Napisano 10 Wrzesień 200717 l ja planuje wyjazd do Wawy w przyszlym tygodniu i bede do okolo 25.09 :(.....znow mnie minie zlot :/
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Wrocławiaki pisac PM kto jest zainteresowany jazdą z Wrocka do dyspozycji zlotowóz. Jak bedzie mało to Uncle też deklarował miejsca w aucie. Wolny jeszcze jakiś fotelik? Bagażnik też by wystarczył... (Za kilka dni powinienem być już mieszkańcem Wrocławia)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Ja mam juz mieszkanie, wiec moze bede mogl komus jakos pomoc, z tym ze najpierw musze uzgodnic to ze wspolokatorami. Szansa jest....
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor świetnie, jesli ktoś z wawy, lub w wawce był i ma jakieś pomysły-chętnie na PMka zapraszam ustalić miejca spotkań, orgii, sodomy i gomory :D a także intelektualnych rozmów przy cherbatce przy okazji;D
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Hmmm, a czemu zostałem zakwalifikowany do "probably:"? ;) Krzywdząca nadinterpretacja. :P Jako miejscowiak powinienem się zjawić.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor juz skreślam z "probabla" , mam nadzieję że nie bolało za bardzo :D edit: ps: to chcecie ten koncert, czy nie? bo to ostatnie chwile rzeby coś załatwic...(???) pozdrawiam:)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Jak miało nie boleć jak pozostała dziara przez pół pleców? Może załatw jakąś kapelę w stylu meksykańskim będą grać ballady chodząc między stolikami :).
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Może załatw jakąś kapelę w stylu meksykańskim będą grać ballady chodząc między stolikami :). ROTFLMAO :D
Napisano 13 Wrzesień 200717 l ja nadal mam 3-4 miejsca wolne w samochodze, ale jak beda 2 osoby to ie ma sensu jechac, nie oplaca sie
Napisano 13 Wrzesień 200717 l ja nadal mam 3-4 miejsca wolne w samochodze, ale jak beda 2 osoby to ie ma sensu jechac, nie oplaca sie Napisałem do Piksara pm ze chętnie się zabiore z którymś z was.
Napisano 13 Wrzesień 200717 l purple - proszę mnie wpisać na listę :) podejmuję tą rękawicę ;) no to teraz musze jechać
Napisano 13 Wrzesień 200717 l a i ja sie dopisze jesli tylko nie trafi mi sie jakas zabardzo wypasna impreza w krakowie wtedy, wiec prosze mnie tam do rpabobly zapisac, jak juz trafie to i ziomkow z pracy wyrwe i pokazemy jak sie pije w wawie! :D
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor Nie gadaj, tylko wrzucaj piątkę i dawaj kierunek-100-lica, a jeśli będzie korek-wrzucaj 6-stkę i przylatuj !!! :D chyba już wspominałam o tej knajpeczce, ale tera znalazłam stronkę- http://www.corkpub.pl/ i meczyk można pooglądać i potańczć i pogadać i posłuchać muzyki live- a wszystko pełna kultura! jeśli się chce pogadać przychodzi sięprzed koncertem, zostaje na meczyk, a póżniej zabawa-dobry pomysł? :)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Nie gadaj, tylko wrzucaj piątkę i dawaj kierunek-100-lica, a jeśli będzie korek-wrzucaj 6-stkę i przylatuj !!! :D Dokładnie tak! Biorcy już zacierają rączki ;)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l o, Hatred wpadnie :D Namów Satra i nie ma że boli, musicie uświetnić zlot jako ekipa z Epic :D
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor ziomuś ty też przestań się chichrać (no normalnie, kożde słowo wypowiedziane przez Ciebie, ściśle się łączy z tym Twoim avatarkiem:D) i mówtaj czy skreślać Cię z "probabla" i wrzucać do pewniaków...(?) pozdrawiam :)
Napisano 15 Wrzesień 200717 l eee - w prabablu same VIPy :P najpierw siedziałem tam z Gothamem, teraz z Hatredem... Podoba mi się miejscówka ;) a tak na poważnie to wrzucaj mnie do pewniaków - raczej małe szanse że przegapię tą imprezę :]
Napisano 15 Wrzesień 200717 l DO Warszawiaków - Znajdzie się gdzies jakiś suchy kąt dla mnie? Może być nawet na korytarzu ;)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Ile osob z Wrocka jedzie? Jaki koszt przejazdu? Jaki koszt noclegu? Update: Nie rzucam wyzwania w piciu, bo juz nie pije :P
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Ile osob z Wrocka jedzie? Jaki koszt przejazdu? Jaki koszt noclegu? Update: Nie rzucam wyzwania w piciu, bo juz nie pije :P wyglada że Ja jade, deklarował się Ardeni, Vorki i Nieloty milczą narazie Uncle szuka też składu na auto także wygląda że dwa wózki mogą jechać
Napisano 16 Wrzesień 200717 l będe też na pewno... eh.. dopiero teraz widzę że meetingi mają swój dział Oo pozdrawiam
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Ale drodzi mili Warszawiacy, znajdziecie jakis kawalem koca i podlogi dla zblakanych wedrowcow? :)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l OhMyGosh -> jasne, bierz Kuciela i dołączajcie się - zawsze to jedna kobieta więcej na zlocie, zajęta czy nie, zawsze to jakieś złagodzenie obyczajów ;)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor Ale drodzi mili Warszawiacy, znajdziecie jakis kawalem koca i podlogi dla zblakanych wedrowcow? :) no może i się znajdzie...jeśli impreza zamieni się na domówkę, to czemu nie- moja chacjenka jest malusia, ale korpusy i zdechłe ciała można poukładać przecie wielopiętrowo i równoleglekolejno od kuchni do balkonu (czyli przez całe 40-metrowe mieszkanko;)) pozdrawiam:) A gdzie impreza bedzie? A gdzie chcesz? (tzn: oczywiście w Wawie;) Pare stron temu dałam trochę knajpowych propozycji,ponieważ impreza jest parodniowa, mówta tylko czy na koniec chcecie ten cały koncert z tanimi browarkami- moge załatwić;)) wpisywac Cię? pozdrawiam
Napisano 16 Wrzesień 200717 l podejscie purple bardzo mi sie podoba ;) Ale zeby byc zdechlym cialem musze bardzooo duzo wypic :P
Napisano 16 Wrzesień 200717 l dopiero teraz widzę że meetingi mają swój dział Oo pozdrawiam ciężko wywalczone :)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor No i tera mi to mówicie? Szefuńcio powiedział, że ma być zabookowane jakieś2tyg wcześniej inaczej lipa... zobaczymy, pozdrawiam-apropos (ja nie zamierzam pić wody gazowanej;))
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Coz jakos przezyje brak koncertu, ale brak taniego browaru...... Woda? A co to? :p
Napisano 16 Wrzesień 200717 l z taka ekipa to musze zaczac odkladac kase bo cos czuje ze o 9 to to sie nie skonczy i ze trzezwy do domu nie wroce :D
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Ja mam slaba glowe ;) nie znam na tyle dobrze warszawy zeby z urwanym filmem wrocic do domu :D:D:D:D
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor Ja kiedyś chodziłam na takie cotygodniowe hmmm...wypady w miasto-szło się ekipa do znajomej knajpeczki-gdzie sami znajomi, a barmanka (lesbijka) czasem podawała 4litrowy dzban za friko ( bo chyba wpadłam jej w oko:D), potem wyturliwało się koło 23 z knajpy, pod którą jeszcze złapało się niezłego łyka wiśniówki z piersióweczki znajomka bimbrowca, szło się na drugą stronę ulicy, gdzie tez zazw. kupa znajomych, a koło 1:00, jechało się ze wszystkimi do baszty (jak ktoś oglądał "od zmierzchu do świtu" to powinien wiedzieć jak ta knajpa wyglądała -tylko bez wampirów i streaptizerek, choć też nie zawsze:D), no i siedziało się tam do 6rano , balanga na całego, a w tle wieczne Blues Brothers, tańce na stołach a potem spanie pod nimi... uff...to było COŚ! Teraz już tylko co jakiś czs koncercik, lub winko w domowym zaciszu ;D
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Wiesz Klicek zawsze jest ten pierwszy raz :p purple coz za piekna historia :p Piekny scenariusz na zlot :p
Napisano 16 Wrzesień 200717 l cholera jak mi brakuje tych klimatow, tez sie kiedys taak bawilo, a teraz /cry a to watroba, a to jutro trzeba do roboty itp...
Napisano 16 Wrzesień 200717 l o, Hatred wpadnie :D Namów Satra i nie ma że boli, musicie uświetnić zlot jako ekipa z Epic :D no to chyba niemam wyjscia - mozecie mnie dopisac do listy:)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l To jak z tymi tanimi browarkami w koncu ma byc? Bo juz nie wiem czy to browarkow ma nie byc czy koncertu :/ ????