Napisano 10 Sierpień 200717 l postanowiłem powrzucać trochę moich rysuneczków. wszelkie komentarze mile widziane :) i ztroszkę innej beczki.... jeszcze 3 inne rysunypierwszy wyszedł strasznie plastikowo, ale niech bedzie ;) ten jest nieskończony. może jeszcze kiedyś przysiądę.... i dzisiejszy szybki szkicyk.... Edytowane 22 Luty 201312 l przez lordbiernac
Napisano 10 Sierpień 200717 l waskriesienie dragona :D super prace, najbardziej podobaja mi sie te akwy, naprawde wypas--z natury??
Napisano 10 Sierpień 200717 l Autor dzieki za pozytywne komentarze :) akwarelki sa z zeszlorocznego pleneru we wloszech
Napisano 11 Sierpień 200717 l I w ogóle zdajesz się być wielokierunkowo uzdolniony, speed kowboj zdaje się odstawać bardzo poziomem,reszta rewelacja! ;)
Napisano 12 Sierpień 200717 l pierwszy coś z 3d miał wspólnego? 2 naprawde fajny, a dawaj go! będzie świetny,tylko na razie jakby mdłe kolorki... 3 bardzo malarski,pewnie na płutnie też robisz co? :)
Napisano 12 Sierpień 200717 l Autor pierwszy nie miał z 3d nic wspólnego. 100% painter:) ale też mam wrażenie, że wygląda jak baaardzo kiepski render (przynajmniej częściowo jak render) ;) a na płótnie malowałem raz w życiu - w 3. klasie podstawówki wyhaczyła mnie pani od plastyki i stwierdziła, że mnie indywidualnie pouczy... skończyło się na jednym niedokończonym obrazku i urazie do rysowania na długie lata... ;) pozdr
Napisano 12 Sierpień 200717 l dwa ostatnie kozak :)..o reszcie to juz sie wypowiadalem przy innej okazji :p wogole to co ty tam chcesz konczyc ?
Napisano 12 Sierpień 200717 l nom nie ma co mowic calkiem calkiem, a tak w ogole to studiujesz gdzies czy cos?
Napisano 12 Sierpień 200717 l Autor kurde Maćku czuję się wyróżniony, bo jeszcze chyba nigdy nie powiedziałeś o moim rysunku, że jest kozak :P a widziałeś ich już troche.... ;) a przez kończenie miałem na myśli jakieś otoczenie czy coś... żeby miał jakiś sens ten rysunek... :) pozdr
Napisano 12 Sierpień 200717 l nom widac po twoich rysunkach taka pedancka kreche :) ale czasami to dobrze! u ciebie to pasuje :)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l ooo-ładne! Światła bym może lekko więcej dała na olbrzymie, bo nie widać jego bryły zbyt dokładnie, oprócz tego klimacik jest gites olrites;)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Wow, olbrzym zaje... i Yoda masta bardzo mi przypadł do gustu, ogólnie wejście bycze a tak z ciekawości, można wiedzieć ile ci czasu zajęła ta ostatnia pracka? Pozdrawiam!
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Autor Dzieki za komenty :) masz)rum- ciezko mi powiedziec ile czasu, bo robilem ja przez ostatnie 3 tyg. glownie w przerwach w nauce (sesja wrzesniowa :/ ). wiec raczej bylo to na zasadzie domazywania czegos tam w wolnej chwili pzdr
Napisano 15 Wrzesień 200717 l no teraz pojechales :) troche medalik za jasny i rozprasza zeby tak sie czepnac dla zasady :p (znasz mnie ;]) a tak na serio to kiedy ty zes sie tak nauczyl co :) ?
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Autor dzieki, dzieki. milo slyszec, ze sie podoba....:) macku, tak sie sklada, ze twoje opinie zazwyczaj najbardziej zapadaja mi w pamiec wlasnie dlatego, ze sie zawsze czepniesz :P(na ogol slusznie niestety ;P) a tak na serio to much to learn I still have... ;) ale bede sie staral;)
Napisano 13 Październik 200717 l Ehh... kolejny rzeźnik na forum. ;) A tak na serio - raz lepiej, raz może nieco gorzej, ale widać profesjonalne podejście do tematu. Pokaż więcej ołówków, bo masz bardzo fajne.
Napisano 14 Październik 200717 l nie no .. Ostatnia praca wymiata :):D Pozdrawiam Ps.Sukcesow zycze :)
Napisano 14 Październik 200717 l ^tak, widać,że ktoś przestudiował sobie galerię cgtalka;) jeszcze dosłownie godzinka roboty a osiągniesz fotorealizm:) powodzenia:)
Napisano 14 Październik 200717 l świetne prace! na pierwszej stronie teczki, drugi obrazek jest super!
Napisano 16 Październik 200717 l hej! tak jak mówisz - po ostatniej naszej rozmowie doszedłem do wniosku, ze prace warto pokazać i tutaj. a co do twoich prac których jeszcze nie widziałem, to szczególnie podoba mi sie praca z olbrzymem (jest super klimat i fajna przestrzeń) i te dwie ostatnie. nad niektórymi trzeba jeszcze trochę posiedzieć, są trochę zbyt rozmazane (być może to kwestia użycia innych pędzli) i czasem brakuje jakiegoś szczególiku na którym odbiorca mógłby zawiesić oko. pozdrawiam i życzę sukcesów:)
Napisano 17 Październik 200717 l Autor dzieki za mile komenty :) Czarnystefan- dzieki za dobre rady. dobrze przeczytac troche konkretow... caly czas szukam czegos swojego w tym calym rysowaniu i ostatnio stracilem troche trzezwosc patrzenia ;) a co do prac, ktore ci sie podobaja to akurat ja tez najbardziej lubie te z olbrzymem i te ostatnia- pewnie dlatego, ze to jedyne dwie, ktore sa przemyslane i troche wysiedziane...;) maronski- Michaela Hussara do tej pory nie znalem... zobaczylem jego stronke i faktycznie troche w tym stylu... dzieki, ze mi go podsunales, bo wlasnie takie klimaty siedza mi ostatnio w glowie. bedzie kolejny wymiatacz do podgladania :) pozdrowki
Napisano 6 Listopad 200717 l biernac cholero ty jedna polowy pracek mi nie pokazales!!! juz teraz wiem jak wygladaje te twoje kiepskie rysunki! :)
Napisano 6 Listopad 200717 l pyszne prace!! "the Crow" ostani jest świetny.... nie bede wspominał o ołówkach bo poprostu szkoda gadać są tak dobre że idę po browara albo po 2 :P żeby sie troche uspokoić :) dam ci 4 gwiazdki :)
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor taki szybciorek jeden, a drugi troche mniej szybciorek :) drugi jest juz jako finished, ale niech se bedzie tez w teczce. pod wplywem czarnegostefana momentami... mam nadzije, ze sie nie obrazisz Grzegorzu ;)
Napisano 10 Listopad 200717 l Super plastyka tego ostatniego (od kolnierza w dol), przypomina prace z poczatku watku: http://aycu24.webshots.com/image/24423/2003498303851498692_rs.jpg Chyba wlasnie te dwie prace mnie najbardziej ruszaja. Wielkolud ma niesamowity klimat, ale wlasnie technicznie nie ma tej lekkosci, swobody. Ogolnie wspaniale pracki.
Napisano 10 Listopad 200717 l Autor Super plastyka tego ostatniego (od kolnierza w dol), przypomina prace z poczatku watku: http://aycu24.webshots.com/image/24423/2003498303851498692_rs.jpg Chyba wlasnie te dwie prace mnie najbardziej ruszaja. Wielkolud ma niesamowity klimat, ale wlasnie technicznie nie ma tej lekkosci, swobody. Ogolnie wspaniale pracki. leander- wlasnie ostatnio doszedlem do tego samego wniosku- wracam do starego podejscia i starych bruszy mayk- dzieki :) a co do bruszy to nie wiem czy cie interesuja bo ja w painterze smigam :)
Napisano 16 Listopad 200717 l Ta malarskość boska, hej a możesz coś polecić z brushy painterowych, czy jakieś blendery czy jakieś oleje czy coo bo tak się zabieram do niego od dawna ale nie chce mi się ich wszystkich testować a nie wiem co robią ;] Pozdrawiam!
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor Wojtala- siemka Wojtalu :) milo Cie tu widziec. dzieki za dobre slowo :) masz)rum- to sa wszystkie brusze, z ktorych korzystam (wiele z nich pokrywa sie z tym czego uzywa ryan church, bo zaczynalem ogladajac jego filmy i jakos sie tak ostaly. ale w wiekszosci kombinuje po swojemu, zeby nie bylo... :)): - scratchboard tool- znajdziesz w pen'ach - square chalk - variable oil pastel - grainy wet sponge - rectangle eraser - oily variable pencil - glow - znajdziesz w FX'ach - soft airbrush - grainy water - smeary wet sponge - real tapered wet flat - sharp chalk - wet oily blender - impressionist - simple water ale glownie korzystam z 3 moze 4 troche zmodyfikowanych a z blenderami to bym uwazal bo to niebezpieczne narzedzie. ja prawie z nich nie korzystam a tak w ogole to jesli chcesz sie bawic w painterze to testowanie wszystkich bruszy i tak cie czeka:) ja to robie co pare miesiecy bo warto pozdrowka
Napisano 16 Listopad 200717 l Ja dzięki wielkie człowieku, to będę miał teraz co robić ;] Pozdrawiam i czekam na upki kolejne twoje ;P
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor troche roznych szkicykow i speedow :) na nic wiecej nie ma czasu niestety...
Napisano 4 Styczeń 200817 l Ten myszowojownik wygląda jakby gdzieś zgubił konia, czy na czym tam jeździ, i tego nie zauważył. Ale pracki są bardzo dobre.