Joint Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 kumple daja koncert fota tez z wczoraj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Knysha dopadł cię mały głód Joint Edytuj Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Joint - jakieś emocore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 sesja zzz kolezanka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 sesja zzz kolezanka :D kolezanke widać - Ty zdjecie robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 kumple daja koncert fota tez z wczoraj ;) emo=ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 I za to jak basista chwyta gryf - I hate that :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 I gra kostką :P łeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 piksar: Kolega robil dobra; KONIEC:@! ten basista gral z profesjonalistami; zna mangera Budki Suflera; nagrywal plyte; do tego gra z tymi gosciami bo sa okey + i nie ma gdzie grac chwilowo. Co specjallisto; innaczej wydobywa dzwiek; to zle ? ze nie gra Klangiem z predkoscia swiatla to juz zle ? Zespol jest swietny technicznie; nie przepadam; ale to moi ludzie. Troszke poszli w Emo; zreszta kazdy zespol przebiera sie na koncerty . http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=150622725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 W tych marynarach na myspace wyglądają jak ludzie, a tu powyżej jak amerykańscy geje. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 joint jest jakiś sens wrzucać zdjęcia na których Ciebie (twarzy) praktycznie nie widać, a na dodatek chwalić sie jakąś nudna kapelą z kiepskim wokalem... eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 serwus :) zreszta kazdy zespol przebiera sie na koncerty . [/url] no nie wiem. pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 a no przyznam ze basik faktycznei fajnie chodzi (wokal o0) tylko czemu emo! co sie dzieje z tym swiatem... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 W tych marynarach na myspace wyglądają jak ludzie, a tu powyżej jak amerykańscy geje. :/ Prawie spadlem z kszesla dlawiac sie kawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 tylko czemu emo! co sie dzieje z tym swiatem... ehh Zycie ttaaddeekk, zycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 emo-core hahahahahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ale gejuchy ! Oi ! (To ja hcpiter nie chcialo mi sie przelogowywac :p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 zrobcie lepszy zespol; sam nie przepadam; ale troche sie szacunku nalezy; przejezdzaja wiele zespolow... Taki maja image; grali metal teraz w lzejsza strone; wokalista poprostu tak wyglada; a basista slucha indie-rocka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 a basista slucha indie-rocka super, zawsze chciałem to wiedzieć, dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Wybacz joint, ale jaki to wszystko ma do jasnej anielki zwiazek z tym jak wygladasz? Pochwal sie kolegami gdzie indziej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 wokalista to nie Emo! nie ogolony przecie jest:D i włoski zaniedbane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Hej, gdyby wokalista skupił się na śpiewaniu a nie darciu się do miklrofonu byłoby spoko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Nagrywa się wreszcie reportaże alarmujące, że w 2015 r. 45% populacji świata będzie emo. źródło: Wirtualna Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 grunt to właściwe źródła publicystyki:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 i wy niby wiecie jak się trzyma gryf? 44 sekunda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 lekarz mówi że to minie jak zmienię pigułki ---------- foto zrobione przez piksarka juniorka, tacie, trzeźwemu, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Jeszcze w piżamie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 ohoho a ja sobie właśnie uświadomiłem ze ten temat powoli dobiega końca, ech jak ten czas szybko leci :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 i znowu w pierwszym poscie trzeba bedzie ogladac leru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tak jakos mi skojarzylo... Adaś Miauczyński :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Dziwne masz skojarzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 to może ja się pokażę, a co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Jaki masz monitor bo z chłopakami robimy zakłady XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 samsung syncmaster 7xx albo 9xx ??;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ja wiem jaka masz plyte glowna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tak jakos mi skojarzylo... Adaś Miauczyński :) ahaha :D chyba trafnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tak jakos mi skojarzylo... Adaś Miauczyński :) leze i kwicze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 samsung syncmaster 7xx albo 9xx ??;p 757mb, w zasadzie nie pamiętam już skąd go mam tego co widać, a obok stoi jakiś drugi złom, też 17'', bez oznaczenia. Swoją drogą aż się dziwie, że ten gf4 ti4200 wyświetla blendera na obydwu naraz :) Ja wiem jaka masz plyte glowna ;) serio? jaką, i w, której maszynie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 A ja mam pytanie: Czemu 80% grafikow ma dlugie wlosy i brodki? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 he ja jestem tym 30% :D ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 to już wyszło 110% z tych waszych kalkulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu ja naleze do tych 13 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Czemu 80% grafikow ma dlugie wlosy i brodki? Długie włosy mam bo wtedy nie trzeba często ciąć, czas zaoszczędzony na fryzjerze można zainwestować w modelowanie. Bródkę mam z jednego włosa, regularnie go wyrywam, ale zawsze odrasta złośliwiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Hmmm...Ania jak wychodzisz z takiego założenia to moge sobie pomyśleć że nie obcinasz:D/golisz włosów nie tylko na głowie...;D Bo modelujesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tomuś pytanie dotyczyło tylko owłosienia na głowie, gdzie indziej usuwam jak się renderuje, nie będę tu wchodziła w szczegóły gdzie i jak usuwam a gdzie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 piksar illy: piatka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ja zapuściłem nieco włosy.. czy to oznacza, że jestem prawdziwym grafikiem?? :P Broda też się znajdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ania już rozumiem wszytko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 No to prawdziwy długowłosy brodaty grafik w trochę innej scenerii (ważę sobie piwo, w chwili pisania postu właśnie się gotuje z chmielem): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja mam irokeza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi