emmilius Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Ordynarne, krzykliwke, brutalne, niespokojne, oryginalne, prymitywne w przekazie(treść)... daj namiary do swojego dealera bo nie wiem skąd bierzesz ten towar że tak malujesz =]. Jeżeli to będzie w sprzedaży to na półce na pewno się będzie wyróżniać. P.S.przyznaj się..chyba nie malowałeś każdej głowy osobno? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Już zdarzyło mi się skomentować gdzie indziej. Wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 dzięki , a emmilius co do treści...to moje widzenie pewnej historycznej sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 O żesz toż to prawie jak z Sądu Ostatecznego. Surreal na maksa. Klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Chętnie przeczytałbym komiks zrobiony w tym stylu, czy też obejrzał film. Genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 jakoś od razu wiedziałem ze to dla jakiegoś grindowego zespołu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Biedny prorok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 (edytowane) najlepszego Edytowane 12 Kwiecień 2009 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Super praca. Twój styl wyjątkowo nadaje się do takiej tematyki pasyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Brakuje podstopnika, czy jak to się nazywa. Gdyby stopy były przybite bezpośrednio do krzyża, ciało odpadło by rozerwane od krzyża. Ukrzyżowany dzięki temu "stopniowi" mógł przez kilka godzin podpierać się na nim i umierać w jeszcze większych konwulsjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 [/img] alterego cyfrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Hehe Twój tablet to musi biedny być. Taką ilością "kreseczek" go bombardujesz. Ciekawe te dwa ostatnie ale osobiście lubię jak pokazujesz bardziej skończone arty. Oryginalnie Ci wtedy wychodzi kolorek jaki mieszasz a tu tylko jeden :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Maj 2009 Autor Share Napisano 27 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Maj 2009 Autor Share Napisano 29 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Czuję tu lekkie nawiązanie duchem Hamleta do dyskusji toczącej się w "warsztacie". Coż byt albo niebyt... Rzecz to prosta - wszak niebyt nie ma racji bytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 świetnego klimatu daje ta odręczna typografia z odręcznym cieniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a36761e462ee690c.html Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Ehh, przypomina mi się moja poprawka z filozofii w zeszlym roku... :) Nic wiecej mi pisac nie wypada, bo o tym ze masz niesamowicie stylowe prace i fajowo sobie interpretujesz anatomie juz sie chyba wystarczajaco duzo nasluchales :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 kozacki masz styl, ostatnio w empiku widziałem okładeczke ksiązki robioną przez Ciebie wysmienita i bardzo sie wyróżniała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 strasznie fajne te trojwymiarowe dymki sa :) fajoski styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Wszystko jest z wody.... czemu taki mały art dałeś? Większą rozdziałkę poproszę.=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Tak jak lord zauważył..fajowskie sa te dymki 8)) Fajne to :)...orginalne Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Masz świetny i niepowtarzalny styl. Twoje prace tną i rżną... tak rzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 fenks.....tną , rżną? ...ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Uuu hard-core Panie Thx =] aż się boję jak będzie wyglądać jej dziecko. Moje zdanie na temat swojego stylu znasz więc się nie będę powtarzał... keep drawing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Przemocne te ostatnie prace. Świetna przestrzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 tą ostatnią pracę to aż sobie na kompie zapisałam. przypomina mi boga stwórcę, i to w taki niesamowity sposób!!! a na przedostatnią pracę zagłosowałam na goldelinie xDDDDDDD nie wiedziałam że to Ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Widzę, że niezmiennie nie obniżasz poziomu. Ostatnia pracka jak zwykle świetna, chociaż muszę przyznać, że rezygnując z koloru trochę utraciłeś część tego smaczku :) Ten tekst to cytat, czy sam wymyśliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 To wszystko jońska filozofia przyrody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Jak dla mnie, to ostatnie prace z filozofami są Twoimi najciekawszymi jak do tej pory (może dlatego, że przyszło mi filozofię studiować), podobnie jak żywot Adama robią na mnie duże wrażenie :D Masz tego Talesa w większej rozdziałce? :D Świetny jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Ty to wszystko na trzeźwo rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Ty to wszystko na trzeźwo rysujesz? A ty happy-angel nie potrafiłbyś tak na trzeźwo rysować ? :) Zawsze myślałem, że to kwestia podejscia i każdy potrafi przestawić sie na taką mniej dosłowną interpretację rzeczywistości... Nie jest tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 27 Czerwiec 2009 Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgadzam się aczkolwiek niektórzy potrzebują do tego odpowiednich środków, mi wystarczy muzyka i tak mam wystarczająco nasrane w głowie... pozdrawiam autora prac, niesamowita twórczość... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 ladne rzeczy...chcialbym kiedys zobaczyc jakies Twoje prace tradycyjnymi mediami.... jakies postacie portrety itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 DYSPUTY I DYWAGACJE VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Rysun masz odjazdowy a do tego te teksty... Poezja dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 (edytowane) była sobie Zakazana Planeta...idąc za pomyślunkiem Omena wkładam update na pierwszy post...pozdro Edytowane 11 Lipiec 2009 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 dokładam na pierwszym wątku(dalej dzięki pomyślunkowi Omena)updata , który jest interpretacją Robo i jego pana z Zakazanej Planety- miało być tylko retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Te ilustracje z filozofami to jakieś zlecenie ? :) Prrrszalony - kwestia gustu co najciekawsze - mi najbardziej przypadły do gustu prace między 4 a 6 stroną tego wątku - na to forum przywiodła mnie sława OmeN'a a po zobaczeniu prac w wątku THX zdecydowałem się zarejestrować :) Prace są tu imo różne, niektóre fantastycznie, niektóre ciut słabsze. Wierzę też że mogą się nietórym ludziom szczerze niepodobać - są raczej kontrowersyjne. Ale też - tu wszystko rozgrywa się na trochę innej płaszczyźnie niż typowe prace komecyjnego popu, więc nie da się tego tak po prostu porównać. Kurcze, wybaczcie, ciężko mi się wypowiadać na takim poziomie... Nie jestem plastykiem... Wierzę jednak że mam jakąś wrażliwość na to co widzę. Kto wie. Może z czasem przekonam się, że mi się tak tylko wydawało... Co do pewnych spraw jednak zdania nie zmienię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2009 Te ilustracje z filozofami to jakieś zlecenie ? :) nie to tak z potrzeby własnej SBT77, wkładam kolejny update,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 yhm, poezja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 ta seria z filozofami jest absolutnie genialna... fajnie bylo by zobaczyc to wszystko na koniec w formie jakiejs malej "wystawy" zbierajacej te wszystkie prace do kupy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 (edytowane) Kolejny o dysputach DYSPUTY I DYWAGACJE VIII Edytowane 25 Lipiec 2009 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Dil.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2009 W PRZERWIE WIESZCZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi