piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 stary koncept : Wystartuje, zobaczymy co bedzie dalej U mnie to bedzie tak wyglądało obsługa działka Boffors walczy ze Szwabskimi bombowcami lecącymi wysoko na niebie - ogień, dym, jeden spadający i płonacy nowy koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 jedziesz piksar :) powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 czołem pikSar, powodzenia w Bitwie :) tylko nie przesadź z ilością poly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 hejka, zapraszam jesli ktos ma dobre blueprinty dzialek podobnych do Boforsa, sam tez bede googlował ale pamietam ze kiedyś był problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 powodzenia piksar, najważniejsze to ukończyć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Powodzenia piksar, mam podobny koncept w glowie jak Ty :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 koncept - może się rozwinie kadr - zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 hehe. bardziej myslałem, że pójdziesz na walkę w przestworzach ale ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 hehe. bardziej myslałem, że pójdziesz na walkę w przestworzach ale ok :) na niebie będzie w bitwie za duży tłok - wszyscy w te sama stronę idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 he cos sie koncept zmienil a taki oryginalny pomysl byl tez myslalem ze moj bedzie oryginalny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Powodzenia Piks :) Jak dla mnie kadr nudny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Powodzenia, faktycznie pokombinuj z kadrem, niewiem ten chyba jest zbyt statyczny zbyt ulorzony, przydalby sie w tym wszystkim jakis element chaosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 średnio tu na razie widzę zgodność z tematem - popracuj może nad rozwinięciem tego pomysłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 pokombinuje - to taki szybki koncept siadam do modelowania, a pomysł bedzie dojrzewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 witaj piksar! życzę powodzenia w bitwie, bedę zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent_74 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 No co jest Piksar:/? A już sądziłem ,ze zaczniesz coś zamieszczać jakie pracki rozwoju swego wątku:/ ogólnie kadr calkiem calkiem:)Właśnie przez święta pograłem sobie w Medal of Honor kolejne części wiec kadr mi calkiem podpasowal Twej pracy:) Powodzenia i zaprasza w koncu na to forum mocium Panie:) me wezwanie i do odwiedzin watków:) P.S Co do zmian kadru to proponowałbym zastosowac jakieś pólboczne ujęcie albo nawet takie ale może byś wstawił tam jaką groteskową postac w stylistyce Tima Burtona:))?hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 nic chyba z tego nie będzie, przeżywam kryzys twórczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Witam w klubie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent_74 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Przejżyj może wszelkie ilustracje wojenne:)Ale te co miały nawoływać do walki z wrogiem:)Wtedy plakat i rysunek propagandowy mialy duuuże wzięcie Nie zlłamuj sie Piksar bedzię dobrze daj sobie tylko krótki czas :)ale pamiętaj krótki i walcz chłopie walcz i nigdy na kolanach bo sie pobrudzisz:)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 W zwiazku z kryzysem jaki przeżywa moja twórczość i brakiem szans na zajęcie jakiegokolwiek miejsca w bitwie postanowiłem potraktować temat humorystycznie Przedstawię strzelnicę, wiatrówkę celującą z zupełnie przypadkowy i nie budzący jakichkolwiek skojarzeń przedmiot ;) Strzelnica będzie taka jak w wesołych miasteczkach czy na wiekszych odpustach. Dodam różne inne elementy a gumowe cele będą się przesuwać na taśmie. Co do porachunków, to niestety musicie trochę pomyśleć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Swastyki nie w tą strone:P EDID: wyprzedziłeś mnie, a co do nowego konceptu to ładna mi wiatrówka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Śliczne kaczuszki pixar, a może połączysz koncept z postu #7 i zamiast swastyk umieścisz tam kaczuszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 wiatrówka duża dla pewności heheheh karabin nie mój, wiatrówkę wymodeluje od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 heh.. odrazu skojarzylem z kaczkami na pegazusa:D:D sie strzelalo takim plastikowym pistoletem:D ... to byly gry:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 jeszcze dorób białe skrzydło w marynarskim niebieskim kubraczku trzymające tą wiatrówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Piksar mam wymodelowaną AWM kę na bitwę,a tez mam kryzys z moją pracką, mozemy połączyć siły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2008 Piksar mam wymodelowaną AWM kę na bitwę,a tez mam kryzys z moją pracką, mozemy połączyć siły :) nie wiadomo jak długo straczy mi zapału narazie nowa kaczka (łeb i dziób) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Zrob napis na strzelnicy.. PORACHUJ KACZUSZKOM NOZKI.. i juz bedzie zgodnosc z tematem .. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 No no, ciekawy pomysł. Powodzenia ! Napisał hkropinski: heh.. odrazu skojarzylem z kaczkami na pegazusa:D:D sie strzelalo takim plastikowym pistoletem:D ... to byly gry:D:D Miałem dokładnie tą samą grę na Nintendo z 1989 roku :). Rzeczywiście to były czasy...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2008 puszki na strzelnicy muszą być zdecydowanie i konsekwentnie oddalam się od tematu ale ważne jest że po 3 miesiacach odpaliłem znowu maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 nie cierpie "nie mechanicznych" modeli próba zrobienia miśka jakbym nie kombinował to cały czas jest do mnie podobny i walka z otoczeniem jeszcze Kaczora Donalda musze wymodelować, bedzie podawał strzelającemu wiatrówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 hehe, smieszne nawet. czekam na donalda :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 dobre to ! Miski wymiataja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 uszy są najlepsze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 wyglada zabawnie i leb jeszcze poprawie ale dla mnie to wielki krok do przodu for fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 normalnie polewka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 jestem zachwycony: fałda wokół szyi powstała świadomie - jako góra koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 bez siersci fajniej wyglada ;) - zawsze sadzilem ze kaczany maja piora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 - zawsze sadzilem ze kaczany maja piora to mity z którymi walczymy karabin nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Chyba z czapki powinien mu zwisać taki dyndelek, inaczej nie wygląda realistycznie. Nogi i dziób się za bardzo błyszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Rozbroiłeś mnie tym kaczorem :) Najlepsze są nogi rozstawione jak u gada jakiegoś, a i co on ma takie dziwne oczy prawie jak kermit żaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 :D może idź do kiosku, kup referkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 hah niezły :P Piksar jedziesz dalej :D zapowiada się ciekawie. A jak widzę tego kaczora to aż czuję zapach gumy z której jest odlany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 fajny pomysł, kaczor wygrywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi