Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Tak to już koniec mojego wipa. Serdecznie dziękuję wszystkim za cenne redy na forum i priv.

„Please stop” jest pracą o charakterze antynikotynowym… a przede wszystkim jest sprzeciwem dla biernego palenia przez dzieci.

poprawki800%20.jpg

pierwsza wersja:

http://www.theunicorn.republika.pl/galery/stop.jpg

Wykonane wszystko w 3dsmax +vray ,lecz największe znaczenie dla ostatecznego efektu miała kompozycja w PS

Sam render trwał około 10h w 3000x4000 (p4 2.5ghz 512 ram +p cel 2,53 768ram )

Jest to moja pierwsza praca tego typu, więc ciekaw jestem jak to ocenicie ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troche nie rozumiem tej pracy, ale wrażenia wizualne jak najbardziej pozytywne :)

Napisano

wywal dym a daj lepiej jakies haslo typu

Pleas stop smoking.

Bedzie imho lepiej. Render super. Pomysl jeszcze lepszy

Napisano

Bardzo fajnie się skończyło. Troszke mi ten dym nie pasi i nie jest dla mnie bezpośrednio czytelne przesłanie (szkoda że nie widac jakiegoś papierosa na renderze. Wizualnie cool :).

Napisano

Wiesz co mi się podoba, wiesz co bym mienił. Szkoda że nie pociągnąłeś tego dalej. Ale jest fajnie :)

Pozdrawiam

Napisano

przede wszystkim gratulacjie ukonczenia pracy!

mi osobiscie sie podoba, jest ok :)

3D sie cieplo!

pionier.

Napisano

troszkie kiepskie materiały, ale nie o to tutaj chodzi :) wywal dom, bo rzeczywiście nie pasuje. Ogolne wrażenie pozytywne

Napisano

misio i dzieciak świetne, to niebieskawe oświetlenie z prawej też bardzo dobrze wyszło, kołdra nienajlepiej wyszła.

przesłanie byłoby nieczytelne gdyby się nie wiedziało o co chodzi.

może gdybyś zamiast dwóch listków dał tam papierosa

zapomniałeś literki "y" w adresie swojej strony internetowej.

Napisano

Graty, Mi się podoba wszystko.

Jak dla mnie przesłanie tego obrazka jest takie "Rodzice, nie palcie przy swoich dzieciach"

Napisano
  • Autor

obo: dzięki:]

KLICEK: dzięki .. hm.. roxuje ? to to samo co jazzy lub wyczesany ? xD Oo

_kuba_ : thx:)

illy: dzięki.. a co do rendera to bym się sprzeczał :) sam render był nie ciekawy :)

Remedy: co do paluszków... hm.. to jest organika.. tego się ciągle uczę.

Hynol: hm.. no teżo tym myślałem.. ale jednocześnie nie chciałem aby to było za dosłowne ;) (w i chyba przez brak dosłowności przesłanie nie jest do końca zrozumiane)

Tomuś: oczy.. hm.. dzieci są nie proporcjonalne ;)

Vorek: noo dzięki vorek za rady .. nie ciągnę tego dalej bo wolę lepiej zrobić następną pracę

Pionier: dzięki ;)

Matchias : haha tak tak LOTR ;) a na dolnej półce jest książka 3dsmaxa "projekty i rozwiązania" ;)

SWRSC: dzięki.. hm.. tak o ten dym wszystkim chodzi.. ale bez niego to w ogóle nie będzie wiadomo po co ta maska

Ania: szmaty szmaty.. szmaty... agrgrgrgrgr... nie cierpię tego :) nie idzie mi to w ogóle nawet pluginem :) ale pracuję nad tym.. (ps. dzięki za "y" ze zmęczenia nie widziałem tego :)) )

Georgas : dzięki ;)

DraB: dzięki :]

cieszę, że ogólnie się podoba :) trochę nie do końca mi wyszło z ukazaniem przesłania... hm.. ale moim zdaniem nie potrzebnie sugerowałem je.. wystarczy, że daje do myślenia ... i można to różnie zinterpretowć.

pozdrawiam

Napisano

mi akurat to niebieskie swiatlo jakos nie pasi, ale ciezko powiedziec czemu.

co do przeslania, to nigdy bym nie powiązał tego dymu i maski z paleniem. dym uznałem jako element scenki a maske jako cos w falloutowych klimatach :)

Napisano

Piknie - gratuluje, choc przeslanie faktycznie troche nieczytelne.

Najlepszy ten czajniczek w glowie lozka...;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

mkk3a : chyba za dużo gier ;) dzięki:]

George82 : kiedyś Ania coś fajniego napisała i tweety miał to w sygnaturce "czajników nie należy się wstydzić" ;)

Napisano

bardzo mi się podoba sam jestem biernym palaczem fajny pomysł, ciekawie zrobione, ale dodał bym więcej dymu..

Napisano

wykonanie fajne, pomysł dobry, ale jak bym nie widział wipa, to tylko po znaczku w rogu bym się domyślił że to jest pracka przeciwko paleniu. 9/10

Napisano

bardzo fajne ,ale ten dym nie jest czarny i gęsty ...no na pierwszy rzut oka go nie zauważyłem:P

pozdro

Napisano
  • Autor

dzięki:)

hm przesłanie jest czytelniejsze.. ale czy tchnicznie to wygląda dobrze ? czy te papierosy na podłodze pasują.. ? (są dodane w PS.. i nie jestem pewny czy się to komponuje )

Napisano

Praca fajna, przesłanie jak dla mnie jest zrozumiałe od pierwszego spojrzenia. Pzdr.

ps.

mógłbyś rzucić sam scr modelu dzieciaka bez maski (no jak nie można inaczej to z maską).

Napisano

Jak dla mnie pracka czytelna i solidnie wykonana. Bardzo mi sie podoba, gratulacje.

Napisano

spoko praca, najfajnie wyszła ta zabawka :) co do przesłania może bym się domyślił.

Napisano

Uznacie że jesyem porąbany ale w żeczy samej rozumiem przesłanie tej pracy i doceniam to. Pracka roxx

Napisano
  • Autor

dzięki panowie ;)

czyli czas na coś kolejnego.. tyle że teraz czas low-poly się nauczyć:)

pozdrawiam

Napisano

Fajnee, fajne. Ten dym troche mi nie pasuje, ale ogolnie pozitiv. Ja tam lubie palić;D

Napisano

Jako że jestem fanem masek przeciwgazowych MUA - 10/10

JWypas!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności