nielot007 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 tweety-->ehehehe wiekszos modkow nie ma wpisanego "moderator" ;) piksar, AG chce sie "podlizac" modkom ale i tak nic z tego ;) tak na marginesie proponuje bana jedno dniowego za uzycie slowa cut bo dyskusja zaczyna mnie denerwowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 proponuje bana jedno dniowego za uzycie slowa cut a jak w dziale modeling się komuś użyje ;) dyskusja zaczyna mnie denerwowac mnie zdenerwowała już wcześniej, miałem na znak protestu przestać czytać ale tak fajnie się czyta jak ludzie się tak gorączują ;D to jest silniejsze ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 tak na marginesie proponuje bana jedno dniowego za uzycie slowa cut bo dyskusja zaczyna mnie denerwowac...buhahahahahha dlaczego modki mają CUT? to jedyna opcja pozwalająca wpisać słowo "moderator" pod nickiemnom, wszyscy maja. skoro memberzy maja automatycznie member to mody powinni miec automatycznie mod? a pozatym dopero ktos napisal ze to 4fun jest nie, ale wkurza mnie takie coś, sans mi kiedys pozwolił próbować pomagać w trzymaniu poorządku ;)a ja mam paszport Polsatu Najlepiej wprowadźmy dla wszystkim CUT, a potem załóżmy stronkę debilnecustomusertitles.pl - będzie gdzie wrzucać najlepsze kwiatki.Kiedys chcialem zalozyc debilnesygnaturkizmax3d.pl ale domena byla zajeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ustawcie modom na sztywno zeby im pisalo "moderator" i po sprawie, a 4fun mamy podpisy, avatary i całe forum np: rzeczy interesujące i zabawne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ja moge na sztywno ustawić "banned" zainteresowanym :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ale tylko cut'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja mam tylko takie pytanie. Jak czegoś szukam np wyrazu "xyz" to jest on podświetlany na czerwono w danym wątku. Czy da się zrobić tak aby, jeśli wątek ma jakieś 60 stron, to podświetlało na czerwono stronę, w której ten wyraz występuje? Bo czasami przebrnięcie przez kilkadziesiąt stron tematu, w którym się czegoś szuka to ciężka robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja mam tylko takie pytanie. Jak czegoś szukam np wyrazu "xyz" to jest on podświetlany na czerwono w danym wątku. Czy da się zrobić tak aby, jeśli wątek ma jakieś 60 stron, to podświetlało na czerwono stronę, w której ten wyraz występuje? Bo czasami przebrnięcie przez kilkadziesiąt stron tematu, w którym się czegoś szuka to ciężka robota :) A to można skorzystać z narzędzia "przeszukaj ten wątek" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja mam tylko takie pytanie. Jak czegoś szukam np wyrazu "xyz" to jest on podświetlany na czerwono w danym wątku. Czy da się zrobić tak aby, jeśli wątek ma jakieś 60 stron, to podświetlało na czerwono stronę, w której ten wyraz występuje? Bo czasami przebrnięcie przez kilkadziesiąt stron tematu, w którym się czegoś szuka to ciężka robota :) W wyszukiwaniu zaawansowanym > "Pokaż wyniki jako: 'Postów' " Chyba jedyna metoda. Możesz też zwiększyć ilość postów na stronę do maksimum - co zmniejsza ilość stron - polecam. Wy macie 120 stron a ja np 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Ooo.No właśnie :) Te metody nie wpadły mi do głowy :D Koniec moich pomysłów jeśli chodzi o ulepszanie forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 metoda "ulepsz sobie sam, nie licz na..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 metoda "ulepsz sobie sam, nie licz na..." Jeśli metoda jest dobra i się spawdza, czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 a ja popieram illyego !! a jak ktos chce wiedziec po co mi CUT to moge odpowiedziec, bo lubie sie wyrozniac ;P i skoro jest mozliwosc dania czegos nieszkodliwego userom to why not:) ale skoto titi mowi ze byl by burdel z tym, a wierze ze od pyty ludu modom glupoty wypisuje to niebede sie narzucac :) i to ze sie mi podkreslaja napisy na czerwono jak pisze i tak nie skloni mnie do pisania poprawnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 mody: zabroncie jeszcze formatowania tekstu: bo ktos moze pisac - na niebiesko - comic sansem zamiast arielem - czcionka 32 px Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 mody: zabroncie jeszcze formatowania tekstu: bo ktos moze pisac - na niebiesko - comic sansem zamiast arielem - czcionka 32 px ooo właśnie, od siebie jeszcze dodam "brak jaskrawych kolorów w sygnaturach" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 zamykam watek na wieki wiekow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Pewne kwestie zostały wyjaśnione mam nadzieję, konflikty rozwiązane. Nic nie stoi na przeszkodzie dalszych rozmów na temat zmian w serwisie i na forum. Liczę na merytoryczną dyskusję. I proszę bez postów w stylu no nareszcie itp. - będę od razu wstawiał żółtą kartkę za spam i wyrzucał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Leru juz nie ma ;/ Cut juz jest co by tu jeszcze chciec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 co znaczy że nie ma Leru ? przegapiłem coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Leru to honorowy, emerytowany moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Nie ma już Leru bo nie miał czasu dostatecznie dużo, żeby poświęcić go też na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Leru to honorowy, emerytowany moderator. taaa...... kombatant Nie ma już Leru bo nie miał czasu dostatecznie dużo, żeby poświęcić go też na forum.Przyznaj sie,m wyrzucili cie bo prosilem ;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 Nie ma już Leru bo nie miał czasu dostatecznie dużo, żeby poświęcić go też na forum. Don't Cry baby ;( . . . dzinx padre za wsparcie . . . BTW. sporo rzeczy mnie ominęło patrzę, hmm, . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 ooo właśnie, od siebie jeszcze dodam "brak jaskrawych kolorów w sygnaturach" ;] http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=623644&postcount=521 zacznijmy od kombatantow ;] Miriam: spytam oficjalnie, dlaczego dales mi zolta kartke (warna)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=623644&postcount=521 zacznijmy od kombatantow ;] Miriam: spytam oficjalnie, dlaczego dales mi zolta kartke (warna)? ODPOWIADAM OFICJALNIE ZA SPAM !!. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 to prosze przeczytaj jeszcze raz moj post numer #524 lacznie z cytowanie a jesli jestes daltonista i nie rozrozniasz koloru rozowego od bialego to wybacz i okresl mi kolor "jaskrawy" w bbcode czekam no chyba ze to jakas zorganizowana akcja never-user-against-mod-or-(ex)-mod to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 illy, żarty żartami ale zaczynasz przeginać pałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 ja tak nie uwazam, ej, hallloo, dalem przyklad, jeden mod chce zakazu jaskrawych kolorkow a ex-mod ma takie to byl moj przyklad za ktory dostalem warna! hmmmmm, dobrze, wiem ze donosicielstwo jest zle. ALE BEZ PRZESADY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 eeee??? dzięki ILLY, to forum funkcjonuje tylko dzięki tobie, inaczej te złe mody by nas pożarły :) Tyś obrońca uciśnionych, tyś wywalczyciel CUTa :] a może by tak zluzować poślady? OCB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 zaś się zaczyna, ludzi czemu miejsce które ma być miejscem innowacyjnych pomysłów jest tak naprawde miejscem sporów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Jednak faktycznie ryzykowne było otwieranie tego wątku. Illy, twoje dyskusje i zarzuty nie mają nic wspólnego z żartami. żart to - krótka forma humorystyczna a tu humoru nie widać, mało tego nie widać żeby ktokolwiek się śmiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Chyba temat znów do zamknięcia. illy - czemu ciągle się czepisz? Co do zmian na forum - może by tak usuwać wątki dotyczące problemów zawartych w FAQ, a nie tylko zamykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 jak usuniesz, zrobią nowy wątek bo pomyślą że internet zjadł stary wątek. jak zamkniesz to ci bardziej inteligentniejsi wpadną na pomysł żeby się zastanowić czemu. myślę że zamykać lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 najlepiej byłoby zrobić przy rejestracji sprawdzian z FAQa :P (jak włączyć szczałki, gdzie jest klawisz O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 najlepiej byłoby zrobić przy rejestracji sprawdzian z FAQa :P (jak włączyć szczałki, gdzie jest klawisz O) Nie każdy używa maxa. Wszyscy piszą, że takie wątki zaśmiecają forum. Pozostawiając je (zamknięte lub otwarte), to się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Zgadzam się z piotrkiem. Może przy usuwaniu takiego wątku wysłać PMa do założyciela z warnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 imho dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Nie ma już Leru bo nie miał czasu dostatecznie dużo, żeby poświęcić go też na forum. ła :) Leru odszedł wraz ze starą ekipą rządzącą, PO serio zmienia polske :* Haha ;) ach tak wogole chciałem poprzeć wyrzucenie jaskrawych podpisów, jak forum mam mieć charakter informacyjny to jaskrawe podpisy przeszkadzają w przekazie jak reklamy na onecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 a ja tak "troche z innej beczki", czy dalo by sie zalozyc dzial "portfolio" ? chodzi mi o to zeby kazdy user mogl sobie zalozyc tam temat, gdzie ludzie dyskutowali by jego folio[ nie chodzi mi o udostepnianie miejsca na dysku a jedynie o wątek forum, z linkiem do portfolio i miejscem na dyskusję o nim] (nie to co w nim jest, ale wlasnie jak wyglada, czy funkcjonalne, czy czytelne, jakie pomysly itd itp) to rowniez moglo by ulatwic ludziom podglad poziomu uzytkownikow. [pewnie mozna by to podpiąć pod www ale z 2 strony, sporo ludzi nie ma folio jako www a ma jako pdf na przyklad] to tyle odemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Może przekształcimy wątek o Ostatnio obejrzanych filmach, na ogólny wątek o Filmie, Muzyce i Książce. W końcu nie tylko filmem człowiek żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Nie lepiej załozyć nowy na dany temat? Zresztą o ile się nie mylę wątek o książkach gdzieś jest, trzeba go tylko odkopać. O muzyce zresztą też. EDIT: Znalazłem ;) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 a ja tak "troche z innej beczki", czy dalo by sie zalozyc dzial "portfolio" ? chodzi mi o to zeby kazdy user mogl sobie zalozyc tam temat, gdzie ludzie dyskutowali by jego folio[ nie chodzi mi o udostepnianie miejsca na dysku a jedynie o wątek forum, z linkiem do portfolio i miejscem na dyskusję o nim] (nie to co w nim jest, ale wlasnie jak wyglada, czy funkcjonalne, czy czytelne, jakie pomysly itd itp) to rowniez moglo by ulatwic ludziom podglad poziomu uzytkownikow. [pewnie mozna by to podpiąć pod www ale z 2 strony, sporo ludzi nie ma folio jako www a ma jako pdf na przyklad] to tyle odemnie :) Z tego co wiem, w dziale WebArt ludzie ocenieając m.in. protfolia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Hmmm - w sumie to mam ciekawy pomysł (takie trochę rozwinięcie tego co Loki zapostował) - może by zrobić generalnie maxowe portfolio? Takie coś jak na CGtalku. Oczywiście, żeby nie obciążać za bardzo serwera można by zrobić wersję tego "light" czyli wszystkie obrazki ładowane z zewnętrznych serwerów (imageshack np.). Powstaje już powoli max blog (ja już czekam :D) to chyba max portfolio nie byłoby problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Portfolio na razie jest rozkminianie w modzonie. Bo jest tam co do kombinowywowywewania i będzie...albo nie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 szybkie pytanie - jak była dyskusja w wątku o CUT, to padła liczba 33 userów mających rep powyżej 100 - czy user może wygenerować taką listę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 z tego co wiem to można liste użytkowników posortować według reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Powyżej 100 to chyba ludzie z dłuższym paskiem od standardowego ;) Miasto: Gliwice / tam gdzie zlot / precz z CUT'em Można dawa ludziom ujemne repy do chwili, aż nie będą mogli mieć CUT'a ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 z tego co wiem to można liste użytkowników posortować według reputacji szukałem przedtem i nie znalazlem, ale teraz widze - faktycznie się dalo - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 ja mam propozycje apropo cut'a moze byłby teąż nagrodą za zwycięstwo w minibitwach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 ja mam propozycje apropo cut'a moze byłby teąż nagrodą za zwycięstwo w minibitwach :P Nie ma szans. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi