Napisano 10 Styczeń 200718 l Hello :) chyba nie musze tlumaczyc dlaczego Ona ?? :D:D podejscie numer dwa lub trzy nie pamietam :) ma wyjsc super(z wiadomych wzgledow) ale jak wyjdzie zobaczymy :) narazie poczatek aby cos drgnelo :) weekend wiecej :) ps. narazie zrobilem tylko nos reszta to prowizorka :) pozdro
Napisano 10 Styczeń 200718 l Autor nielot jak ją zbeszcześcisz to zabije :P jak ja zbeszczeszcze to sam sie zabije ale nie bedzie to szybka smierc zgine po torturach w meczarniach :D:D
Napisano 10 Styczeń 200718 l hmm... who is Jessica Alba? ;D zobaczymy jak Ci pójdzie. trzymam kciuki bo fajny i dość trudny "obiekt" sobie wybrałeś :) Pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200718 l faktycznie reszta troche prowizorką wali, a jesli chcesz powiedziec że z tym nosem sie postarałes, to czarno to widze xD powinien byc chyba taki nieco "delikatniejszy". moze pokaz ujecie troche z boku. to wgłebienie pod nosem tez chyba zbyt mocno zaznaczone. no ale nie martw sie, tez od paru dni wzialem sie na poważnie za twarze i wiem ze to jest masakra. Nie to co jakaś tam wieża cisnien :D
Napisano 10 Styczeń 200718 l No prosze, ładnie wybrałeś. Mam nadzieje że wyjdzie pięknie ;) Życzę dużo powodzenia.
Napisano 10 Styczeń 200718 l No Nielot wysoko postawiłeś poprzeczke:) Mam nadzieję,że sprostasz wymaganiom forumowiczów:) Ech, Alba, Alba:P
Napisano 11 Styczeń 200718 l bardzo wdzieczny temat sobie wybrales, tak jak powyzej krzycza ludzie - nie skrzywdz jej!!! ciekawe skad refki bierzesz i ile ciala zamierzasz modelowac? :D 1583 kilogramy powodzenia! pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l narazie poczatek aby cos drgnelo :) u mnie narazie nic nie drgneło...ale powazne zadanie przed toba paddawanie aż z ciekawości pogoglowałem kto to jest - niezła - więc powodzenia ufff..a myslalem ze tylko ja nie wiem kto to jest!:)
Napisano 11 Styczeń 200718 l ambitne, łatwo nie będzie, narazie niepodobna :P bedziesz robił samą twarz, czy tyłeczek też zobaczymy :D ? powodzenia
Napisano 11 Styczeń 200718 l u mnie narazie nic nie drgneło...ale powazne zadanie przed toba paddawanie ufff..a myslalem ze tylko ja nie wiem kto to jest!:) Dajcie spokoj ja tez patrzalem kto to :P
Napisano 11 Styczeń 200718 l Autor Witam!! jutro cos dam bo dzisiaj to byla tylko walka ale nie nadajaca sie na pokazanie :D dzieki za posty :) wstyd sie przyznawac ze jej nie znacie ;P pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l hehe niezły wip, powodzonka jak możesz to pokaż blueprinty które używasz w maxie, no chyba że same refki??
Napisano 11 Styczeń 200718 l zle zaczales, powinienes rozpoczac od tyleczka:D wtedy to by cie wszyscy wspierali na duchu:D powodzenia
Napisano 11 Styczeń 200718 l No nie wiem czy by go wspierali, tak przynajmniej wszyscy będą na ten tyłeczek czekać, a co za tym idzie zaglądać do tego wątku :D Pozdrawiam.
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor Witam!! jesli glowa sie uda czyli wyjdzie ladnie to bedzie cialko jak nie to bedzie podejscie numer trzy pozniej cztery.... :D ok nic nie dawalem ale to nieznaczy ze nic nie robilem :D troche bawilem sie jej twarza :D jesli chodzi o referki to wszystko co znajde na google.pl :) ps. teraz (jak juz mam wymodelowana glowe) zacznie sie przesuwanie vertexow aby jej nadac odpowiedni wyglad :) ps2. teraz tak spojrzalem i cos usta za duze :) pozdro ]
Napisano 14 Styczeń 200718 l No nielot idzie spoko. Już usta i nos ją przypominają troche. Jeszcze troche do poprawy, ale widać, że idziesz w dobrą stronę :D Trzymam mocno kciuki :)
Napisano 14 Styczeń 200718 l Nie ma tkich zgrubień ( z nosa na poliki ), kształ oczu i powieki, też kąciki ust do poprawy. A, usta wydają mi się jednak troszkę przy duże.
Napisano 14 Styczeń 200718 l Podziwiam konekwentne dazenie do celu.... przynajmniej w zamiarach :) "bedzie podejscie numer trzy pozniej cztery" Zobaczymy jak bedzie :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l Autor olej poprawki, rob juz tyleczek:D zboczeniec :D i tak wam go nie pokaze, zostawie go dla siebie sam bede podziwial:D:D
Napisano 15 Styczeń 200718 l To byłby cios poniżej pasa :P Nie pokazać nam najlepszej części modelu :D
Napisano 15 Styczeń 200718 l o szajse nielot! calkiem podobna, nie ma co! dolna warga przyduza, ale reszta calkiem calkiem. Jak tak ci dobrze bedzie szlo, to tyleczek wyjdzie miod-malina! :D czekamy niecierpliwie, koncz juz glowe dawaj reszte :D
Napisano 15 Styczeń 200718 l mój brat od razu rozpoznał, że to Jessica Alba, a nic mu nie mówiłem kto to bedzie, więc jest dobrze ;)
Napisano 19 Styczeń 200718 l Autor Witam!! klicek--> hehe myslalem ze chodzi o miniaturki screenow ;P ok maly update ucho jeszcze w budowie :) pozdro
Napisano 5 Luty 200718 l Autor Witam!! głowa praktycznie skonczona :) jeszcze pare poprawek i do mudboxa dam aby poprawic krztalt glowy najbardziej tylnia czesc :) pozdro
Napisano 5 Luty 200718 l Cool ! Co raz lepiej to wygląda, najgorsze masz już prawie za sobą - nic tylko pogratulować :], będe czekać na kolejny update z niecierpliwością bo widzę że poważnie podchodzisz do sprawy :D Powodzenia
Napisano 5 Luty 200718 l wersja z posta 31 byla imo barrdziej podobna. teraz cos z oczami nie pasuje. no i ta gorna warga.. no nielot co jest?? no vhyba ze to wszystko w mudzie poprawisz wiec zwracam honor:)
Napisano 5 Luty 200718 l A może to wina samego rendera? Dla mnie jest spoko. Czekam z niecierpliwością na wersje z mudbox'a ;) Powodzenia EDIT -> Nielot a ona ma naprawdę takie uszy?
Napisano 5 Luty 200718 l ladnie, tylko cos usta, a konkretnie kaciki gornej wargi troche nie teges. ale generalnie podobna;)
Napisano 5 Luty 200718 l U la la! calkiem do rzeczy ci idzie! :D No wlasnie, ma jakis taki rowek na gornej wardze.. A tak btw to zastanawiam sie gdzie ty refke tyleczka znajdziesz? no chyba ze pokazywala juz gdzies... :P:P:P:P
Napisano 6 Luty 200718 l Podobna:) Mam nadzieje ze po mudboxie bedzie identyczna;] czekam na upa. Powodzenia.
Napisano 7 Luty 200718 l He ze tez wczesniej nie zauwazylem tego watku, no calkiem calkiem podbona choc moze usta lekko za duze mi sie wydaja, aha jakbys potrzebowal jakis referek to pisz, mam tego troche :D, czekam na wiecej i po powdzenia w dalszej pracy, bo spoleczenstwo sie domaga ;)
Napisano 7 Luty 200718 l Autor aha jakbys potrzebowal jakis referek to pisz, mam tego troche :D, hehe napewno nie tyle ile ja mam ;) dzieki za komentrze nie dlugo cos tam porpawie usta beda porawiane drastycznie jak krztalt glowy ucho(najprawdopodobniej juz w mudboxie) i cos tam jeszcze poprawie :D
Napisano 7 Luty 200718 l Nielot wyglada naprawde dobrze ! sam sposob prezentacji progresa tez ma znaczenie znacznie lepiej teraz to wyglada w takiej formie. Glowka nabiera wyrazu , keep workin. :) pozdrawiam
Napisano 8 Luty 200718 l no zgadzam się jak wyżej:) Ładna buźka:) Ogólnie przypomina Albe, więc wielki pozytyw:)
Napisano 8 Luty 200718 l Czesc nielot :) ogólnie musze przyznac ze chociaż albe troszke przypomina to ją troszke okaleczyłeś :). Wiele elementów jest niedopracowanych tj. oczy, uszy, nos, usta oraz niezbyt udane połączenie tego w całośc :(, nie chce mi sie dokładnie zaznaczac bo zapewne dokładnie wiesz o co chodzi, a tak na pocieszenie przejrzyj ten wątek :): http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=43&t=449395&page=1&pp=15&highlight=jessica+alba tam też ktos sobie jessice modeluej :) pozdrawiam