Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 211
  • Wyświetleń 39,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ona śliczna, ale ubiór ma fuuj... w szczególności koszulka mi się nie podoba... daj ją w samym staniku ;) albo prześwitującej bluzeczce. Aż szkoda zakrywać taki piękny model :D:D:D

Napisano
  • Autor

Klicek - masz od niej buziaka i pozdrowionka ;)

Satanicus - nie ma obaw, mówiłem żeby traktować ubranie jako "zarys", do bluzeczki są konkretne plany... ya'll see :D

Napisano
  • Autor

No to siup - wypozowanie chyba gotowe. Jak widać riggowanie tylko pobieżne, resztę się zamieni na poly i poprawi ręcznie.

Jakby kto nie wiedział to ona właśnie w ten sposób się będzie za koszulkę trzymać.

Napisano

kawał dobrej roboty, jedyne co mi się nie podoba, to gruby paluch u nogi, taki mały fetysz:)

Napisano

Bardzo fajnie sie prezentuje tylko te shaderki do mnie nie przemawiają :\ przez to sprawia wrażenie takiej hmmm plastikowej. Co do piersi to faktycznie lewa wydaje sie byc wieksza :D

Napisano

no zacnie zacnie, choc jestem zwolennikiem konsekwencji cenzury badz jej braku (jak robie sutki to i genitalia, badz jek nie robie jednego to i drugiego) ale to moje zboczenie ;)

pozdrowki

Napisano

Ja myślę, że dobrze by było gdybyś brwi zrobił trochę cieńsze i włosów nie zaczesuj do tyłu. :)

Reszta ładna.

Pozdrawiam.

Napisano

No fajna fajna :D Zagrałbym sobie z nią meczyk ;)

Pozdrowienia,

Solo

Napisano

A mi sie dla odmiany nie podoba...;) Ale to kwestia gustu...;)

Jako model extra, jako babka brzydka...;)

Pozdrawiam...;]

Napisano
  • Autor

Dziękuję ponownie za komentarze :D

Hmm z piersią to nie do końca jestem przekonany czy jest większa, na modelu nie jest, ale skoro sprawia takie wrażenie to coś z tym zrobię. Z brwiami może pokombinuję pod koniec, włosy...

...Włosy i oświetlenie to kolejne zmiany w tym update'cie. Wydaje mi się, że to zmiany na lepsze, ale Wy oceńcie :)

Najgorsze, że czas ucieka - jak to zdążę do końca grudnia to jestem Clint Eastwood.

...aha no i zmieniłem gatki :D (modelowi 3d XD)

Napisano

rewelka!!

jednak dalej wydaje sie wieksza (piers)

gatki super (bardziej jej pasuja) ale ja bym dal jej bialem gatki (tzw jasne) :D

miniaturka wyglada jak zdjecie :) dla mnie mistrzostwo

pozdro

Napisano
  • Autor

Dzięki, cieszę się, że się Wam podoba, ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D

Napisano
ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D

zadna przesada, szczera prawda :):)

Napisano
heh a mógłbyś pokazać siatke z tyłu i przodu ale oddaloną ;]

( do cleów naukowych xD )

e tam, refke pokaz!!! :D

swieta robota, extra wyszlo, planujesz jakiegos riga? mialbym pare pomyslow xD

Napisano

A to nie jest przypadkiem już zrigowana postać? :P

Napisano

Świetna robota ;) A co do piersi, przecież ludzie nie są idealnie symetryczni :D

Czarne gatki idealne ^^

Pozdrawiam,

Solo

Napisano

za duze palce u stop! i nogi takie jakies plastikowe sie wydaja!...ale ładna jest!:) jako model oczywiscie!

Napisano

Wątek widzę budzi ogromne zainteresowanie ;)

Teraźniejsza wersja , z rozpuszczonymi włosami jest lepsza, jedyne co teraz gryzie to paluchy u nóg ale o ile dasz jej buty staje się to nieważne.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzięks ludzie!

Nad butami myślę - nie wiem czy założę na nogi czy będą się walały obok na podłodze (jeśli tak to poprawię stopy) - jedno jest pewne: na pewno je zrobię.

Uaa, uff... czas ucieka - 4 dni raptem zostały...

Wstawiłem babkę do pomieszczenia (coś się powaliło ze światłem przy stopach) dodałem definitywnie koszulkę, może coś pokombinuję jeszcze z materiałem tegoż ciuchu, oczy się za mało świecą no i nie ruszałem jeszcze zgięć po riggu.

Z lewej strony będą szafki i ławeczka, na podłodze piłka, buty i jakieś ciuchy (skarpetki pewno). No i pyknie się jakąś małą postprodukcję na kuniec.

...aa i siatkę dam na koniec (opcjonalnie kuniec).

Napisano

skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy.

dobrze ci idzie

Napisano

No fajnie idzie, ale żeby aż tak się zachwycać?

Koniecznie popracuj nad materiałem koszulki by nie wyglądała na plastikowa i majtek, coby różniły się od czarnej plamy. Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P

Pozdro

Napisano
Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P

Extra, po prostu super!

możliwe :p

zakryj może jeszcze trochę twarz albo zacień i będzie dobrze

Napisano

Sledzac watek od poczatku nie myslalem ze efekt bedzie taki. Bardzo ladnie.

Napisano

Pracka zarąbista ;)) Tematyka jakże pospolita a jaka skuteczna :D

Zapoznaj mnie z nią ;)

Pozdrowienia,

Solo

Napisano
A to nie jest przypadkiem już zrigowana postać? :P

ty to nazywasz rigiem? zbyt grzeczny, taki wstepny raczej :D

swietna robota! wypas! material koszulki zdecydowanie do poprawy - brakuje koronki...

Napisano

niezła piczka :)

Ania:

skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy.

popieram

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentsy i sugestie :D

Koszulkę poprawiłem (w odpowiedzi na pytanie: tak, modelowałem ją ręcznie), stopy poprawiłem (ale buty i tak będą założone), światło zmieniłem (bo się okazało, że GI miałem stanowczo za słabe, wręcz śladowe) i... obrazek jest według mnie nudny :/ Muszę jeszcze pomajstrować przy oświetleniu, oczywiście dodam buty, ręcznik, szafkę (tam po lewej gdzie jej jeszcze nie ma :P) Poprawię jeszcze podłogę, bo jest be. Nie wiem czemu tak cień dziwnie wygląda przy jej prawej stopie, ale to rozgryzę.

...najgorsze, że zostały mi tylko 2 dni (bo nie będę robił w Sylwestra przecież) !! help !!