Gość Czarny Lisek Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 ;] Zgadnij ;] No ale spoko, zabrali mi licencje na gumowy pistolet XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Ardeni w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Jeżdżenie wyczynowe fotelem obrotowym po powierzchniach płaskich z żyroskopem miskowym?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 A to właśnie Matrixus17 :)) http://nasza-klasa.pl/profile/1059427 jakby ktoś zaproszenie wysyłał, to najlepiej niech się przedstawi w postaci nicka z tego forum :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Złooo, złooooooo, złooooooooooo! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 bratanek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 A to właśnie Matrixus17 :)) http://nasza-klasa.pl/profile/1059427 jakby ktoś zaproszenie wysyłał, to najlepiej niech się przedstawi w postaci nicka z tego forum :)) .prawdziwi. deskorolkowcy, stawiaja zero obok blinda bo zero to krew i zniszczenie a blind?jest poprostu , nosza czarne okulary aby bylo groznie i niebezpiecznie w nocy, pozuja ladnie do zdjec robionych z gory jak przystalo na prawdziwych emo , zakladaja chustki na twarzy niby kowboje-bandyci... dlaczego ten swiat tak szybko sie stacza? :O zeby offtopa nie bylo ;] to ja witam a Georgas sobie wlosy zaposcil i nie chce sie przyznac mowiac ze bratanek :] a Knysha nosi babskie okulary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 ja też sobie zrobiłem emo fotaska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Piksar, a wiesz ty za co trzymasz?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 za sikawke :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 którą ręką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Adreni ztal sie pozadnym obywatelem wiec scial wlosy, jeszcze paremiesiecy a kilka krawatow bedziesz mosial kupic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 a ja wczoraj rozpocząłem sezon Paintballowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 co jest z tym hełmem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 nie wytrzymał trafienia. czułem sie jakbym dostał cegłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 SWRSC przytulic cie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 poranne wstawanie moze czlowieka dobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Nie nie, to dokumentowanie tej czynnosci moze dobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 jak tak patrzę na Valerergo to aż się chce odpalić q3a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Jeez, ale FOV... Zreszta, na podobnym gram w ET -- o ile nie wiekszym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 FOV 120 czasami zwiększany do 150 (np: na q3T4 czy dm17) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 o lol :P widzisz jakbyś był na zlocie, to byś do mnie mógł postrzelać na żywo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Adreni ztal sie pozadnym obywatelem wiec scial wlosy, jeszcze paremiesiecy a kilka krawatow bedziesz mosial kupic :P Niedoczekanie :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 emigracja rozrywkowa : btw. MF jestem coraz bliżej, niedługo wpadne do Tesco Cię odwiedzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 normalnie jak z kampanii "nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Piksar hmmm jestes w ladniejszym hotelu niz w gliwicach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Klicek co Ci wyrosło na końcu Twojego wielkiego paska rep.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Klicek co Ci wyrosło na końcu Twojego wielkiego paska rep.? Przy tak długim pasku nakazują tego przepisy ruchu drogowego: "ładunek wystający z tyłu pojazdu oznacza się pasami (...) umieszczonymi bezpośrednio na ładunku lub na tarczy na jego tylnej płaszczyźnie albo na zawieszonej na końcu ładunku bryle geometrycznej (np. stożku, ostrosłupie)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Klicek ma najdluzszego na forum, to juz sie anomalnie robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 ah no dobra... pierwssze oficjalne zdjecie od lat;p miśki;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 aleś Ty wyrósł!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 chudy wstał po imprezie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Nie taki znowu chudy ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 heheh chudy chudy :D To ja od dzis zmieniam nick na gruby :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 heheheh nie mam pojecia skąd sie chudy wzial ale czesciej ludzie tak do mnie mowia niz po imieniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 FAlcom we własnej osobie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Mam identyczny plakat w pokoju xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Hehe, jaka koszulka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Nie lubię mieć np. Wielkiego loga Addidas na froncie, wole coś bardziej z Grafiki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Ubrałeś koszulkę na odwrót, to są ślady od kleju na tyle loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Wlasciciele fajnych koszulek laczmy sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 tez mam ładną ale mało widać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 O moj ziomek :D:D Skejtowy styl to jest to ;] Nie ma to jak bratnia dusza na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 O moj ziomek :D:D Skejtowy styl to jest to ;] Nie ma to jak bratnia dusza na forum :D skejt to ktoś kto jeździ na desce. styl skejtowy to ciasne jeansy i za duże bluzki ew. podkoszulek albo bez bluzki. I nie lubie polskiego hh.I nie jeżdże na desce. :) dalej 'mój ziomek'? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 skejt takie slowo nie istnieje jest tylko skater (mowi sie skejter ;)) A chveti to poprostu eLo ziomek xD pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Yo! Widzę że same ziomki :) Z wyczesanym stylem wyczajonym na koszulkach. (:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 nie "moj ziomek" ale po prostu nygas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 rodowity łiger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi