ortheza Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) ptasior jest tropche zelowaty, a zwierzak na glebie raczej nie:] pozatym jak sie z aniego zabiore bedzie widac ze to cos blizej stwonoga stoi Edytowane 14 Listopad 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) piszeco widze =] 1 plan git, rośliny dużo lepiej Edytowane 14 Listopad 2010 przez Bedyk zc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 mi sie tam zarąbiście pogoda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 no no , świetne prace, robisz sie coraz lepszy pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Listopad 2010 Autor Share Napisano 18 Listopad 2010 Dla odmiany spidzior z innej planety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 spidzior? no to ile sie zeszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 jakies 1.5h cos kolo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Zerknijcie na tą prackę z bardzo daleka lub ze zmrużonymi oczami=]. Wygląda jak duży kwiat. Przyjemne morskie kolorki. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 mi wystarczyło że okulary zdjąłem XD astygmatyzm + krótkowzroczność czasem się przydają xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siriae Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Zerknijcie na tą prackę z bardzo daleka lub ze zmrużonymi oczami=]. Wygląda jak duży kwiat. Przyjemne morskie kolorki. Pzdr. Rzeczywiście. ;0 Powiem szczerze, że znacznie bardziej podoba mi się speed, niż te bardziej zdetalizowane pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Gdyby praca z forumowego challenge miała panoramiczne proporcje, przestrzenność i monumentalność wgniotłaby mnie w fotel (a raczej w łóżko za mną, bo oparcie mi się urwało). Chociaż nie zmienia to faktu, że praca bardzo mi się podoba - rześkie kolory i formy są zdecydowanie w moim guście. Spidzior bardzo dynamiczny - tylko 1.5h?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 cos kolo tego, ale nie licze paru dni wciagu ktorych mi ten obraz po glowie chodzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 chyba finał.... trza sie zabrac za cos innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Ujme to tak. Cezsto ( nie zawsze ! ) gdy widze, jak zaczynasz prace, to przewaznie mi sie ona nie podoba, kolory jakies kiepskie, czesto mdle, jakies bloto tu i tam. Ale kiedy widze final, to jak dwa rozne swiaty, potwierdza sie powiedzenie "wazne, jak facet konczy, nie jak zaczyna" ;] Szacunek Ortheza, zreszta zasluzony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Pasowały by tu słowa Omena który odpowiadał na czyjeś pytanie jak przeważnie zaczyna. Odp: Nie chciałbyś wiedzieć jak powstaje kiełbasa. =] Budynek bardzo fajny kojarzy mi się z Marońskim :P i bardzo mi się podoba to latające-galaretowate cuś u góry. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 wstawiam wipka z obecnego chc. jakby ktos jescze chial wziac udzial to zapraszam :) Szmugler Dan Verne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 cwiczonko z refki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 niby finisz... ale chyba jescze nie dokonca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 dla mnie bomba, zabawny koncept, i fajna luzna krecha bez napinki, czyli...ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 przez pierwsze 4 sekundy jak zobaczylem ostatni obrazek to myslalem ze to render :] dopiero pozniej sie dopatrzylem ze niekoniecznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Bardzo mi się ten przemytnik podoba :). Tym bardziej, że Ortheza (chyba) namalował go zmęczony skrobaniem postaci do pewnej gry, którą współtworzy(my) :). Zastanawiam się, czy nie poprosić Cię, Ortheza, żeby tego gościa też wykorzystać... Chociaż nie będzie do końca pasował ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Przemytnik wypasiony :) Genialna poza, fajne detale i te kolorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 ortheza, czy moje skojarzenia ze świerszczem są przypadkowe? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 nie planowalem takich skojarzen. wyszlo przypadkowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 wprawka z refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 mała ilustracyjka to opowaidania Zerogrod. wrzucam bo teczka tonie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 ojojoj potrafisz lepiej drogi panie, ale trawka bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 no fakt na poprzedniej stronie lepiej się dzieje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 dziwna kompozycja, moze trzeba bylo nieco powyginac ta linie graniczna 2 swiatow. Obrazek z prawej bez zastrzerzen - fajny i subtelny, w tym z lewej przydaloby sie uwypuklic przestrzennosc maly over http://img515.imageshack.us/img515/9442/ortc.jpg Co do poprzednich prac - mam wrazenie ze za duzo dziubiesz malym pedzlem,i wyglada to jakbys kolorowal kredkami - to daje wrazenie wymeczenia pracy. Wydaje mi sie ze zostawiasz widoczne ciemne linie szkicu a to nie jest fajne w skonczych pracach. Podoba mi sie ta pionowa praca z #763 , całe tło swietnie namalowane Na dole stworek fajny, rosliny maja za to nieprzyjemne kreskowanie w cieniowaniu (ono moze by bylo fajne gdyby bylo luzniejsze i nie tak powtarzalne) wyglada to jakos tak oldskulowo. Stworek u gory tez miejscami za sztywno malowany. Sie rozpisalem i pomarudziłem, mam nadzieje ze sie to przyda do czegos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 dzieki serdeczne :-) linie szkicu juz eliminuje z prac mam takich bledow coraz mniej. wiecej takich postow prosze. wstawiam dziesiejszy wip, jak na razie jakies 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 miazga! świetny klimat, a to dopiero wip... nie wiem co masz w planach ale dla klimatu dodałbym intensywności temu lekkiemu rózowemu światłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 3h? Wygląda jak już prawie skończone =]. Kolorki świetne. Ładnie wykończ i nie zamęcz czego nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 ja bym juz zostawil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 to poprzednie było słabe, ale to ostatnie jest naprawde świetne. nie ruszaj już go bo zepsujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 dzieki za komentarze, mimo waszych usilnych prosb jednak sprobuje cos popsuc. czasem moze wyjsc to na dobre :-) Jest pare rzeczy ktore trzeba jeszcze poprawic wg mnie, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) garsc szkicorow plus pierwsza proba zrobienia ilustracji z wykorzystaniem fotek i podmalowaniem. Edytowane 6 Marzec 2011 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 nr 2 mi się najbardziej podoba, tylko przydałby się większy kontrast, teraz te pnącza w narożnikach są zbyt czarne w porównaniu do reszty. w ostatnim skały plus niebo fajnie ; ), ale budynek wygląda nienaturalnie w szczególności góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2011 jescze jeden wip, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 bardzo fajne zrezygnowałbym z tych rupiaci na pierwszym planie, światło i jakis cień może dla lekkiej sugestii istnienia "czegoś" i dla pobudzenia wyobraźni widza pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Ostatni wip świetnie oświetlony. I moim zdaniem rupiecie są ok. Przyczepiłbym się tylko do czarnej (?) plamy w lewym górnym rogu. Obrazek z historią :) Będziesz kończył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2011 bedziesz :] tylko ostatnio nie mam zbytnio czasu :( mam kilka prac do skonczenia... ale juz niedlugo bedzie wielkie odrabianie strat i cos sie zacznie znowu tu pojawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 konflikt marsjanski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Wracasz z zaświatów w bardzo dobrym stylu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 wow super pancerz no i reszta tez oczywiscie 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goroo Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ouuu....rewelacja ;> nie pasuja mi tylko Ci trooperzy na 2 planie :) mogliby byc bardziej dopieszczeni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 dzieki :) a tak na marginesie to postac powstawala do miekkiej okladki "rakietowe szlaki" ktora zmeczylismy razem z Tomkiem Maronskim. Ale rozwinalem to dalej, zmienilem lepetyne i obudowalem scena. goroo: mogliby ale musialbym ich mazac w wyszej rozdzialce i pozniej pomniejszac, troche braklo cierpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=723414 z tym mi sie mocno kojarzy swoja droga fajna pracka, taki troche nowy ortheza sie nam rodzi;] tak trzymac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Bardzo fajna ta ostatnia :D Ciekawa dynamika. Konstruktywnie zazdroszczę skilla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 nicponim slusznie ci sie kojarzy, inspirowalem sie poza tego goscia, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Oooo stary! To wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi