Napisano 7 Styczeń 200817 l ciekawi mnei tylko czemu ten watek nie ma jeszce 5 gwiazdek?! Gdyż autor jest bardzo skromny i bardziej cenni sobie piwo niż gwiazdki ;)
Napisano 7 Styczeń 200817 l Autor Glob: co do podobieństwa to powiem szczerze, że musiało jakoś podświadomie zadziałać ale coś w tym jest :D Ardeni: z tego co widzialem to WIP jest ;) eco: nie podpalane a w ogole podmalowane, znaczy na overlayu kolory (widac nawt w tle plamy) Kirian: no wyszlo :) Bruneq: patrz> shergar Miałem dzisiaj do tego przysiąść, ale zatrzymał mnie Silent Hill 3... Graliście? No miodne no... Ale do meritum- dzięki po raz wtóry za masę dobrego słowa. Generalnie czeka mnie tu jeszcze masa roboty- tak wielka, że znużyłem się trochę samym myśleniem i parę dni odpoczynku biorę od tego projektu- w międzyczasie może jakiegoś gamearta zrobię. Who knows. Znikam w ogóle na parę dni więc wątek stanie na jakiś czas- ale ja tu jeszcze wrócę! Btw, widzieliście materiały z SH5? Żenada jakaś no... Pozdrówki!
Napisano 8 Styczeń 200817 l ...heh mnie bardzej interesuja polskie produkcje ;) -nie wiem czy kojarzysz np tylul "They"- polskiej prod. FPS - niezle zaplecze jakie daje silnik w tragicznym wykonaniu - chodzi mi glownie o fabule i brak swierzosci- wtorne pomysly i zrzynki - swego czasu nieco zszokowany wyslalem maila do teamu- ale olali mnie i nie dostalem zadnej odpowiedzi - widac krytyka boli niektorych mocno :D
Napisano 11 Styczeń 200817 l No jest na czym zawiesić oko, bardzo bardzo przyjemnie to wygląda i widać ile pracy kosztowało. Przypominają mi się klimaty starego dobrego Dooma. Inny atut to, że pracka zachęca do nauki zbrusha :) oby jak najwięcej takich modeli.
Napisano 11 Styczeń 200817 l Btw, widzieliście materiały z SH5? Żenada jakaś no... Widzieliśmy. Fatalnie te koncepty wyglądają :/. Demon daje radę mocno, dużo dobre to.
Napisano 11 Styczeń 200817 l Yo.Zostaw bez textur. Daj tylko glowa i jakiegos metalicznego speca (takiego laciatego no wiesz aby roz czy szary material nie byl takie jajcowylizanolsniacy). Zdrowko
Napisano 11 Styczeń 200817 l ciekawi mnei tylko czemu ten watek nie ma jeszce 5 gwiazdek?! Już ma. To była tylko kwestia czasu. Haha. Super projekt. Pozdro
Napisano 12 Styczeń 200817 l Autor eco- co do They to bym tak nie szalał z tą negatywną krytyką ;) Póki co zaprezentowali głównie możliwości techniczne silnika- sami "żartem" nazywają to tech-demem więc pewnie jeszcze trochę niespodzianek nas czeka- pozatym nowatorski system broni jednak coś wnosi. Co do maila i braku odpowiedzi- powody mogą być różne... ArTooRo- dziękować za dobre słówko empeck- co do SH5 to musiałem aż napisać o tym na blogu- szkoda, że tak genialna gra została "zdana" wschodniemu zespołowi. Niby Akira nadal nadzoruje ale na pewno to nie będzie już "TO". por@szek- też o tym myślałem- do tego przez tego sculpta rozwaliłem sobie UV... musiałbym retopologizować siatkę a to by graniczyło z samobóstwem- może zrobię go w wersji gameartowej- taka główka low dopicowana... no zobaczym :) szeyker89- dziękować Jak wrócę do Wro podziergam go do końca i wrzucę co by mieć już to z głowy.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Bardzo fajnie to wyglada. Nie wiem czy ktos sie pytal ale co to za material w z3?
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Ano koncepcja moja. Materiał jest ściągnięty z MatCap Repository na oficjalnym forum ZB- pełno tam dobrych materiałów (wygooglać można). Pozdrówki!
Napisano 16 Luty 200817 l Na wstępie witam wszystkich! Oczywiście piękne toto. Mam nieodparte wrażenie jakbym patrzył na Eddiego (maskotkę Iron Maiden ) zmutowanego z demonem Ridley'a Scott'a z filmu "Legend" A może to tylko moja wyobraźnia?
Napisano 19 Luty 200817 l na początek szacuneczek... mam tylko nadzieje ze teksturą nie utopisz tej bryły... ...bo model jest rewelacyjny
Napisano 21 Luty 200817 l Yo pacanie, wez moze wlacz komorke co? Bo jak mnie zmusisz do przyjazdu do siebie to tydzien siedziec nie bedziesz mogl tak ci nakopie.
Napisano 8 Marzec 200916 l ej! To Michael Jackson za 20 lat :) popatrzcie na nos :) a tak poważnie - wielki szacun dla respektu!!!!! Doskonała praca! Jestem pod ogromnym wrażeniem i zaczynam organizować dla Ciebie ściepę na nowego kompa co byś całą postać zrobił :) pozdro