KLICEK Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 no słit słit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Ona śliczna, ale ubiór ma fuuj... w szczególności koszulka mi się nie podoba... daj ją w samym staniku ;) albo prześwitującej bluzeczce. Aż szkoda zakrywać taki piękny model :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 Klicek - masz od niej buziaka i pozdrowionka ;) Satanicus - nie ma obaw, mówiłem żeby traktować ubranie jako "zarys", do bluzeczki są konkretne plany... ya'll see :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 No to siup - wypozowanie chyba gotowe. Jak widać riggowanie tylko pobieżne, resztę się zamieni na poly i poprawi ręcznie. Jakby kto nie wiedział to ona właśnie w ten sposób się będzie za koszulkę trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 :D :D czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 ładnie. jedziesz dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 super pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 kawał dobrej roboty, jedyne co mi się nie podoba, to gruby paluch u nogi, taki mały fetysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 ładnie, tylko że jej lewa pierś wygląda za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Bardzo fajnie sie prezentuje tylko te shaderki do mnie nie przemawiają :\ przez to sprawia wrażenie takiej hmmm plastikowej. Co do piersi to faktycznie lewa wydaje sie byc wieksza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 a gdzie ubranie? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 zamieszał bym jej jezorem w buzi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 zamieszał bym jej jezorem w buzi ;D buahahahahha klicek akurat twarz to ma brzydka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 oj klicek klicek nie ladnie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 no zacnie zacnie, choc jestem zwolennikiem konsekwencji cenzury badz jej braku (jak robie sutki to i genitalia, badz jek nie robie jednego to i drugiego) ale to moje zboczenie ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Ja myślę, że dobrze by było gdybyś brwi zrobił trochę cieńsze i włosów nie zaczesuj do tyłu. :) Reszta ładna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 No fajna fajna :D Zagrałbym sobie z nią meczyk ;) Pozdrowienia, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 A mi sie dla odmiany nie podoba...;) Ale to kwestia gustu...;) Jako model extra, jako babka brzydka...;) Pozdrawiam...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 tak czy inaczej zdzialales kawal dobrej... babeczki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Dziękuję ponownie za komentarze :D Hmm z piersią to nie do końca jestem przekonany czy jest większa, na modelu nie jest, ale skoro sprawia takie wrażenie to coś z tym zrobię. Z brwiami może pokombinuję pod koniec, włosy... ...Włosy i oświetlenie to kolejne zmiany w tym update'cie. Wydaje mi się, że to zmiany na lepsze, ale Wy oceńcie :) Najgorsze, że czas ucieka - jak to zdążę do końca grudnia to jestem Clint Eastwood. ...aha no i zmieniłem gatki :D (modelowi 3d XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 rewelka!! jednak dalej wydaje sie wieksza (piers) gatki super (bardziej jej pasuja) ale ja bym dal jej bialem gatki (tzw jasne) :D miniaturka wyglada jak zdjecie :) dla mnie mistrzostwo pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 dosłownie piekna!!! robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Dzięki, cieszę się, że się Wam podoba, ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D zadna przesada, szczera prawda :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 lubie takie gadki:D znaczy sie na dziewczynie:p ladnie idzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 heh a mógłbyś pokazać siatke z tyłu i przodu ale oddaloną ;] ( do cleów naukowych xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 co ja moge powiedziec... :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 heh a mógłbyś pokazać siatke z tyłu i przodu ale oddaloną ;] ( do cleów naukowych xD ) e tam, refke pokaz!!! :D swieta robota, extra wyszlo, planujesz jakiegos riga? mialbym pare pomyslow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 A to nie jest przypadkiem już zrigowana postać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Świetna robota ;) A co do piersi, przecież ludzie nie są idealnie symetryczni :D Czarne gatki idealne ^^ Pozdrawiam, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 za duze palce u stop! i nogi takie jakies plastikowe sie wydaja!...ale ładna jest!:) jako model oczywiscie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 on chyba jest zażenowany tym co piszemy, zboczuchy z nas xD ... -_-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wątek widzę budzi ogromne zainteresowanie ;) Teraźniejsza wersja , z rozpuszczonymi włosami jest lepsza, jedyne co teraz gryzie to paluchy u nóg ale o ile dasz jej buty staje się to nieważne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 Dzięks ludzie! Nad butami myślę - nie wiem czy założę na nogi czy będą się walały obok na podłodze (jeśli tak to poprawię stopy) - jedno jest pewne: na pewno je zrobię. Uaa, uff... czas ucieka - 4 dni raptem zostały... Wstawiłem babkę do pomieszczenia (coś się powaliło ze światłem przy stopach) dodałem definitywnie koszulkę, może coś pokombinuję jeszcze z materiałem tegoż ciuchu, oczy się za mało świecą no i nie ruszałem jeszcze zgięć po riggu. Z lewej strony będą szafki i ławeczka, na podłodze piłka, buty i jakieś ciuchy (skarpetki pewno). No i pyknie się jakąś małą postprodukcję na kuniec. ...aa i siatkę dam na koniec (opcjonalnie kuniec). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 zabiles mnie tym....... :D S.U.P.E.R pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy. dobrze ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 extra to wygląda, zapowiada się kolejna świetna praca na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 a koszulke modelowałeś od podstaw, czy posłużyłeś sie jakąś inną metodą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 No fajnie idzie, ale żeby aż tak się zachwycać? Koniecznie popracuj nad materiałem koszulki by nie wyglądała na plastikowa i majtek, coby różniły się od czarnej plamy. Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Extra, po prostu super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P Extra, po prostu super! możliwe :p zakryj może jeszcze trochę twarz albo zacień i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 mmm.... apetyczna.... taka do schrupania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Sledzac watek od poczatku nie myslalem ze efekt bedzie taki. Bardzo ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 jezus, jakie ona ma NOGI :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Pracka zarąbista ;)) Tematyka jakże pospolita a jaka skuteczna :D Zapoznaj mnie z nią ;) Pozdrowienia, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 A to nie jest przypadkiem już zrigowana postać? :P ty to nazywasz rigiem? zbyt grzeczny, taki wstepny raczej :D swietna robota! wypas! material koszulki zdecydowanie do poprawy - brakuje koronki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 niezła piczka :) Ania: skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy. popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Np. 69 Kawał ekstra panny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Dzięki za komentsy i sugestie :D Koszulkę poprawiłem (w odpowiedzi na pytanie: tak, modelowałem ją ręcznie), stopy poprawiłem (ale buty i tak będą założone), światło zmieniłem (bo się okazało, że GI miałem stanowczo za słabe, wręcz śladowe) i... obrazek jest według mnie nudny :/ Muszę jeszcze pomajstrować przy oświetleniu, oczywiście dodam buty, ręcznik, szafkę (tam po lewej gdzie jej jeszcze nie ma :P) Poprawię jeszcze podłogę, bo jest be. Nie wiem czemu tak cień dziwnie wygląda przy jej prawej stopie, ale to rozgryzę. ...najgorsze, że zostały mi tylko 2 dni (bo nie będę robił w Sylwestra przecież) !! help !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 no wszystko super ale plejstik ma na skorze :( mozesz zapodac setup swiatel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi