KLICEK Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Hej polecam obejrzeć reel Julianna Kolakis, naprawdę robi wrażenie :) ehhh te kobiety potrafią człowieka zdołować :) link do strony : http://www.kolakis.com/ -Medium quality (28mb) -HD quality (75mb) High quality mp4 files for downloading: Medium quality (43mb) HD quality (110mb) polecam wszystkim
Destroyer Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 ale się zdołowałem :( nie wiem jak się z tego podniose :)
Gość ant-3d Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 no tak... wlasnie poczulem sie jak mrowka spogladajaca z zachwytem na giantycznego tytana
Nezumi Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 :O Widzialem te prace wczesniej ale tutaj na prawde widac to 3D - genialna robota. Swoja droga mam na dyszczku juz kilka reeli absolwentow tej szkoly i w zasadzie kazdy z nich wpedza w spore kompleksy - ale tez daje kopa :D
mirach Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Dobra, otwieram fundacje "Opłaćcie mirachowi tą szkołe" wpłaty przyjmuje na konto .... Klicek, nie wrzucaj takich rili na główną bo dolujesz ludzi :D
tadzio Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 To Wy zbierajcie na szkole, a ja zaczne zbierac na terapie... Deprecha mi na kark wlazi ;P pozdr.
Gość User190 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 :o Czuję się zażenowany swoim brakiem umiejętności.. zabrzmię seksistowsko, ale .. to KOBIETA!! :o :P
mirach Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Mati, co ty gadasz, to Julian, tylko w ich języku dodaje się "na" na końcu zeby lepiej brzmiało. I nie gadaj takich rzeczy, bo jeszcze ktoś pomysli ze kobieta moze być grafikiem... O,O :) PS: idąc za przykładem tadzia, otwieram 2 fundacje, jedna na psychoterapie, drugą na szkołe :)
KLICEK Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 TA pani jest u nas w bitwie jako jury nie moglem sie powstrzymac : ) "Hey Marcin, so glad you like my work Thanks for considering me to join your jury! You can definitely add me. Looking forward to seeing the entries and keep in touch! Julianna Kolakis"
Destroyer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 ech KLICEK masz koneksje w wielkim świecie :P
Gość User190 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Korzystając z okazji, że Klicek ma koneksje - może napisałaby coś o tym jak pracuje. Czym renderuje, jak modeluje, skąd pomysły na takie wykręcone postacie? :> :D Byłbym glaaadddd :P
Destroyer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 i majważniejsze ile jej zajmuje zrobienie takiego stworka i dlaczego mniej niż pół roku :P
BLADE Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 niby reel tyczy sie modelingu.... ale ja bym powiedział że texturing lepszy od modelingu :) dobrych modelarzy u nas na forum znalazłoby sie kilku... więc nie ma co rozpaczać. fakt faktem ze modeling i texturing w tym reelu stoi na bardzo wysokim poziomie.
Intervain Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 no nareszcie ktos kto ma oczy otwarte :) Ja tez uwazam, ze texturing to jej mocna strona i osobiscie wlasnie w tej roli ja widze :) Mi sie podoba jej podejscie do tematu i ladna oprawa... nie jestem fanem tego typu modeli - chodzi o tematyke - ale to juz kwestia gustu! Moim zdaniem jest przed nia swietlana przyszlosc i jestem ciekawa gdzie bedzie pracowala :D jedna rzecz ktorej nie pojmuje - dlaczego najlepszy model jest w srodku a nie na poczatku?! LOL - musze ja spytac bo mi to zyc nie daje ;) well .... GO VFS ;P
makak Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Co do tematu w czym pracuje, to jest na jej stronie, więc nie ma co się pytać. A co do reszty to fakt zdołować się można ;) Swoją drogą to widzę, że rocznik 85 nieźle obrodził... [na potwierdzenie tego faktu dodam, że moja girl jest z tego rocznika, więc coś musi być na rzeczy ;D]
KLICEK Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 oj tak 85 rocznik to moj ulubiony :) postaram się w przyszłosci z robić z nia jakis krotki wywiad
onfr Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 jezusie pikna ta dziewoja:) poprostu pikna:) ehhhh zakochałem się normalnie
Ania Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Klicek wiesz może coś czy z tych tekstur będzie jakiś making of? Ciekawa jestem jak robiła tego stwora po środku
giorgione Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 robota piękna - umieć tak modelować i mapować i teksturować... :/... tylko pomarzyć ;) Pozdr Giorgione
Innos Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 PIĘKNE!!! Omal się nie popłakałem... Niesamowite a szczegolnie to w jaki sposób są zrobione rany na ciele tego potwora ostatniego (jak ta kula wbiła mi się w ciało to pociągneła za sobą skórę.
x-men Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Postać tej kobiety robi największe wrażenie. Co do reszty to jest troszkę udziwniona np. dwie pary oczu, dwa ogony itp. Od strony technicznej to nawet nie ma co komentować. W życiu czegoś takiego nie uda mi się zrobić.
PAINbringer Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Niezłe. A gdy pominąć pierwszą i ostatnią postać to nawet świetne ;)
carlosss Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 po tych komentarzach boję się otworzyć ten filmik :D :P
carlosss Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 lol ona jest ładna o_0 zawsze myślałem że kobiety siedzące przed komputerem dłużej niż 2 godziny mają jakieś kompleksy :D :P tylko mnie nie bijcie dziewczyny, tak sobie żałłłłtuję xP
OmeN2501 Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 psssst! KLICEK popros ja jakies wieksze zdjecie ze niby do panelu jurorow potrzebujemy czy cos :P
serratus Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 A może udałoby się zrobić z tą panią wywiad na forum ? Ja osobiście chciałbym się dowiedzieć czy efekt jej prac to głównie zasługa szkoły czy też jej własnego zaangażowania. Co o tym myślicie ? Pozdrawiam
Gotham Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Hehe, styl ma specyficzny, siakieś takie sailor moon, kotek nito słodki ni to gore no i średnio do nich pasujący strażnik z uczuciem deja vu. Ale czego by nie mówić, ma kobietka kawał talentu i porządnego powera i do tego raptem półtora roku w 3D :]... Cóż, chiquita ;).
chveti Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 A może udałoby się zrobić z tą panią wywiad na forum ? Ja osobiście chciałbym się dowiedzieć czy efekt jej prac to głównie zasługa szkoły czy też jej własnego zaangażowania. Co o tym myślicie ? Pozdrawiam Prawdę mówiąc pytałem o to jakiś czas temu. Nie dostałem odpowiedzi, a szkoda. Klicek widzę ma wtyki więc może przeprowadzić :> Pozdrawiam.
KLICEK Napisano 29 Marzec 2007 Autor Napisano 29 Marzec 2007 Spoko zajmę sie tym i zaproszę ją zobaczymy co powie, narazie juz zaprosiłem rownie dobrego ziomka :)
Rekomendowane odpowiedzi