nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Hello :) chyba nie musze tlumaczyc dlaczego Ona ?? :D:D podejscie numer dwa lub trzy nie pamietam :) ma wyjsc super(z wiadomych wzgledow) ale jak wyjdzie zobaczymy :) narazie poczatek aby cos drgnelo :) weekend wiecej :) ps. narazie zrobilem tylko nos reszta to prowizorka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 nielot jak ją zbeszcześcisz to zabije :P piękna ma być!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2007 nielot jak ją zbeszcześcisz to zabije :P jak ja zbeszczeszcze to sam sie zabije ale nie bedzie to szybka smierc zgine po torturach w meczarniach :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 hmm... who is Jessica Alba? ;D zobaczymy jak Ci pójdzie. trzymam kciuki bo fajny i dość trudny "obiekt" sobie wybrałeś :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 niezbyt to oryginalne... chociaz, mtv generation... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 faktycznie reszta troche prowizorką wali, a jesli chcesz powiedziec że z tym nosem sie postarałes, to czarno to widze xD powinien byc chyba taki nieco "delikatniejszy". moze pokaz ujecie troche z boku. to wgłebienie pod nosem tez chyba zbyt mocno zaznaczone. no ale nie martw sie, tez od paru dni wzialem sie na poważnie za twarze i wiem ze to jest masakra. Nie to co jakaś tam wieża cisnien :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Zycze powodzenia, herr nielot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 No prosze, ładnie wybrałeś. Mam nadzieje że wyjdzie pięknie ;) Życzę dużo powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 No Nielot wysoko postawiłeś poprzeczke:) Mam nadzieję,że sprostasz wymaganiom forumowiczów:) Ech, Alba, Alba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 oj. powodzenia zycze i wierze, ze sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 bardzo wdzieczny temat sobie wybrales, tak jak powyzej krzycza ludzie - nie skrzywdz jej!!! ciekawe skad refki bierzesz i ile ciala zamierzasz modelowac? :D 1583 kilogramy powodzenia! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 nielot007 powodzenia ! no i czekamy czekamy :) na dalszy etap pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 aż z ciekawości pogoglowałem kto to jest - niezła - więc powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 narazie poczatek aby cos drgnelo :) u mnie narazie nic nie drgneło...ale powazne zadanie przed toba paddawanie aż z ciekawości pogoglowałem kto to jest - niezła - więc powodzenia ufff..a myslalem ze tylko ja nie wiem kto to jest!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 ambitne, łatwo nie będzie, narazie niepodobna :P bedziesz robił samą twarz, czy tyłeczek też zobaczymy :D ? powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 u mnie narazie nic nie drgneło...ale powazne zadanie przed toba paddawanie ufff..a myslalem ze tylko ja nie wiem kto to jest!:) Dajcie spokoj ja tez patrzalem kto to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 Witam!! jutro cos dam bo dzisiaj to byla tylko walka ale nie nadajaca sie na pokazanie :D dzieki za posty :) wstyd sie przyznawac ze jej nie znacie ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 hehe niezły wip, powodzonka jak możesz to pokaż blueprinty które używasz w maxie, no chyba że same refki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 zle zaczales, powinienes rozpoczac od tyleczka:D wtedy to by cie wszyscy wspierali na duchu:D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 No nie wiem czy by go wspierali, tak przynajmniej wszyscy będą na ten tyłeczek czekać, a co za tym idzie zaglądać do tego wątku :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witam!! jesli glowa sie uda czyli wyjdzie ladnie to bedzie cialko jak nie to bedzie podejscie numer trzy pozniej cztery.... :D ok nic nie dawalem ale to nieznaczy ze nic nie robilem :D troche bawilem sie jej twarza :D jesli chodzi o referki to wszystko co znajde na google.pl :) ps. teraz (jak juz mam wymodelowana glowe) zacznie sie przesuwanie vertexow aby jej nadac odpowiedni wyglad :) ps2. teraz tak spojrzalem i cos usta za duze :) pozdro ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 No nielot idzie spoko. Już usta i nos ją przypominają troche. Jeszcze troche do poprawy, ale widać, że idziesz w dobrą stronę :D Trzymam mocno kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Nie ma tkich zgrubień ( z nosa na poliki ), kształ oczu i powieki, też kąciki ust do poprawy. A, usta wydają mi się jednak troszkę przy duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Podziwiam konekwentne dazenie do celu.... przynajmniej w zamiarach :) "bedzie podejscie numer trzy pozniej cztery" Zobaczymy jak bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam!! dzieki za komentarze, zabieram sie za poprawki :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 olej poprawki, rob juz tyleczek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 olej poprawki, rob juz tyleczek:D zboczeniec :D i tak wam go nie pokaze, zostawie go dla siebie sam bede podziwial:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 To byłby cios poniżej pasa :P Nie pokazać nam najlepszej części modelu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 o szajse nielot! calkiem podobna, nie ma co! dolna warga przyduza, ale reszta calkiem calkiem. Jak tak ci dobrze bedzie szlo, to tyleczek wyjdzie miod-malina! :D czekamy niecierpliwie, koncz juz glowe dawaj reszte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 mój brat od razu rozpoznał, że to Jessica Alba, a nic mu nie mówiłem kto to bedzie, więc jest dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) a tu mini progress :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 miniaturka ? ;] nosek fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2007 Witam!! klicek--> hehe myslalem ze chodzi o miniaturki screenow ;P ok maly update ucho jeszcze w budowie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 Witam!! głowa praktycznie skonczona :) jeszcze pare poprawek i do mudboxa dam aby poprawic krztalt glowy najbardziej tylnia czesc :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Cool ! Co raz lepiej to wygląda, najgorsze masz już prawie za sobą - nic tylko pogratulować :], będe czekać na kolejny update z niecierpliwością bo widzę że poważnie podchodzisz do sprawy :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 wersja z posta 31 byla imo barrdziej podobna. teraz cos z oczami nie pasuje. no i ta gorna warga.. no nielot co jest?? no vhyba ze to wszystko w mudzie poprawisz wiec zwracam honor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 A może to wina samego rendera? Dla mnie jest spoko. Czekam z niecierpliwością na wersje z mudbox'a ;) Powodzenia EDIT -> Nielot a ona ma naprawdę takie uszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 fajnie:) nawet podobna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 ladnie, tylko cos usta, a konkretnie kaciki gornej wargi troche nie teges. ale generalnie podobna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 U la la! calkiem do rzeczy ci idzie! :D No wlasnie, ma jakis taki rowek na gornej wardze.. A tak btw to zastanawiam sie gdzie ty refke tyleczka znajdziesz? no chyba ze pokazywala juz gdzies... :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Podobna:) Mam nadzieje ze po mudboxie bedzie identyczna;] czekam na upa. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 He ze tez wczesniej nie zauwazylem tego watku, no calkiem calkiem podbona choc moze usta lekko za duze mi sie wydaja, aha jakbys potrzebowal jakis referek to pisz, mam tego troche :D, czekam na wiecej i po powdzenia w dalszej pracy, bo spoleczenstwo sie domaga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 aha jakbys potrzebowal jakis referek to pisz, mam tego troche :D, hehe napewno nie tyle ile ja mam ;) dzieki za komentrze nie dlugo cos tam porpawie usta beda porawiane drastycznie jak krztalt glowy ucho(najprawdopodobniej juz w mudboxie) i cos tam jeszcze poprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Nielot wyglada naprawde dobrze ! sam sposob prezentacji progresa tez ma znaczenie znacznie lepiej teraz to wyglada w takiej formie. Glowka nabiera wyrazu , keep workin. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 potem tylko ją będziesz wsadzać do aut lub vizek i same awardy będą lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 swietna głowka, pozdro nielot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Bardzo ładna główka :D piękne usta :D Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Rob cialo!! :) Bo glowka jest OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 no zgadzam się jak wyżej:) Ładna buźka:) Ogólnie przypomina Albe, więc wielki pozytyw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Czesc nielot :) ogólnie musze przyznac ze chociaż albe troszke przypomina to ją troszke okaleczyłeś :). Wiele elementów jest niedopracowanych tj. oczy, uszy, nos, usta oraz niezbyt udane połączenie tego w całośc :(, nie chce mi sie dokładnie zaznaczac bo zapewne dokładnie wiesz o co chodzi, a tak na pocieszenie przejrzyj ten wątek :): http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=43&t=449395&page=1&pp=15&highlight=jessica+alba tam też ktos sobie jessice modeluej :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi