Napisano 26 Wrzesień 200717 l nie jest pewne czy zdążymy na 13, startujemy z wro o 7, z miesta przebijemy sie o 8 malo prawdopodobne ze na 13 ale ok jak bedziecie dojezdzac zadzwon :D
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Piksar no ale wszyscy wymagacie ode mnie konkretów, no to macie (strzelam godzinę, a wy się męczcie:D), nie no, a tak serio, dosyć trudno mi oszacować, więc wskocz na gg i gadaj co i jak i mniej więcej o której będziecie... pozdrowionka, podnoście kufel dla ćwiczonka :D
Napisano 26 Wrzesień 200717 l a to ja, żebyście wiedzieli kogo szukać na placyku: ślicznie, jak z avatarka, jak nie dasz się z portretować to się pogniewamy ;)
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Piksar bo urosnę pod sufit, burak mi urośnie na twarzy i schowam się pod podłogą i mnie więcej nie zobaczycie :eek::o:D
Napisano 27 Wrzesień 200717 l juz stracilem watek , nie wiem czy juz ktos nie podawal jakiegos nr. kontaktowego ? bo wiekszosc ludzi konczy prace pewnie po 17 i ewentualnie kolo 19 dopiero dalbym rade gdzis wyskoczc. Takze jesli mozna to bede bardzo wdzieczny :-)
Napisano 27 Wrzesień 200717 l to zależy jakie dresy, bo jak wyjściowe (Adidas, białe) to raczej w dresach :P A co to soboty rozumiem, że przed 18.00 wszyscy uderzają do tego E. A czy wcześniej jakiś pub czy coś jest zaplanowany? Bo dużo osób (w tym ja) dopiero w sobotę włącza się w zabawę.
Napisano 27 Wrzesień 200717 l isc w jeansach czy w dresach bo mam dylemat ? :D Jak pójdziesz w dresie to ja nie idę z Tobą :rolleyes:
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Autor Matys, zaraz Ci podeślę na gadulca kontakcik:) Kuciel ja Ci dam dresy dopiero... to zależy jakie dresy, bo jak wyjściowe (Adidas, białe) to raczej w dresach :P A co to soboty rozumiem, że przed 18.00 wszyscy uderzają do tego E. A czy wcześniej jakiś pub czy coś jest zaplanowany? W sobotę PO 18 jest impreza!!! nic nie mamy zaplanowanego wcześniej, jeśli chcecie można razem pójśc np. do McDonalda-coś widzę,że to jakaś maxowa tradycja... OhMyGosh Ale Ty też się wystrój, bo ja nie chcę być jedyną co się wystroiła jak kornik w święto lasu :D Ps: czy Kuciele i OhMyGoshe idą w piątek na imprę? ps: DLA WSZYSTKICH_UWAGA!!! ZOSTAŁY ZMIENIONE PLANY I WSZYSCY STARAJĄ SIĘ DOJECHAĆ JUTRO DO KNAJPY SAMI (bo przyjeżdżacie w różnych godzinacj-nie ma sensu się gdzieś umawiać o jednej godzinie...) *PODAJĘ JESZCZE RAZ LOKALIZACJĘ: Wieżyca B-35 Mostu im. Poniatowskiego przy Wybrzeżu Kościuszkowskim (pod mostem) strona: http://www.podmosteczkiem.pl/
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Wszystko super, ale od której będziecie w piątek w knajpce? Nie chciał bym tam od 15 siedzieć... :cool: (leżeć? eee... to chiba troszke pozniej :D )
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Autor Uwaga!!!proponuję spotkać się o16!Knajpa mi powiedziała,że dopiero od 16będą mieli wszystko gotowe choć otwarci są od 15...liczę na ekipę z Wrocka że się pojawi o tej godzinie(...;)) reszta niech przychodzi tak jak dojadą do warszawy, albo do knajpy,ale też nie każcie nam na was czekać do rana... mój nr.telefonu dostaniecie na gg jeśli chcecie-moja komórka się ożywiła:) pozdrawiam, wyśpijcie się misie i misiowe:) ps: jeśli ktoś wcześniej to niech mi da znać-mówiłam w końcu o możliwości obstrykania Muzeum Wojska Polskiego czy parku,, ale o 16 na mur beton będę już czekać na was w knajpie!
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Widzę, ze jestem na liście, można mnie wykreślić, bardzo żałuję że mnie nie będzie, szczególnie jak patrzę ile osób i kto będzie, ale trudno, "życie" jak to mówią, róbcie dużo zdjęć i do zobaczenia przy następnej okazji :)
Napisano 27 Wrzesień 200717 l mnie też do wykręslenia - w zwiazku z narodzinami malej Patrycji :) nie przyjade.
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Autor ech...nie lubię odpowiadać na takie posty,mówię "dobrze,skreślę was z listy,nie ma sprawy" itp...a w środku serce się kraje:( na pocieszenie: a ttaaddeekk zapomniał że wygrał bitwę!!!:D ttaaddeekk sorry-ale jak tak można? o.0 :D:D:D pozdrawiam wszystkich gorąco z zadymionej,zaśmieconej warszawy i nie mogę się doczekać kiedy przyjedziecie:D
Napisano 27 Wrzesień 200717 l kurde szkoda ze to jest teraz...mam dyplom..a tak bym zobaczył Was wszystkich:) Perpl a wezcie przesuncie to o tydzien co:P
Napisano 28 Wrzesień 200717 l To co spotykamy sie o 16 : 00 przy metrze w Warszawie tam w centrum i lecimy sobie do pubu tak ? :D Ps. To tak dla jasności się pytam ... :P
Napisano 28 Wrzesień 200717 l OhMyGosh Ale Ty też się wystrój, bo ja nie chcę być jedyną co się wystroiła jak kornik w święto lasu :D Ps: czy Kuciele i OhMyGoshe idą w piątek na imprę? o nie! ja ide na luzaku zadnego strojenia :eek: a dzisiaj jestem w pracy do 19 i w sobote lece na rano , wiec wpadniemy dopiero na impreze sobotnio-wieczoroną. Ps. i prosze mówić do mnie Marta bo przy tym nicku mozna se język połamać
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor To co spotykamy sie o 16 : 00 przy metrze w Warszawie tam w centrum i lecimy sobie do pubu tak ? :D Ps. To tak dla jasności się pytam ... :P NIE!!! Pisałam już,że zmieniamy plany, ale rzeczywiście jak dobrze zarejestrowałeś o16:00 wszystko się odbędzie:) wszyscy na własną rękę dojeżdżają na 16 tu: Taki jest dojazd z centrum: Autobusy Przystanek Most Poniatowskiego 06: autobus nr 185 (w stronę Żoliborza) Przystanek Most Poniatowskiego 01: autobusy nr 111, 117, 158, Z-1, 602, 605, 610, 614 (w stronę Ronda Waszyngtona) Przystanek Most Poniatowskiego 02: autobusy nr 111, 117, 158, Z-1, 602, 605, 610, 614 (w stronę centrum) Tramwaje Chwilowo remont Jerozolimskich pozbawił Wszystkich tej możliwości dojazdu :( OhMyGosh: dobrze :D Knysha: You should have a fun with us ;) but THX :) jak już będziecie w pobliżu to sesemsować na wadliwy nr.kom:513-588-338, lub dzwonić pod: 516-044-627, pod którymś będę napewno:)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l purple ... przygotowana na każdą ewentualność ... :D ps duzy masz dom ;)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor brzmi jak reklama podpasek: podpaski "purple: na każdą okazję" :D a byłeś w moim domu? Pewnie przebrałeś się za chydraulika-cwaniaczek się znalazł:D pozdrawiam i życzę bycia na imprezce:)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l zbierałem opinie o pod mosteczkiem podobno lipa. jakby co to ewakuujemy się do Szwejka, o 4 powinno się tam znaleźć miejsce. ktoś w centrum się umawia przed 16?
Napisano 28 Wrzesień 200717 l UWAGA APEL !!!! EKIPA Z WROCKA JEST W WARSZAWIE I POTRZEBUJE PILNEGO KONTAKTU Z KIMŚ MIEJSCOWYM ZAANGAŻOWANYM W ZLOT, DO PURPLE NIE MOGĄ SIĘ DODZWONIĆ. SPRAWA ULTRA PILNA :) NUMER KONTAKTOWY DO PIKSARA: 502 005 449
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor zbierałem opinie o pod mosteczkiem podobno lipa. jakby co to ewakuujemy się do Szwejka, o 4 powinno się tam znaleźć miejsce. ktoś w centrum się umawia przed 16? Chodziło pewnie o WIERZYCĘ-też jest w baszcie mostu i to straszna lipa i menelownia, "pod mosteczkiem" to jest jedne a fajniejszych,spokojnych kulturalnych knajp jakie znam z dobrą muzyką (od polskich rokowych przebojów po rock&roll,oraz spokojne granie i od czasu jajcarskie przyśpiewki), z życzliwą obsługą i w ogóle domową atmosferką:) ekipa z wrocka:juz jest okej:)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l to teraz dwa dni ciszy na forum :) *siorbie ciepla herbatke , z lapkiem cicho pomrukujacym i grzejacym na kolanach*
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Co z sobotą? Ktoś się gdzieś umawia na godzinę? Ktoś dojeżdża? Jakieś plany sprecyzowane co do lokalizacji?
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor plany są na wąku, a na razie jesta=em tak pijana,że nie traffiam w klawisze:D dobranoc wszystkim pierwszy dzień zlotu był...no cóż zobacztcie na zdjęciach...:D pozdrawiamam:D jutro o 18:00 w euilibrium czy jak to się wymawia-jest wczśniej na wątq...pozdro...
Napisano 28 Wrzesień 200717 l purple hehe nie jest tak zle jak udaje ci sie pisac polskie znaki :D macham wam na dobranoc z worcka :D
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor jest tak źle-moderatorzy przyznają się do braku internetu, obudzono mnie brutalnie kopem na grę w łapki(nie chcecie wiedzieć-łapy bolą:D) branoc...:D edit: kolega Psychu właśnie``wydaje z siebie niezindetyfikowane (trudne słowo:D) dźwięki z siebie przez sen:D ja mało że nie spaliłam swojego kochanego fotela-idę spać :D
Napisano 29 Wrzesień 200717 l albo nie.. a nei uwierzycie ile ludzi jest w tym ghosttalnie o 9 rano..gdzie oni wszyscy idaa?
Napisano 29 Wrzesień 200717 l przyznam że pod mosteczkiem całkiem spoko knajpa. Ale dojście do niej to masakra, szczególnie jak chcesz to zrobić idąc pod mostem Poniatowskiego, jak nazwa knajpy wskazuje;)
Napisano 29 Wrzesień 200717 l hmm... a mnie jeszcze w głowie huczy :) pod mostem jest fano tylko te czarno białe ogrodzenia jakies dziwne :D
Napisano 29 Wrzesień 200717 l no raczej bez zygania :P to jak mozecie to powiedzcie gdzie i o ktorej bo ja sie pogubiłem :P i najlepiej smsem :P
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor Wybaczam wam,bo rzeczywiście macie swoje święte zapracowane prawo do nie pamiętania wszelkich rozmów z wczoraj:D Zbiórka: o godz.17:30 zbiórka na peronie metra "Pole Mokotowskie"!!! impreza w knajpie "Equlibrium" przy Polach Mokotowskich adres: Al. Niepodległości147 na rogu z Narbutta stronka:http://www.equilibrium.waw.pl/main.php?e=2 *jeśli ktoś się spóźni dzwonić pod nr.tel:516-044-627 *jeśli samochodem/parowozem/rowerem/motorem/kolejką górską to tu mapka dojazdowa: impreza jest całonocna więc szykować siły, brać antykacowe tabletki, łykać olej(też podobno działa;)),wypić barszczyk I wziąść prysznic:D