Napisano 10 Grudzień 200717 l stary koncept : Wystartuje, zobaczymy co bedzie dalej U mnie to bedzie tak wyglądało obsługa działka Boffors walczy ze Szwabskimi bombowcami lecącymi wysoko na niebie - ogień, dym, jeden spadający i płonacy nowy koncept
Napisano 10 Grudzień 200717 l czołem pikSar, powodzenia w Bitwie :) tylko nie przesadź z ilością poly ;)
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor hejka, zapraszam jesli ktos ma dobre blueprinty dzialek podobnych do Boforsa, sam tez bede googlował ale pamietam ze kiedyś był problem
Napisano 10 Grudzień 200717 l hehe. bardziej myslałem, że pójdziesz na walkę w przestworzach ale ok :)
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor hehe. bardziej myslałem, że pójdziesz na walkę w przestworzach ale ok :) na niebie będzie w bitwie za duży tłok - wszyscy w te sama stronę idą
Napisano 10 Grudzień 200717 l he cos sie koncept zmienil a taki oryginalny pomysl byl tez myslalem ze moj bedzie oryginalny ;)
Napisano 10 Grudzień 200717 l Powodzenia, faktycznie pokombinuj z kadrem, niewiem ten chyba jest zbyt statyczny zbyt ulorzony, przydalby sie w tym wszystkim jakis element chaosu
Napisano 10 Grudzień 200717 l średnio tu na razie widzę zgodność z tematem - popracuj może nad rozwinięciem tego pomysłu ?
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor pokombinuje - to taki szybki koncept siadam do modelowania, a pomysł bedzie dojrzewał
Napisano 3 Styczeń 200817 l No co jest Piksar:/? A już sądziłem ,ze zaczniesz coś zamieszczać jakie pracki rozwoju swego wątku:/ ogólnie kadr calkiem calkiem:)Właśnie przez święta pograłem sobie w Medal of Honor kolejne części wiec kadr mi calkiem podpasowal Twej pracy:) Powodzenia i zaprasza w koncu na to forum mocium Panie:) me wezwanie i do odwiedzin watków:) P.S Co do zmian kadru to proponowałbym zastosowac jakieś pólboczne ujęcie albo nawet takie ale może byś wstawił tam jaką groteskową postac w stylistyce Tima Burtona:))?hmmm?
Napisano 4 Styczeń 200817 l Przejżyj może wszelkie ilustracje wojenne:)Ale te co miały nawoływać do walki z wrogiem:)Wtedy plakat i rysunek propagandowy mialy duuuże wzięcie Nie zlłamuj sie Piksar bedzię dobrze daj sobie tylko krótki czas :)ale pamiętaj krótki i walcz chłopie walcz i nigdy na kolanach bo sie pobrudzisz:)hehe
Napisano 6 Styczeń 200817 l Autor W zwiazku z kryzysem jaki przeżywa moja twórczość i brakiem szans na zajęcie jakiegokolwiek miejsca w bitwie postanowiłem potraktować temat humorystycznie Przedstawię strzelnicę, wiatrówkę celującą z zupełnie przypadkowy i nie budzący jakichkolwiek skojarzeń przedmiot ;) Strzelnica będzie taka jak w wesołych miasteczkach czy na wiekszych odpustach. Dodam różne inne elementy a gumowe cele będą się przesuwać na taśmie. Co do porachunków, to niestety musicie trochę pomyśleć :)
Napisano 6 Styczeń 200817 l Swastyki nie w tą strone:P EDID: wyprzedziłeś mnie, a co do nowego konceptu to ładna mi wiatrówka:D
Napisano 6 Styczeń 200817 l Śliczne kaczuszki pixar, a może połączysz koncept z postu #7 i zamiast swastyk umieścisz tam kaczuszki?
Napisano 6 Styczeń 200817 l Autor wiatrówka duża dla pewności heheheh karabin nie mój, wiatrówkę wymodeluje od nowa
Napisano 6 Styczeń 200817 l heh.. odrazu skojarzylem z kaczkami na pegazusa:D:D sie strzelalo takim plastikowym pistoletem:D ... to byly gry:D:D
Napisano 6 Styczeń 200817 l jeszcze dorób białe skrzydło w marynarskim niebieskim kubraczku trzymające tą wiatrówkę.
Napisano 6 Styczeń 200817 l Piksar mam wymodelowaną AWM kę na bitwę,a tez mam kryzys z moją pracką, mozemy połączyć siły :)
Napisano 7 Styczeń 200817 l Autor Piksar mam wymodelowaną AWM kę na bitwę,a tez mam kryzys z moją pracką, mozemy połączyć siły :) nie wiadomo jak długo straczy mi zapału narazie nowa kaczka (łeb i dziób)
Napisano 7 Styczeń 200817 l Zrob napis na strzelnicy.. PORACHUJ KACZUSZKOM NOZKI.. i juz bedzie zgodnosc z tematem .. powodzenia
Napisano 7 Styczeń 200817 l No no, ciekawy pomysł. Powodzenia ! Napisał hkropinski: heh.. odrazu skojarzylem z kaczkami na pegazusa:D:D sie strzelalo takim plastikowym pistoletem:D ... to byly gry:D:D Miałem dokładnie tą samą grę na Nintendo z 1989 roku :). Rzeczywiście to były czasy...:)
Napisano 7 Styczeń 200817 l Autor puszki na strzelnicy muszą być zdecydowanie i konsekwentnie oddalam się od tematu ale ważne jest że po 3 miesiacach odpaliłem znowu maxa
Napisano 9 Styczeń 200817 l Autor nie cierpie "nie mechanicznych" modeli próba zrobienia miśka jakbym nie kombinował to cały czas jest do mnie podobny i walka z otoczeniem jeszcze Kaczora Donalda musze wymodelować, bedzie podawał strzelającemu wiatrówkę
Napisano 9 Styczeń 200817 l Autor wyglada zabawnie i leb jeszcze poprawie ale dla mnie to wielki krok do przodu for fun
Napisano 9 Styczeń 200817 l Autor jestem zachwycony: fałda wokół szyi powstała świadomie - jako góra koszulki
Napisano 9 Styczeń 200817 l Autor - zawsze sadzilem ze kaczany maja piora to mity z którymi walczymy karabin nie mój
Napisano 9 Styczeń 200817 l Chyba z czapki powinien mu zwisać taki dyndelek, inaczej nie wygląda realistycznie. Nogi i dziób się za bardzo błyszczą.
Napisano 10 Styczeń 200817 l Rozbroiłeś mnie tym kaczorem :) Najlepsze są nogi rozstawione jak u gada jakiegoś, a i co on ma takie dziwne oczy prawie jak kermit żaba.
Napisano 10 Styczeń 200817 l hah niezły :P Piksar jedziesz dalej :D zapowiada się ciekawie. A jak widzę tego kaczora to aż czuję zapach gumy z której jest odlany