Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 6,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gratuluję chłopakom i dziewczynom z Samafora! Kawał dobrej roboty w warunkach polowych! ;)

Czołem!,

skk.

Napisano

GRATULACJE!!! ;) Oby więcej takich sukcesów w przyszłości... :D

Napisano

Ja rowniez gratuluje Kamilowi i ekipie pod jego nadzorem za niesamowita prace jaka wykonali.. wielki uklon w ich strone!

Pozdrawiam

P.S. a tak na boczku to znow akademia wypiela sie na ILM i postawila na Nicole Kidman, Daniela Craiga i zwierzaczki... żenada

Napisano

Naprawdę fajnie im ta animacja wyszła i dobrze że dostali tego oscara. Gratuluję panowie i panie z se ma for.

Napisano

Świetna animacja, gratulacje!

Soad chyba stop-motion, ale nie jestem pewna.

Napisano

Stop motion a jakze :] laleczki miały tak ok 20-30 cm wysokości, sama makieta robi juz niesamowite wrażenie, pozatym rezyserowanie czegoś (nie wspominając o laleczkach) pod utwór muzyczny juz zasługuje na gorące brawa.

Napisano

ano gugle guglami ale bylem na planie, moj profesor byl tam scenografem wiec coś tam sie wie ;)

Napisano
moj profesor byl tam scenografem

...i nawet reżyserem przez jeden dzień... ;)

Napisano

fajnie gratulować ludziom którzy tego nie przeczytają. No ale jak wszyscy to tez pogratuluje ;)

Napisano

To jestem chyba jedyny ktoremu sie niepodobalo:) Owszem pracy pewnie bylo sporo, ale sam film strasznie mi sie dluuuzyl. Zdecydowanie nie na moj gust;/

Napisano

To bardzo dobra wiadomość dla polskiej animacji, a dla Semafora jeszcze lepsza :)

Należą się chłopakom z Łodzi nowe budynki i lepszy sprzęt.

Gratulacje!

Napisano
To jestem chyba jedyny ktoremu sie niepodobalo:) Owszem pracy pewnie bylo sporo, ale sam film strasznie mi sie dluuuzyl. Zdecydowanie nie na moj gust;/

no jakby nie było to pól godzinny film o tym jak chłopczyk złapał wilka sznurkiem i potem go wypuścił :)

Napisano

Traitor - o ja tez ziewalem w trakcie, i tez do filmu raczej wracac nie bede, co nie znaczy, ze ekipa z lodzi nie ma sukcesu i pogratulowac jeszcze raz to z checia pogratuluje .

salut

Napisano

A ja myslalem ze tylko mi laikowi jakos nie podpasowal ten film. Pracy duzo efekt fajny ale calosc jakos nie wciagnela.

Napisano

belzebub: bo jak zwyle - \"prawie\" robi roznice. Ciekaw jestem jak tak naprawde odbiera to ekipa z Semafora, ale tutaj pewnie nie zagladaja.

salut

Napisano

A mnie ciekawi tam oświetlenie, jakim sposobem zrobić takie naturtalne oświetlenie w takiej animacji ??

Napisano

belzebub kliknij sobie na video na tej stronce to uslyszysz podziekowania dla polakow

i nie biadol od rzeczy

Napisano

Pierzak tylko te podziękowania powinny być po drugiej stronie kotary kiedy patrzy cały świat a nie w kuluarach. Ekipie z semafora też powiesz że biadolą od rzeczy? Jakoś nie słyszałem żeby ciszyli się z takiej formy podziękowań.

Napisano

A nie wydaje się Wam, że to kino adresowane głównie do dzieci? I jako takie należy je rozpatrywać. A nam starym koniom może nie leżeć - za starzy na takie bajeczki jesteśmy. Ale animacja animacją.. Oskar się należał jak w pysk strzelił! Wielkie brawa i gratulacje dla całej ekipy.

Napisano

Dodatkowy polski akcent - film był realizowany przy pomocy polskiego oprogramowania - programu AnimatorDV.

Maciek