AGmakonts Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 29 przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 bez noclegu nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 bez noclegu nie jade to weź go ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 29 przyjade a masz gdzie spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Tak to do niczego nie dojdziemy... ehhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 ja planuje wyjazd do Wawy w przyszlym tygodniu i bede do okolo 25.09 :(.....znow mnie minie zlot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Wrocławiaki pisac PM kto jest zainteresowany jazdą z Wrocka do dyspozycji zlotowóz. Jak bedzie mało to Uncle też deklarował miejsca w aucie. Wolny jeszcze jakiś fotelik? Bagażnik też by wystarczył... (Za kilka dni powinienem być już mieszkańcem Wrocławia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Ja mam juz mieszkanie, wiec moze bede mogl komus jakos pomoc, z tym ze najpierw musze uzgodnic to ze wspolokatorami. Szansa jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 dopisujcie i mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 świetnie, jesli ktoś z wawy, lub w wawce był i ma jakieś pomysły-chętnie na PMka zapraszam ustalić miejca spotkań, orgii, sodomy i gomory :D a także intelektualnych rozmów przy cherbatce przy okazji;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Hmmm, a czemu zostałem zakwalifikowany do "probably:"? ;) Krzywdząca nadinterpretacja. :P Jako miejscowiak powinienem się zjawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 juz skreślam z "probabla" , mam nadzieję że nie bolało za bardzo :D edit: ps: to chcecie ten koncert, czy nie? bo to ostatnie chwile rzeby coś załatwic...(???) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Jak miało nie boleć jak pozostała dziara przez pół pleców? Może załatw jakąś kapelę w stylu meksykańskim będą grać ballady chodząc między stolikami :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Może załatw jakąś kapelę w stylu meksykańskim będą grać ballady chodząc między stolikami :). ROTFLMAO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 kurde male szanse ze bede :( ale KLICKA i Gothama nie poznac grzech :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ja nadal mam 3-4 miejsca wolne w samochodze, ale jak beda 2 osoby to ie ma sensu jechac, nie oplaca sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ja nadal mam 3-4 miejsca wolne w samochodze, ale jak beda 2 osoby to ie ma sensu jechac, nie oplaca sie Napisałem do Piksara pm ze chętnie się zabiore z którymś z was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 purple - proszę mnie wpisać na listę :) podejmuję tą rękawicę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 purple - proszę mnie wpisać na listę :) podejmuję tą rękawicę ;) no to teraz musze jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Proszę o dopisanie mnie do listy skazańców. Dziękuje z góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 a i ja sie dopisze jesli tylko nie trafi mi sie jakas zabardzo wypasna impreza w krakowie wtedy, wiec prosze mnie tam do rpabobly zapisac, jak juz trafie to i ziomkow z pracy wyrwe i pokazemy jak sie pije w wawie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Nie gadaj, tylko wrzucaj piątkę i dawaj kierunek-100-lica, a jeśli będzie korek-wrzucaj 6-stkę i przylatuj !!! :D chyba już wspominałam o tej knajpeczce, ale tera znalazłam stronkę- http://www.corkpub.pl/ i meczyk można pooglądać i potańczć i pogadać i posłuchać muzyki live- a wszystko pełna kultura! jeśli się chce pogadać przychodzi sięprzed koncertem, zostaje na meczyk, a póżniej zabawa-dobry pomysł? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nie gadaj, tylko wrzucaj piątkę i dawaj kierunek-100-lica, a jeśli będzie korek-wrzucaj 6-stkę i przylatuj !!! :D Dokładnie tak! Biorcy już zacierają rączki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 o, Hatred wpadnie :D Namów Satra i nie ma że boli, musicie uświetnić zlot jako ekipa z Epic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 ziomuś ty też przestań się chichrać (no normalnie, kożde słowo wypowiedziane przez Ciebie, ściśle się łączy z tym Twoim avatarkiem:D) i mówtaj czy skreślać Cię z "probabla" i wrzucać do pewniaków...(?) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 eee - w prabablu same VIPy :P najpierw siedziałem tam z Gothamem, teraz z Hatredem... Podoba mi się miejscówka ;) a tak na poważnie to wrzucaj mnie do pewniaków - raczej małe szanse że przegapię tą imprezę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 DO Warszawiaków - Znajdzie się gdzies jakiś suchy kąt dla mnie? Może być nawet na korytarzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 a może by tak do was sie dolączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ile osob z Wrocka jedzie? Jaki koszt przejazdu? Jaki koszt noclegu? Update: Nie rzucam wyzwania w piciu, bo juz nie pije :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ile osob z Wrocka jedzie? Jaki koszt przejazdu? Jaki koszt noclegu? Update: Nie rzucam wyzwania w piciu, bo juz nie pije :P wyglada że Ja jade, deklarował się Ardeni, Vorki i Nieloty milczą narazie Uncle szuka też składu na auto także wygląda że dwa wózki mogą jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 A gdzie impreza bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 będe też na pewno... eh.. dopiero teraz widzę że meetingi mają swój dział Oo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ale drodzi mili Warszawiacy, znajdziecie jakis kawalem koca i podlogi dla zblakanych wedrowcow? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 OhMyGosh -> jasne, bierz Kuciela i dołączajcie się - zawsze to jedna kobieta więcej na zlocie, zajęta czy nie, zawsze to jakieś złagodzenie obyczajów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ale drodzi mili Warszawiacy, znajdziecie jakis kawalem koca i podlogi dla zblakanych wedrowcow? :) no może i się znajdzie...jeśli impreza zamieni się na domówkę, to czemu nie- moja chacjenka jest malusia, ale korpusy i zdechłe ciała można poukładać przecie wielopiętrowo i równoleglekolejno od kuchni do balkonu (czyli przez całe 40-metrowe mieszkanko;)) pozdrawiam:) A gdzie impreza bedzie? A gdzie chcesz? (tzn: oczywiście w Wawie;) Pare stron temu dałam trochę knajpowych propozycji,ponieważ impreza jest parodniowa, mówta tylko czy na koniec chcecie ten cały koncert z tanimi browarkami- moge załatwić;)) wpisywac Cię? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 podejscie purple bardzo mi sie podoba ;) Ale zeby byc zdechlym cialem musze bardzooo duzo wypic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 dopiero teraz widzę że meetingi mają swój dział Oo pozdrawiam ciężko wywalczone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Jezeli beda tanie browarki to owszem, koncert byc ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 No i tera mi to mówicie? Szefuńcio powiedział, że ma być zabookowane jakieś2tyg wcześniej inaczej lipa... zobaczymy, pozdrawiam-apropos (ja nie zamierzam pić wody gazowanej;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Coz jakos przezyje brak koncertu, ale brak taniego browaru...... Woda? A co to? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 z taka ekipa to musze zaczac odkladac kase bo cos czuje ze o 9 to to sie nie skonczy i ze trzezwy do domu nie wroce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Matys, Ty po zadnym meetingu nie szedles trzezwy do domu :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Brawo dla Matysa :p A ty co Klicek? wylewasz za kolnierz? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ja mam slaba glowe ;) nie znam na tyle dobrze warszawy zeby z urwanym filmem wrocic do domu :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Ja kiedyś chodziłam na takie cotygodniowe hmmm...wypady w miasto-szło się ekipa do znajomej knajpeczki-gdzie sami znajomi, a barmanka (lesbijka) czasem podawała 4litrowy dzban za friko ( bo chyba wpadłam jej w oko:D), potem wyturliwało się koło 23 z knajpy, pod którą jeszcze złapało się niezłego łyka wiśniówki z piersióweczki znajomka bimbrowca, szło się na drugą stronę ulicy, gdzie tez zazw. kupa znajomych, a koło 1:00, jechało się ze wszystkimi do baszty (jak ktoś oglądał "od zmierzchu do świtu" to powinien wiedzieć jak ta knajpa wyglądała -tylko bez wampirów i streaptizerek, choć też nie zawsze:D), no i siedziało się tam do 6rano , balanga na całego, a w tle wieczne Blues Brothers, tańce na stołach a potem spanie pod nimi... uff...to było COŚ! Teraz już tylko co jakiś czs koncercik, lub winko w domowym zaciszu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Wiesz Klicek zawsze jest ten pierwszy raz :p purple coz za piekna historia :p Piekny scenariusz na zlot :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 cholera jak mi brakuje tych klimatow, tez sie kiedys taak bawilo, a teraz /cry a to watroba, a to jutro trzeba do roboty itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 o, Hatred wpadnie :D Namów Satra i nie ma że boli, musicie uświetnić zlot jako ekipa z Epic :D no to chyba niemam wyjscia - mozecie mnie dopisac do listy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 sartr- jesteś pewniak, czy "probabl"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 To jak z tymi tanimi browarkami w koncu ma byc? Bo juz nie wiem czy to browarkow ma nie byc czy koncertu :/ ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi