Lis Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Cześć. Zamieszczam ostatnią scenę mojego autorstwa do nowej kolekcji Archexteriors 5 Całkowity czas pracy to 48 godzin. VraySky+Sun+Kamera fizyczna + PS. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=66c9e893377d7240 I Oryginalna wersja z Frame Buffera: http://img76.imageshack.us/img76/2318/01forumeverqu7.jpg http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b97f3fabd36626af Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Baaardzo ladna wizualizacja. Z tego co widze tu na forum to bardzo sie wyrobiles w tym temacie. Po prostu pieknie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 On tak naprawdę nic nie umie...a jego wizualizacje ssą sutki! :P Kozacka wizka! Respekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 naprawdę extra to wyszło ! 5* jak nic. Aż się boje kolejnej pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 hohoho pięknie jest! Jak foto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 dół obrazka bardzo fajny, coś dziwne odbica na tym szklanym budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Na siłe...przeciętne niebo, poza tym bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 lisie kurde super :) mozna sie dowiedziec co tutaj jest 3d ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 ogolnie super poza niebem, ktore jakos za słodkie mi sie wydaje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 wysoki poziom wizki ;) rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 ale *******! extra! dla mnie wszystko cacy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 bajer:) tez chce;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 mozna sie dowiedziec co tutaj jest 3d ? :) No pokaz teraz jaki jesteś kozak, no pokaz ile alaph użyłeś :P A nie pokazesz...bo wszystko jest 3D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 bardzo ładnie, jedynie co psuje całość to ten rozmyty samochód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 bajera :) samochód troszke za mocno zblurowany i nie podoba mi się listek nr 3567 na drugim drzewie od prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 z każdą wizką jest coraz lepiej:) bardzo mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 bardzo ładna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 odbicia w szkle i niebo trochę psuja ta wizke,ale i tak jest wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Bardzo fajna wizka. Jednak mam jednego "kritsa" odnosnie szyb w wierzowcu ;) Wszystkie szyby wygladaja jak jedna wielka 30 pietrowa szyba bez jakichkolwiek znieksztalcen i to troche psuje koncowy efekt (moim skromnym zdaniem) na refce wyraznie to widac : http://www.allaboutskyscrapers.com/PA290006.JPG Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Cieszę się że przypadła wam do gustu :) Byłoby jeszcze sporo pracy przy tym obrazku no ale czas nie pozwala. Kedzior - Jak na siłę? Bonifatz- hoho. widzę że znalazłeś referkę :D Dokładam jeszcze clay z wczesnego etapu. brakuje kilku detali: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Kedzior - Jak na siłę? Na siłę szukałem wad i znalazłem....niebo ;) , no kuleje stary i to bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 i woda też przepalona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 dobra pracka, mega dobra, jakie ustawiłeś nasycenie kolorów i kontrast jak można wiedzieć, bo w komentarzu do mojej pracy kazali mi wzorowac sie na Twojej...i bede bo jest git...;], a samochod mi sie podoba, tez musze zaczac myslec o takich...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 vinc- Saturację reguluję z poziomu textur w PS. Kontrst też można ale sam max pozwala na zabawę z levelami textur. No i oczywiście exponential + zabawa w frame bufferze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonM Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Pikne:) Full pro, chylę czoła. Pozdro Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 nie podobają mi się odbicia w budynku - za to ładne krzewy(w czym/jak?) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 niebo to fotka..tzn plejn z fotką?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 No raczej :) ludzie też na planach. jeszcze nie zwariowałem żeby się z tym babrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Moglbys zdradzic jak ci sie udalo uchwycic tak wysoki budynek i jeszcze ulice itd. ?? z camera shift cos kombinowales? czy tylko FOV-a zwiekszyles? btw. super pracka, proboje zrobic cos podobnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Świetna wizualizacja :) widać, że potrafisz :) już czekam na następną pracę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Październik 2007 Autor Share Napisano 11 Październik 2007 Górnicy sie znaleźli :) No ale wracajac do tematu to hmm nie do konca pamiętam. Napewno zassałem fotki satelitarne z google maps. Oszacowałem gdzie może stac kamera, postawiłem sąsiadujące budynki. Rozmiary budynku znałem. Puźniej to FOV, camera shift i distorction lekkie(widac krzywizne na chodniku) :). No i jakoś to wyszło. Większośc pracy to metoda prob i bledow. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 wypas ,świetna robota ,gratki master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Nie rozumiem jednego - dużo pracy i bardzo dobrego modelingu zmarnowałeś materiałami i renderem - wytłumacz się :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 evermotion rulezzzz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi