Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 MUAHAHAHA :D http://206.145.80.239/zbc/showthread.php?t=42491 Az mnie ciary przechodza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 wole sobie nie wyobrażać jak zareagujesz na Zbrusha 4 :D też się cieszymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 taki news z rana lepszy niż mocna kawa ! czekam z niecierpliwością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 kurcze nie moge sciagnac ego video, moze mi ktos napisac czy zmienili ten pokretny interface?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Mozesz przeczytac co zmienili. Filmu sciagnac sie nie da, serwer nie odpowiada. Pewnie wrzuca niedlugo jakis mirror. Coz... caly swiat pragnie sie dowiedziec co tam panie slychac w ZB3. A na dobra sprawe wiele rzeczy jest w filmikach o 2.5 na stronie glownej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 hehe fajnie mam nadzieje że 15 maja w końcu wyjdzie, 3 brzmi lepiej niż 2,5 :) Klicek będzie musiał tutki zaktualizować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 udalo mi sie zassac to video. nie ma nic o interface, ale fjuczerki wygladaja calkiem smakowicie. mudboxik dosc biednie przy tym wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Mudbox wypada przy tym beznadziejnie :) Interfejs jak widac zostaje, ale idea pracy w ZB sie troche upraszcza. Nie bedzie Project Mastera, bedzie perspective... Przyjemnosc pracy Mudboxa z moca ZB. Teksturowanie wyglada cudnie. W pracy jaramy sie od rana ;D Panie i panowie, nie ma juz odwrotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Ciekawe jak z ceną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 pisza ze dla posiadaczy licencji upgrade bedzie for free. mudbox is dead :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 empeck, właśnie nad tym samym się zastanawiałem :) Obejrzałem filmik, miazga. Projection i transpose wymiatają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Konkurencja to cudowna sprawa. Mudbox i inni maja teraz co gonic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Ja nie mam licencji :) Ale jeśli ceny nie zmienią, to mudbox faktycznie jest martwy. Też obejrzałem filmik. Jest to czego mi brakowało - perspektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 no wyglada to slodku. wrecz slodziutko:] co do muda to moze dzieki Z3 stanieje do rozsadnej kwoty (~200$ :) ) w zasadzie bliska przyszlosc muda widze tylko dzieki rozsadnej obnizce ceny. jesli mocno nie stanieje, to nikt nie popatrzy w jego strone. gdyby poszedl w dol o polowe to wiele osob potzrebujacych TYLKO sculpta pewnie by sie na niego skusilo... heh, btw ciekawe czy v4 bedzie sie juz nazywala autodesk zbrush ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 o kurde co za filmik, niesamowite, alez to bedzie potezne narzedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Jakby serw znowu lezal, to na YouTube jest juz kopia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 tak mudbox tylko ceną może teraz zawalczyć ale od jakiegoś czasu trwają prace nad mudboxem 2 ;) zaraz numerkami przegoni Z-Brusha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 tu nie chodzi o numerki tylko o możliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ok :) Reanimator jak nie wezmiesz udziału w bitwie to poprostu sie zawiode ;) to by była pierwsza sprawa ;) Druga to wlasnie sciagam filmik, no i gdzies czytalem wczoraj na cgt ze wlasnie nie bedzie 2.5 tylko odrazu zb3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 mudbox ma przesrane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 o bozesz Ty moj, moj sen sie spełnił nie bede potrzebowal juz 3dsmaxa :D HAHAHA na pytanie zadane w filmie odpowiedz jest prosta "tak piorun moze udezyc 2 razy w to samo miejsce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 No nie wiem, czy nie bedziesz musial ;) Jezeli chodzi Ci o wyginanie konczyn, to tak... O jakiej bitwie mowisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Chcę go już dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Zeet kazdy chce go juz dzisiaj :D Reanimator no tej na max3d.pl ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Jest ich kilka. Masz na mysli te nadchodzaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 haha tak dokładnie tę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 mudbox ma przesrane :) to samo mialem napisac :D spadlem z krzesla mudbox ma przesrane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 genialne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 swietnie to sie prezentuje :) tylko czekac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 opad szczeny :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 mudboxanie maja teraz kłopoty...hi hi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Nie bedzie Project Mastera, bedzie perspective... Przyjemnosc pracy Mudboxa z moca ZB. To jest przepiękny powód :) chyba wrócę do ZB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 chyba wrócę do ZB :) chyba nie zaczne mudboxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ZBrush3 to dobra nazwa (3 lata czekania :P ), aż się boje pomyśleć co będzie z ZB4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 w zbrushu 4 bedzie wtyczka do glowy i nie bedziesz musial modowac poprostu bedziesz myslal co chcesz zrobic i gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 własnie sie dopchalem do filmu wreszcie... i moge tylko powiedziec... OMFG !! naprawde nie myslalem ze goscia uda się zrobic cos co dorowna skokowi jaki zrobil zbrush 2... ale wyglada na to ze sie mylilem O,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 zb + wygoda z muda, to ja juz si enie moge doczekac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Genialne ..., nie ma co, jest na co czekac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 masakra :D ta motyw z concept sculpting jest niesamowity chyba przestane rzeźbić w glinie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Aniu leniuchu musisz się wreszcie kiedyś nauczyć tego skulptowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 mudbox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Aniu leniuchu musisz się wreszcie kiedyś nauczyć tego skulptowania... Podpisuje się pod tym... (tylko imie zmienie :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ooo O_O dopiero teraz ściągnołem animke i wbiła mnie w fotel! szczena opadła mi do samej ziemi mam nadzieje że tak już nie zostanie :) wyczes i wypas pełną gebą, brak mi słów WOW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Hehe wszyscy żegnają mudboxa ale postawcie się w roli jego twórców: "Pixologic zrobił to, to, to i to? Ok zrobimy lepszy soft" Jak to mówią "nie straszna jest konkurencja ale jej brak" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 dokladnie Leru :) dzieki temu ze Mudbox wyszedl pozniej niz mial wyjsc zbrush przesunal rowniez swoje terminy hehehehe lisy jedne :D Jak sie wie naczym sie stoi to latwiej to przeskoczyc, mysle jednak ze mudbox nie urosnie do takiego softu jak zbrush, zalozenia tego softu wydja sie inne, ale mam nadzieje ze sie myle :) bo znowu cos superowego było by milym zaskoczeniem :) najbardziej podoba mi sie to : "advanced ‘digital clay’ with up to one billion polygons using HD geometry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 No i pieknie. Moze moje extra 2 giga ramu przestanie kurzyc sie na polce. Zbrush 2 pod Xp64 zalicza ladnie glebe na starcie przy wiecej niz 2 giga ramu. Obejzalem filmik i ide szukac szczeki. Jesli bedzie teksturowanie na warstwach to nie potrzebuje juz innego softu ;). Ps. Przyjmuje datki na 8 rdzeniowego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 jezu to to jak teraz bedą wyglądać modele tych hardcorowców... załamka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Pozwolicie tawarisze, że zaparkuję moją szczękę obok waszych.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Zaparakujmy nasze szczęki. I tak wymodelujemy sobie nowe. w ZB3:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 zróbcie miejsce i na moją szczenę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi