lordbiernac Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 (edytowane) postanowiłem powrzucać trochę moich rysuneczków. wszelkie komentarze mile widziane :) i ztroszkę innej beczki.... jeszcze 3 inne rysunypierwszy wyszedł strasznie plastikowo, ale niech bedzie ;) ten jest nieskończony. może jeszcze kiedyś przysiądę.... i dzisiejszy szybki szkicyk.... Edytowane 22 Luty 2013 przez lordbiernac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Wejście smoka! 2 rysunek mnie zniszczył. Szacunek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 waskriesienie dragona :D super prace, najbardziej podobaja mi sie te akwy, naprawde wypas--z natury?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 dzieki za pozytywne komentarze :) akwarelki sa z zeszlorocznego pleneru we wloszech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 super prace, 2 obrazek jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Witam na Forum :] Niezłe wejście ;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 I w ogóle zdajesz się być wielokierunkowo uzdolniony, speed kowboj zdaje się odstawać bardzo poziomem,reszta rewelacja! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 dzięki dzięki :) dorzucam 3 inne rysuneczki pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 pierwszy coś z 3d miał wspólnego? 2 naprawde fajny, a dawaj go! będzie świetny,tylko na razie jakby mdłe kolorki... 3 bardzo malarski,pewnie na płutnie też robisz co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 pierwszy nie miał z 3d nic wspólnego. 100% painter:) ale też mam wrażenie, że wygląda jak baaardzo kiepski render (przynajmniej częściowo jak render) ;) a na płótnie malowałem raz w życiu - w 3. klasie podstawówki wyhaczyła mnie pani od plastyki i stwierdziła, że mnie indywidualnie pouczy... skończyło się na jednym niedokończonym obrazku i urazie do rysowania na długie lata... ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 dwa ostatnie kozak :)..o reszcie to juz sie wypowiadalem przy innej okazji :p wogole to co ty tam chcesz konczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 nom nie ma co mowic calkiem calkiem, a tak w ogole to studiujesz gdzies czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 kurde Maćku czuję się wyróżniony, bo jeszcze chyba nigdy nie powiedziałeś o moim rysunku, że jest kozak :P a widziałeś ich już troche.... ;) a przez kończenie miałem na myśli jakieś otoczenie czy coś... żeby miał jakiś sens ten rysunek... :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 yooker - studiuje architekture... niestety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 nom widac po twoich rysunkach taka pedancka kreche :) ale czasami to dobrze! u ciebie to pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 męczyłem, męczyłem aż wymęczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 ooo-ładne! Światła bym może lekko więcej dała na olbrzymie, bo nie widać jego bryły zbyt dokładnie, oprócz tego klimacik jest gites olrites;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Wow, olbrzym zaje... i Yoda masta bardzo mi przypadł do gustu, ogólnie wejście bycze a tak z ciekawości, można wiedzieć ile ci czasu zajęła ta ostatnia pracka? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 No Ładnie, ładnie...Popisałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Dzieki za komenty :) masz)rum- ciezko mi powiedziec ile czasu, bo robilem ja przez ostatnie 3 tyg. glownie w przerwach w nauce (sesja wrzesniowa :/ ). wiec raczej bylo to na zasadzie domazywania czegos tam w wolnej chwili pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 ostatnia praca super! , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 uhh wysmienite prace i swietny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 no teraz pojechales :) troche medalik za jasny i rozprasza zeby tak sie czepnac dla zasady :p (znasz mnie ;]) a tak na serio to kiedy ty zes sie tak nauczyl co :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Zachwycające prace, a ta ostatnia doskonała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 dzieki, dzieki. milo slyszec, ze sie podoba....:) macku, tak sie sklada, ze twoje opinie zazwyczaj najbardziej zapadaja mi w pamiec wlasnie dlatego, ze sie zawsze czepniesz :P(na ogol slusznie niestety ;P) a tak na serio to much to learn I still have... ;) ale bede sie staral;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 nowosci takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Ehh... kolejny rzeźnik na forum. ;) A tak na serio - raz lepiej, raz może nieco gorzej, ale widać profesjonalne podejście do tematu. Pokaż więcej ołówków, bo masz bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 nie no .. Ostatnia praca wymiata :):D Pozdrawiam Ps.Sukcesow zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 ^tak, widać,że ktoś przestudiował sobie galerię cgtalka;) jeszcze dosłownie godzinka roboty a osiągniesz fotorealizm:) powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 świetne prace! na pierwszej stronie teczki, drugi obrazek jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 ostatni rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 hej! tak jak mówisz - po ostatniej naszej rozmowie doszedłem do wniosku, ze prace warto pokazać i tutaj. a co do twoich prac których jeszcze nie widziałem, to szczególnie podoba mi sie praca z olbrzymem (jest super klimat i fajna przestrzeń) i te dwie ostatnie. nad niektórymi trzeba jeszcze trochę posiedzieć, są trochę zbyt rozmazane (być może to kwestia użycia innych pędzli) i czasem brakuje jakiegoś szczególiku na którym odbiorca mógłby zawiesić oko. pozdrawiam i życzę sukcesów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ostatni ma klimat Michaela Hussara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 dzieki za mile komenty :) Czarnystefan- dzieki za dobre rady. dobrze przeczytac troche konkretow... caly czas szukam czegos swojego w tym calym rysowaniu i ostatnio stracilem troche trzezwosc patrzenia ;) a co do prac, ktore ci sie podobaja to akurat ja tez najbardziej lubie te z olbrzymem i te ostatnia- pewnie dlatego, ze to jedyne dwie, ktore sa przemyslane i troche wysiedziane...;) maronski- Michaela Hussara do tej pory nie znalem... zobaczylem jego stronke i faktycznie troche w tym stylu... dzieki, ze mi go podsunales, bo wlasnie takie klimaty siedza mi ostatnio w glowie. bedzie kolejny wymiatacz do podgladania :) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mity Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 biernac cholero ty jedna polowy pracek mi nie pokazales!!! juz teraz wiem jak wygladaje te twoje kiepskie rysunki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 pyszne prace!! "the Crow" ostani jest świetny.... nie bede wspominał o ołówkach bo poprostu szkoda gadać są tak dobre że idę po browara albo po 2 :P żeby sie troche uspokoić :) dam ci 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 taki szybciorek jeden, a drugi troche mniej szybciorek :) drugi jest juz jako finished, ale niech se bedzie tez w teczce. pod wplywem czarnegostefana momentami... mam nadzije, ze sie nie obrazisz Grzegorzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 gites, pierwsza kozacka (brusze, brusze, link, link :] ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Super plastyka tego ostatniego (od kolnierza w dol), przypomina prace z poczatku watku: http://aycu24.webshots.com/image/24423/2003498303851498692_rs.jpg Chyba wlasnie te dwie prace mnie najbardziej ruszaja. Wielkolud ma niesamowity klimat, ale wlasnie technicznie nie ma tej lekkosci, swobody. Ogolnie wspaniale pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 Super plastyka tego ostatniego (od kolnierza w dol), przypomina prace z poczatku watku: http://aycu24.webshots.com/image/24423/2003498303851498692_rs.jpg Chyba wlasnie te dwie prace mnie najbardziej ruszaja. Wielkolud ma niesamowity klimat, ale wlasnie technicznie nie ma tej lekkosci, swobody. Ogolnie wspaniale pracki. leander- wlasnie ostatnio doszedlem do tego samego wniosku- wracam do starego podejscia i starych bruszy mayk- dzieki :) a co do bruszy to nie wiem czy cie interesuja bo ja w painterze smigam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Bardzo ładne :) Obcy pierwsza klasa. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Ta malarskość boska, hej a możesz coś polecić z brushy painterowych, czy jakieś blendery czy jakieś oleje czy coo bo tak się zabieram do niego od dawna ale nie chce mi się ich wszystkich testować a nie wiem co robią ;] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Wojtala- siemka Wojtalu :) milo Cie tu widziec. dzieki za dobre slowo :) masz)rum- to sa wszystkie brusze, z ktorych korzystam (wiele z nich pokrywa sie z tym czego uzywa ryan church, bo zaczynalem ogladajac jego filmy i jakos sie tak ostaly. ale w wiekszosci kombinuje po swojemu, zeby nie bylo... :)): - scratchboard tool- znajdziesz w pen'ach - square chalk - variable oil pastel - grainy wet sponge - rectangle eraser - oily variable pencil - glow - znajdziesz w FX'ach - soft airbrush - grainy water - smeary wet sponge - real tapered wet flat - sharp chalk - wet oily blender - impressionist - simple water ale glownie korzystam z 3 moze 4 troche zmodyfikowanych a z blenderami to bym uwazal bo to niebezpieczne narzedzie. ja prawie z nich nie korzystam a tak w ogole to jesli chcesz sie bawic w painterze to testowanie wszystkich bruszy i tak cie czeka:) ja to robie co pare miesiecy bo warto pozdrowka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Ja dzięki wielkie człowieku, to będę miał teraz co robić ;] Pozdrawiam i czekam na upki kolejne twoje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 troche roznych szkicykow i speedow :) na nic wiecej nie ma czasu niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 pierwszy, trzeci i czwarty bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ten myszowojownik wygląda jakby gdzieś zgubił konia, czy na czym tam jeździ, i tego nie zauważył. Ale pracki są bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 taka przemiła pani niezbyt długo męczona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 fiu fiu - fajowe kolorki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 fiu fiu - wogole bardzo fajowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi