wybór. Teraz tylko odpowiedni modeling, teksturowanie i scenka będzie na medal.
Napisano 2 Listopad 200618 l Autor kafelki na podłodze będą miały lepiej zarysowane fugi no i je oczywiscie troche pomolestuje cutem
Napisano 2 Listopad 200618 l zrobiłabym pęknięcia na niektórych kafelkach ściennych niektóre wsadzić trochę krzywo niektóre z większych obszarów gdzie odpadły wszystkie kafelki możnaby czymś zaszpachtlować rurę możesz trochę poobijać
Napisano 2 Listopad 200618 l F.E.A.R ;) ZSrób szczegóły typu jakiś SIGN na ścianie, wlasnie pęknięcia jak mówi Ania ale nie tylko na ścianie, smieci na podłodze pajęczyny... i KONIECZNIE musi byc wózek inwalidzki :D
Napisano 3 Listopad 200618 l IMO troche za chudziutke te kafelki!:) Co wy z tymi wózkami inwalidzkimi? proram dla niepełnosprawnych?...ja proponuje łóżko szpitalne lekko zabrudzone osoczem!;)
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor Bruneq - takie prostokątne własnie były Spokojnie peknięcia będa jeszcze nie wiem czy modelowane czy na displace ale będą:)
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor jakoś nie mam narazie weny do psychiatryka, zabrałem się za takie cóś
Napisano 23 Listopad 200618 l Ty sie chlopie decyduj co chcesz robic... :P Bo cie do psychiatryka wyslemy ;P
Napisano 23 Listopad 200618 l heh... ag poeim ci ze do psychiatryka juz nie wrocisz wiec temat moglbys zmienic;) wiem to z dosawiadczenia, bo sam tez wiele takich prac mialem gdzie chętnie zaczynalem, a potem mi się nudzilo;) ps. nie ma to jak autka i organika:D pozdr
Napisano 23 Listopad 200618 l kurde chamie :( rób psychiatryka! tak czekalem na koniec czegoś takiego... to byl świetny pomysł! Jak nie Ty to ja zrobie ot co! :P Powodzenia w dalszych projektach
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Godzil- psychiatryk nie umarł wroce do niego jak podszkole modeling:) spokojnie hkropinski- skończe i to i to ale jeszczce nie wiem kiedy
Napisano 23 Listopad 200618 l Witam!! wyglada swietnie robiles te "skaly" w maxie czy zbrush'u?? jak w maxie to co uzywales?? pozdro
Napisano 24 Listopad 200618 l jakoś nie mam narazie weny do psychiatryka (...) już cię nie lubię ;) a ogólnie jaskinia-świątynia spoko. ale psychiatryk był lepszy ;d
Napisano 25 Listopad 200618 l Autor nielot007 - czysty max, uzyłem MS i noisa tylko satanicus1991 - ile razy ja mam mówić ze psychiatryk zyje
Napisano 25 Listopad 200618 l Autor no wreszcie coś konstruktywnego, jak tylko będe miał potem czas to się tym zajme.
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor udało mi się w końcu wypiec tą texture teraz malowanko pisalibyście coś kurcze w ogole
Napisano 28 Listopad 200618 l [/url] pisalibyście coś kurcze w ogole domodeluj/doteksturuj coś to napiszemy, koniec spania
Napisano 28 Listopad 200618 l Nie siada mi pajęczyna (za grube nici) i kurde czaski nie leżą a są w podłodze, tak łatwiej ale to widać troche i sądze ze nawet z dobrymi cieniami też bedzie widać... Ogólnie to jaki masz plan żeby ta scena była ciekawsza? bo jaskinia i pień to tak... troche pusto :P
Napisano 28 Listopad 200618 l Autor plan zakłąda jeszcze mase pajęczyn ale raczej nie takich ja ta, tylko wiecie takie "wstęgi obwisłe" wiecie o co mi chodzi, ponadto troche da światło, np z księgi będzie się wydobywał volumetric light a na syficie dam jakieś nietoperki no i sporo detali na tex, jakaś krew, runy magiczne, no i to jnie pień tylko kamol
Napisano 10 Grudzień 200618 l jakieś dziwne kropki po prawej stronie na ścianie ci się robią. takie jasne. nie wiem, czy to GI czy masz "dziury" w modelu?
Napisano 10 Grudzień 200618 l ściany - plastik ,podłoga -płaska.. walnij troche brudu na podłoge i ściany ..no i zrób je mniej plastikowe;)
Napisano 10 Grudzień 200618 l Narazie to bardzo dziwnie wyglada. Moze jak dojda detale o ktorych piszesz to bedzie fajnie ale na tym etapie to slabo cos jak na ciebie ;]
Napisano 10 Grudzień 200618 l białe kropki po prawej wyeliminować, a na teksturę tej szmaty co jest za "ołtarzem" dać pentagram :D
Napisano 10 Grudzień 200618 l Autor ej:P to jest w ogole nie psute a co do plastikowej sciany moze byc to spowodowane tym ze jest ona bez tekstury, przejscia ziemi w sciane rozwiaze większymi kamieniami ale to zostawiam na troche pozniejszy etap bo nie chce narazie kolejnych 500K poly. a mi bardziej chodziło o ocene tex a nie ogółu:)