Napisano 20 Grudzień 200618 l Ona śliczna, ale ubiór ma fuuj... w szczególności koszulka mi się nie podoba... daj ją w samym staniku ;) albo prześwitującej bluzeczce. Aż szkoda zakrywać taki piękny model :D:D:D
Napisano 20 Grudzień 200618 l Autor Klicek - masz od niej buziaka i pozdrowionka ;) Satanicus - nie ma obaw, mówiłem żeby traktować ubranie jako "zarys", do bluzeczki są konkretne plany... ya'll see :D
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor No to siup - wypozowanie chyba gotowe. Jak widać riggowanie tylko pobieżne, resztę się zamieni na poly i poprawi ręcznie. Jakby kto nie wiedział to ona właśnie w ten sposób się będzie za koszulkę trzymać.
Napisano 21 Grudzień 200618 l kawał dobrej roboty, jedyne co mi się nie podoba, to gruby paluch u nogi, taki mały fetysz:)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Bardzo fajnie sie prezentuje tylko te shaderki do mnie nie przemawiają :\ przez to sprawia wrażenie takiej hmmm plastikowej. Co do piersi to faktycznie lewa wydaje sie byc wieksza :D
Napisano 21 Grudzień 200618 l zamieszał bym jej jezorem w buzi ;D buahahahahha klicek akurat twarz to ma brzydka ;P
Napisano 21 Grudzień 200618 l no zacnie zacnie, choc jestem zwolennikiem konsekwencji cenzury badz jej braku (jak robie sutki to i genitalia, badz jek nie robie jednego to i drugiego) ale to moje zboczenie ;) pozdrowki
Napisano 21 Grudzień 200618 l Ja myślę, że dobrze by było gdybyś brwi zrobił trochę cieńsze i włosów nie zaczesuj do tyłu. :) Reszta ładna. Pozdrawiam.
Napisano 21 Grudzień 200618 l A mi sie dla odmiany nie podoba...;) Ale to kwestia gustu...;) Jako model extra, jako babka brzydka...;) Pozdrawiam...;]
Napisano 26 Grudzień 200618 l Autor Dziękuję ponownie za komentarze :D Hmm z piersią to nie do końca jestem przekonany czy jest większa, na modelu nie jest, ale skoro sprawia takie wrażenie to coś z tym zrobię. Z brwiami może pokombinuję pod koniec, włosy... ...Włosy i oświetlenie to kolejne zmiany w tym update'cie. Wydaje mi się, że to zmiany na lepsze, ale Wy oceńcie :) Najgorsze, że czas ucieka - jak to zdążę do końca grudnia to jestem Clint Eastwood. ...aha no i zmieniłem gatki :D (modelowi 3d XD)
Napisano 26 Grudzień 200618 l rewelka!! jednak dalej wydaje sie wieksza (piers) gatki super (bardziej jej pasuja) ale ja bym dal jej bialem gatki (tzw jasne) :D miniaturka wyglada jak zdjecie :) dla mnie mistrzostwo pozdro
Napisano 26 Grudzień 200618 l Autor Dzięki, cieszę się, że się Wam podoba, ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D
Napisano 26 Grudzień 200618 l ale z tą miniaturką wyglądającą jak zdjęcie to GRUBA przesada :D zadna przesada, szczera prawda :):)
Napisano 26 Grudzień 200618 l heh a mógłbyś pokazać siatke z tyłu i przodu ale oddaloną ;] ( do cleów naukowych xD )
Napisano 27 Grudzień 200618 l heh a mógłbyś pokazać siatke z tyłu i przodu ale oddaloną ;] ( do cleów naukowych xD ) e tam, refke pokaz!!! :D swieta robota, extra wyszlo, planujesz jakiegos riga? mialbym pare pomyslow xD
Napisano 27 Grudzień 200618 l Świetna robota ;) A co do piersi, przecież ludzie nie są idealnie symetryczni :D Czarne gatki idealne ^^ Pozdrawiam, Solo
Napisano 27 Grudzień 200618 l za duze palce u stop! i nogi takie jakies plastikowe sie wydaja!...ale ładna jest!:) jako model oczywiscie!
Napisano 27 Grudzień 200618 l Wątek widzę budzi ogromne zainteresowanie ;) Teraźniejsza wersja , z rozpuszczonymi włosami jest lepsza, jedyne co teraz gryzie to paluchy u nóg ale o ile dasz jej buty staje się to nieważne. Pozdrawiam.
Napisano 27 Grudzień 200618 l Autor Dzięks ludzie! Nad butami myślę - nie wiem czy założę na nogi czy będą się walały obok na podłodze (jeśli tak to poprawię stopy) - jedno jest pewne: na pewno je zrobię. Uaa, uff... czas ucieka - 4 dni raptem zostały... Wstawiłem babkę do pomieszczenia (coś się powaliło ze światłem przy stopach) dodałem definitywnie koszulkę, może coś pokombinuję jeszcze z materiałem tegoż ciuchu, oczy się za mało świecą no i nie ruszałem jeszcze zgięć po riggu. Z lewej strony będą szafki i ławeczka, na podłodze piłka, buty i jakieś ciuchy (skarpetki pewno). No i pyknie się jakąś małą postprodukcję na kuniec. ...aa i siatkę dam na koniec (opcjonalnie kuniec).
Napisano 27 Grudzień 200618 l skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy. dobrze ci idzie
Napisano 27 Grudzień 200618 l a koszulke modelowałeś od podstaw, czy posłużyłeś sie jakąś inną metodą ?
Napisano 27 Grudzień 200618 l No fajnie idzie, ale żeby aż tak się zachwycać? Koniecznie popracuj nad materiałem koszulki by nie wyglądała na plastikowa i majtek, coby różniły się od czarnej plamy. Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P Pozdro
Napisano 27 Grudzień 200618 l Czyżby temat pracy jakoś wpływał na obiektywizm myślenia? :P Extra, po prostu super! możliwe :p zakryj może jeszcze trochę twarz albo zacień i będzie dobrze
Napisano 28 Grudzień 200618 l Sledzac watek od poczatku nie myslalem ze efekt bedzie taki. Bardzo ladnie.
Napisano 28 Grudzień 200618 l Pracka zarąbista ;)) Tematyka jakże pospolita a jaka skuteczna :D Zapoznaj mnie z nią ;) Pozdrowienia, Solo
Napisano 28 Grudzień 200618 l A to nie jest przypadkiem już zrigowana postać? :P ty to nazywasz rigiem? zbyt grzeczny, taki wstepny raczej :D swietna robota! wypas! material koszulki zdecydowanie do poprawy - brakuje koronki...
Napisano 28 Grudzień 200618 l niezła piczka :) Ania: skoro gra w kosza, to możesz dać na koszulkę jakiś numer startowy. popieram
Napisano 28 Grudzień 200618 l Autor Dzięki za komentsy i sugestie :D Koszulkę poprawiłem (w odpowiedzi na pytanie: tak, modelowałem ją ręcznie), stopy poprawiłem (ale buty i tak będą założone), światło zmieniłem (bo się okazało, że GI miałem stanowczo za słabe, wręcz śladowe) i... obrazek jest według mnie nudny :/ Muszę jeszcze pomajstrować przy oświetleniu, oczywiście dodam buty, ręcznik, szafkę (tam po lewej gdzie jej jeszcze nie ma :P) Poprawię jeszcze podłogę, bo jest be. Nie wiem czemu tak cień dziwnie wygląda przy jej prawej stopie, ale to rozgryzę. ...najgorsze, że zostały mi tylko 2 dni (bo nie będę robił w Sylwestra przecież) !! help !!
Napisano 28 Grudzień 200618 l no wszystko super ale plejstik ma na skorze :( mozesz zapodac setup swiatel ?