November 8, 200717 yr hmm... dodaj tylko prosze cię displace'a - siatka na oczy i jakies kropki na reszcie ciała... byłoby doskonale... pozdrawiam;)
November 8, 200717 yr Bardzo ładnie shadery wyszły :) Jest jakaś siatka na oczach, widać na HIRES. Mogłaby byc troche mocniejsza. pozdro
November 8, 200717 yr mniam mnia :) szkoda ze nie ma siateczki na oczach, wtedy to juz całkiem pychotka by była
November 8, 200717 yr według mnie shadery do dupy ale załóżmy że taki efekt chciałem uzyskać to super tak sobie pomyślałem czy następnym razem do wizki nie użyć muchy :D
November 8, 200717 yr Musze sie przyczepic do shaderow nie wygladaja one naturalnie tak jak powinny wygladac ! napewno wiesz o tym :) model i reszta super ! pozdro
November 8, 200717 yr Author witam. z displacem macie racje (a "siatka" na oczkach jest, na hiresie widac!). ale robilem ta scenke na szybko i tyle zdazylem. w sumie to mialem nie robic renderu, bo chcialem jedynie sobie pomodelowac... nie miala byc realistyczna stad takie materialy, niezgodnosci anatomiczne itp. dzieki i pozdrawiam. tadzio
November 8, 200717 yr witam. z displacem macie racje (a "siatka" na oczkach jest, na hiresie widac!). sorka, zwracam honor :p
November 10, 200717 yr No ale ja nie mówiłem że Shadery są super "Fotorealistyczne", przecież od początku widać że nasz kolega nie chciał iść w realistykę, chciał zrobić muszkę co fajnie wygląda i się udało myślę :)