patry Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 E... czy można tu się do czegoś przyczepić? Chyba nie... MASAKRA! Wszystko jest super! I jeśli można spytać... :) - w czym renderowane i jak zrobiłeś dywan?
hkropinski Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 niewiem, moze to wina kamery, ale proporcje kompletnie mi nie podchodza...
NV Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Kapitalne... przyłączam się do prośby o dywan i pytania w czym renderowane...
hcpiter Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 vizka jak malowana wyglada :p super ! Gratulacje
Mariusz W Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Napisano 13 Lipiec 2007 Dzieki za opinie... Zapomnialem napisac na czym renderowane Standard - 3dsMax i Vray 1.5 Dywan to tez vray - Fur ...aha i jeszcze post process - PhotoShop - zawsze :)
Touch Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Tylko tyle, że na zewnątrz wydaje się być skwar południa, a w środku już lekki klimat późnego popołudnia. Za słabe światło z okien jak na tak spasowaną mapę za oknem. Reszta to geniusz, pięknie;) Powiesz coś o tej stojącej lampie? Pozdr!
Yaro16 Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 jak wy robicie w v-ray fur takie trawy i dywany?
tadzio Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 ladne sciany i podloga, doczepilbym sie do materialow foteli i kanapy- taki niewyrazny... ( w zamysle mial byc zamsz?). Kolorystyka zypelnie mi nie podchodzi (zloto i ta czerwien), ale to moja bardzo subiektywna opinia kierowana gustem (lub jego brakiem ;P). Pozdrawiam
SWRSC Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 dopracowana, fajnie wyszedł bump/disp na ścianie, świetny efekt
Mariusz W Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Napisano 13 Lipiec 2007 Tylko tyle, że na zewnątrz wydaje się być skwar południa, a w środku już lekki klimat późnego popołudnia. Za słabe światło z okien jak na tak spasowaną mapę za oknem. Reszta to geniusz, pięknie;) Powiesz coś o tej stojącej lampie? Pozdr! dzieki... wzialem sobie do serca Twoja uwage i poprawilem... nie wiem czy jest dobrze, brakuje dystansu :) przy okazji wrzucilem wieksza rozdzielczosc -Yaro16 nie wiem jak inni ale ja dalem wysoka wartosc distribution i mala thickness... no i trzeba uzbroic sie w duza cierpliwosc (strasznie dlugo renderuje) Pozdrawiam wszystkich
etyr11 Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Technicznie bardzo fajnie. Wnetrze nie w moim guście, ale jak wiadomo o tym sie nie rozmawia;) Bardzo fajny bump na scianach, super lampa. Przy fotelach wydaje mi sie ze zgubiles proporcje. Ogolnie bardzo pozytywnie. Ile sie liczylo i na jakim sprzecie? Pozdrawiam.
Gość George82 Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 Bardzo ladnie, gratuluje. :) Jeszcze jedno pytanko odnosnie dywanu: box, chamferbox, czy plane?
Mariusz W Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Napisano 14 Lipiec 2007 Technicznie bardzo fajnie. Wnetrze nie w moim guście, ale jak wiadomo o tym sie nie rozmawia;) Bardzo fajny bump na scianach, super lampa. Przy fotelach wydaje mi sie ze zgubiles proporcje. Ogolnie bardzo pozytywnie. Ile sie liczylo i na jakim sprzecie? Pozdrawiam. Dzieki ... projekt wnetrza moze budzic pewne kontrowersje ... :) szczerze mowiac tez nie w moim guscie - Dual Core 2.13 -George82 chamferbox i FFD Pozdr
!Ewert Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 bardzo ładne wykonanie;) ale pokój jest wieśniaczy;) Pozdrawiam
Gość George82 Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 dzieki Mariusz... ;) Tomuś: tam wiesniaczy od razu...;p Wykonanie najwazniejsze...;)
!Ewert Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 dlatego na samym początki napisałem że wykonanie bardzo dobre;] a projekt..kurde...sorry ale jest masakrycznie wieśniaczy xD
mrkrzysiek Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 bardzo przyjemny render, zresztą jak zawsze, bardzo podoba mi się ściana i jej faktura, tylko pozazdrościć umiejętności
Levus Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Śliczne! Jabłka na podzłodze siakieś takie dolepione na chama. Odnoszę też wrażenie, że materiał foteli i sofy wykazuje delikatny self ilumination, ja się nie znam na rendererach ale chyba podatność na gi ma za mocny.Łotewer:p Gratuluję!
polka dot Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 piękny rendering. ile czasu miałeś na przygotowanie wizualki? ile trwały prace nad sceną i finalny render? i czy pracowałeś tylko nad tym ujęciem, czy również nad innymi pomieszczeniami/ujęciami? świetna podłoga, materiały i tekstury. salut
t0m3k Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 super wizka, jedyne co mi sie nie podoba to widok za oknem, jak tak patrze to chyba wolalbym byc na zewnatrz, mysle ze gdyby na zewnatrz byla noc to calosc by lepiej wygladala, teraz wydaje mi sie ze wnetrze jest troche ciemne.
Rekomendowane odpowiedzi