OhMyGosh Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 piksar, użyj teleportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 nie jest pewne czy zdążymy na 13, startujemy z wro o 7, z miesta przebijemy sie o 8 malo prawdopodobne ze na 13 ale ok jak bedziecie dojezdzac zadzwon :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Piksar no ale wszyscy wymagacie ode mnie konkretów, no to macie (strzelam godzinę, a wy się męczcie:D), nie no, a tak serio, dosyć trudno mi oszacować, więc wskocz na gg i gadaj co i jak i mniej więcej o której będziecie... pozdrowionka, podnoście kufel dla ćwiczonka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 a to ja, żebyście wiedzieli kogo szukać na placyku: ślicznie, jak z avatarka, jak nie dasz się z portretować to się pogniewamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Piksar bo urosnę pod sufit, burak mi urośnie na twarzy i schowam się pod podłogą i mnie więcej nie zobaczycie :eek::o:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 juz stracilem watek , nie wiem czy juz ktos nie podawal jakiegos nr. kontaktowego ? bo wiekszosc ludzi konczy prace pewnie po 17 i ewentualnie kolo 19 dopiero dalbym rade gdzis wyskoczc. Takze jesli mozna to bede bardzo wdzieczny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 isc w jeansach czy w dresach bo mam dylemat ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 to zależy jakie dresy, bo jak wyjściowe (Adidas, białe) to raczej w dresach :P A co to soboty rozumiem, że przed 18.00 wszyscy uderzają do tego E. A czy wcześniej jakiś pub czy coś jest zaplanowany? Bo dużo osób (w tym ja) dopiero w sobotę włącza się w zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 isc w jeansach czy w dresach bo mam dylemat ? :D Jak pójdziesz w dresie to ja nie idę z Tobą :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 do jutra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 jako cos to do mnie numer 502 005 449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Matys, zaraz Ci podeślę na gadulca kontakcik:) Kuciel ja Ci dam dresy dopiero... to zależy jakie dresy, bo jak wyjściowe (Adidas, białe) to raczej w dresach :P A co to soboty rozumiem, że przed 18.00 wszyscy uderzają do tego E. A czy wcześniej jakiś pub czy coś jest zaplanowany? W sobotę PO 18 jest impreza!!! nic nie mamy zaplanowanego wcześniej, jeśli chcecie można razem pójśc np. do McDonalda-coś widzę,że to jakaś maxowa tradycja... OhMyGosh Ale Ty też się wystrój, bo ja nie chcę być jedyną co się wystroiła jak kornik w święto lasu :D Ps: czy Kuciele i OhMyGoshe idą w piątek na imprę? ps: DLA WSZYSTKICH_UWAGA!!! ZOSTAŁY ZMIENIONE PLANY I WSZYSCY STARAJĄ SIĘ DOJECHAĆ JUTRO DO KNAJPY SAMI (bo przyjeżdżacie w różnych godzinacj-nie ma sensu się gdzieś umawiać o jednej godzinie...) *PODAJĘ JESZCZE RAZ LOKALIZACJĘ: Wieżyca B-35 Mostu im. Poniatowskiego przy Wybrzeżu Kościuszkowskim (pod mostem) strona: http://www.podmosteczkiem.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 domagam się uruchomienia tramwaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Wszystko super, ale od której będziecie w piątek w knajpce? Nie chciał bym tam od 15 siedzieć... :cool: (leżeć? eee... to chiba troszke pozniej :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 ja ze swojej strony życzę wam udanej popij... ups zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Uwaga!!!proponuję spotkać się o16!Knajpa mi powiedziała,że dopiero od 16będą mieli wszystko gotowe choć otwarci są od 15...liczę na ekipę z Wrocka że się pojawi o tej godzinie(...;)) reszta niech przychodzi tak jak dojadą do warszawy, albo do knajpy,ale też nie każcie nam na was czekać do rana... mój nr.telefonu dostaniecie na gg jeśli chcecie-moja komórka się ożywiła:) pozdrawiam, wyśpijcie się misie i misiowe:) ps: jeśli ktoś wcześniej to niech mi da znać-mówiłam w końcu o możliwości obstrykania Muzeum Wojska Polskiego czy parku,, ale o 16 na mur beton będę już czekać na was w knajpie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Widzę, ze jestem na liście, można mnie wykreślić, bardzo żałuję że mnie nie będzie, szczególnie jak patrzę ile osób i kto będzie, ale trudno, "życie" jak to mówią, róbcie dużo zdjęć i do zobaczenia przy następnej okazji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 mnie też do wykręslenia - w zwiazku z narodzinami malej Patrycji :) nie przyjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 ech...nie lubię odpowiadać na takie posty,mówię "dobrze,skreślę was z listy,nie ma sprawy" itp...a w środku serce się kraje:( na pocieszenie: a ttaaddeekk zapomniał że wygrał bitwę!!!:D ttaaddeekk sorry-ale jak tak można? o.0 :D:D:D pozdrawiam wszystkich gorąco z zadymionej,zaśmieconej warszawy i nie mogę się doczekać kiedy przyjedziecie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 kurde szkoda ze to jest teraz...mam dyplom..a tak bym zobaczył Was wszystkich:) Perpl a wezcie przesuncie to o tydzien co:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 nic nie stoi na przeszkodzie spotkać się jeszcze raz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 To co spotykamy sie o 16 : 00 przy metrze w Warszawie tam w centrum i lecimy sobie do pubu tak ? :D Ps. To tak dla jasności się pytam ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 OhMyGosh Ale Ty też się wystrój, bo ja nie chcę być jedyną co się wystroiła jak kornik w święto lasu :D Ps: czy Kuciele i OhMyGoshe idą w piątek na imprę? o nie! ja ide na luzaku zadnego strojenia :eek: a dzisiaj jestem w pracy do 19 i w sobote lece na rano , wiec wpadniemy dopiero na impreze sobotnio-wieczoroną. Ps. i prosze mówić do mnie Marta bo przy tym nicku mozna se język połamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Have fun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 To co spotykamy sie o 16 : 00 przy metrze w Warszawie tam w centrum i lecimy sobie do pubu tak ? :D Ps. To tak dla jasności się pytam ... :P NIE!!! Pisałam już,że zmieniamy plany, ale rzeczywiście jak dobrze zarejestrowałeś o16:00 wszystko się odbędzie:) wszyscy na własną rękę dojeżdżają na 16 tu: Taki jest dojazd z centrum: Autobusy Przystanek Most Poniatowskiego 06: autobus nr 185 (w stronę Żoliborza) Przystanek Most Poniatowskiego 01: autobusy nr 111, 117, 158, Z-1, 602, 605, 610, 614 (w stronę Ronda Waszyngtona) Przystanek Most Poniatowskiego 02: autobusy nr 111, 117, 158, Z-1, 602, 605, 610, 614 (w stronę centrum) Tramwaje Chwilowo remont Jerozolimskich pozbawił Wszystkich tej możliwości dojazdu :( OhMyGosh: dobrze :D Knysha: You should have a fun with us ;) but THX :) jak już będziecie w pobliżu to sesemsować na wadliwy nr.kom:513-588-338, lub dzwonić pod: 516-044-627, pod którymś będę napewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 purple ... przygotowana na każdą ewentualność ... :D ps duzy masz dom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 brzmi jak reklama podpasek: podpaski "purple: na każdą okazję" :D a byłeś w moim domu? Pewnie przebrałeś się za chydraulika-cwaniaczek się znalazł:D pozdrawiam i życzę bycia na imprezce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 zbierałem opinie o pod mosteczkiem podobno lipa. jakby co to ewakuujemy się do Szwejka, o 4 powinno się tam znaleźć miejsce. ktoś w centrum się umawia przed 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 UWAGA APEL !!!! EKIPA Z WROCKA JEST W WARSZAWIE I POTRZEBUJE PILNEGO KONTAKTU Z KIMŚ MIEJSCOWYM ZAANGAŻOWANYM W ZLOT, DO PURPLE NIE MOGĄ SIĘ DODZWONIĆ. SPRAWA ULTRA PILNA :) NUMER KONTAKTOWY DO PIKSARA: 502 005 449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 zbierałem opinie o pod mosteczkiem podobno lipa. jakby co to ewakuujemy się do Szwejka, o 4 powinno się tam znaleźć miejsce. ktoś w centrum się umawia przed 16? Chodziło pewnie o WIERZYCĘ-też jest w baszcie mostu i to straszna lipa i menelownia, "pod mosteczkiem" to jest jedne a fajniejszych,spokojnych kulturalnych knajp jakie znam z dobrą muzyką (od polskich rokowych przebojów po rock&roll,oraz spokojne granie i od czasu jajcarskie przyśpiewki), z życzliwą obsługą i w ogóle domową atmosferką:) ekipa z wrocka:juz jest okej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 to teraz dwa dni ciszy na forum :) *siorbie ciepla herbatke , z lapkiem cicho pomrukujacym i grzejacym na kolanach* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Co z sobotą? Ktoś się gdzieś umawia na godzinę? Ktoś dojeżdża? Jakieś plany sprecyzowane co do lokalizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 plany są na wąku, a na razie jesta=em tak pijana,że nie traffiam w klawisze:D dobranoc wszystkim pierwszy dzień zlotu był...no cóż zobacztcie na zdjęciach...:D pozdrawiamam:D jutro o 18:00 w euilibrium czy jak to się wymawia-jest wczśniej na wątq...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 purple hehe nie jest tak zle jak udaje ci sie pisac polskie znaki :D macham wam na dobranoc z worcka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 jest tak źle-moderatorzy przyznają się do braku internetu, obudzono mnie brutalnie kopem na grę w łapki(nie chcecie wiedzieć-łapy bolą:D) branoc...:D edit: kolega Psychu właśnie``wydaje z siebie niezindetyfikowane (trudne słowo:D) dźwięki z siebie przez sen:D ja mało że nie spaliłam swojego kochanego fotela-idę spać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Hej, a gdzie foteczki z pierwszej nocy? juz mi wrzucac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 no to widze ze ladnie dzis bedzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 wrocilem, grubo bylo i siwo! czas spac dziewczyny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 albo nie.. a nei uwierzycie ile ludzi jest w tym ghosttalnie o 9 rano..gdzie oni wszyscy idaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 przyznam że pod mosteczkiem całkiem spoko knajpa. Ale dojście do niej to masakra, szczególnie jak chcesz to zrobić idąc pod mostem Poniatowskiego, jak nazwa knajpy wskazuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 sie niesmiej bo taxowka dalej na ciebie czeka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 hmm... a mnie jeszcze w głowie huczy :) pod mostem jest fano tylko te czarno białe ogrodzenia jakies dziwne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ciekawie się czyta wasze posty po imprezowe :D Na pocieszenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 to co dzis replay ale tym razem bez zygania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 no raczej bez zygania :P to jak mozecie to powiedzcie gdzie i o ktorej bo ja sie pogubiłem :P i najlepiej smsem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ja tez niewiem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Wybaczam wam,bo rzeczywiście macie swoje święte zapracowane prawo do nie pamiętania wszelkich rozmów z wczoraj:D Zbiórka: o godz.17:30 zbiórka na peronie metra "Pole Mokotowskie"!!! impreza w knajpie "Equlibrium" przy Polach Mokotowskich adres: Al. Niepodległości147 na rogu z Narbutta stronka:http://www.equilibrium.waw.pl/main.php?e=2 *jeśli ktoś się spóźni dzwonić pod nr.tel:516-044-627 *jeśli samochodem/parowozem/rowerem/motorem/kolejką górską to tu mapka dojazdowa: impreza jest całonocna więc szykować siły, brać antykacowe tabletki, łykać olej(też podobno działa;)),wypić barszczyk I wziąść prysznic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 kto zygał?:P nosz kufa szkoda ze mnie nie moze byc:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 a tak byś chciał se porzygać... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi