Napisano 25 Luty 200817 l http://film.wp.pl/id,1,idEvent,231,y,2008,nagroda_relacja.html?rfbawp=1203919307.022&ticaid=156c0
Napisano 25 Luty 200817 l Napracowali się ludziska i dostali Oscara. Fabuła może i lekko zakręcona, ale animacja ciekawa. Gratatuluję!
Napisano 25 Luty 200817 l Gratuluję chłopakom i dziewczynom z Samafora! Kawał dobrej roboty w warunkach polowych! ;) Czołem!, skk.
Napisano 25 Luty 200817 l Ja rowniez gratuluje Kamilowi i ekipie pod jego nadzorem za niesamowita prace jaka wykonali.. wielki uklon w ich strone! Pozdrawiam P.S. a tak na boczku to znow akademia wypiela sie na ILM i postawila na Nicole Kidman, Daniela Craiga i zwierzaczki... żenada
Napisano 25 Luty 200817 l Naprawdę fajnie im ta animacja wyszła i dobrze że dostali tego oscara. Gratuluję panowie i panie z se ma for.
Napisano 25 Luty 200817 l Świetna animacja, gratulacje! Soad chyba stop-motion, ale nie jestem pewna.
Napisano 25 Luty 200817 l Stop motion a jakze :] laleczki miały tak ok 20-30 cm wysokości, sama makieta robi juz niesamowite wrażenie, pozatym rezyserowanie czegoś (nie wspominając o laleczkach) pod utwór muzyczny juz zasługuje na gorące brawa.
Napisano 25 Luty 200817 l ano gugle guglami ale bylem na planie, moj profesor byl tam scenografem wiec coś tam sie wie ;)
Napisano 25 Luty 200817 l moj profesor byl tam scenografem ...i nawet reżyserem przez jeden dzień... ;)
Napisano 26 Luty 200817 l Gratulacje. Miejmy nadzieje, ze oskar dla Piotrusia pomoze Semaforowi. Ja w kazdym razie czekam na \"Switez\". salut
Napisano 26 Luty 200817 l fajnie gratulować ludziom którzy tego nie przeczytają. No ale jak wszyscy to tez pogratuluje ;)
Napisano 26 Luty 200817 l To jestem chyba jedyny ktoremu sie niepodobalo:) Owszem pracy pewnie bylo sporo, ale sam film strasznie mi sie dluuuzyl. Zdecydowanie nie na moj gust;/
Napisano 26 Luty 200817 l To bardzo dobra wiadomość dla polskiej animacji, a dla Semafora jeszcze lepsza :) Należą się chłopakom z Łodzi nowe budynki i lepszy sprzęt. Gratulacje!
Napisano 27 Luty 200817 l To jestem chyba jedyny ktoremu sie niepodobalo:) Owszem pracy pewnie bylo sporo, ale sam film strasznie mi sie dluuuzyl. Zdecydowanie nie na moj gust;/ no jakby nie było to pól godzinny film o tym jak chłopczyk złapał wilka sznurkiem i potem go wypuścił :)
Napisano 27 Luty 200817 l Traitor - o ja tez ziewalem w trakcie, i tez do filmu raczej wracac nie bede, co nie znaczy, ze ekipa z lodzi nie ma sukcesu i pogratulowac jeszcze raz to z checia pogratuluje . salut
Napisano 27 Luty 200817 l A ja myslalem ze tylko mi laikowi jakos nie podpasowal ten film. Pracy duzo efekt fajny ale calosc jakos nie wciagnela.
Napisano 27 Luty 200817 l Coz, szkoda ze anglicy nie chwala sie ze film wyprodukowali pra2ie w calosci polacy. nie padlo ani slowo podczas oskarow, na stronie oficjalnej nie ma ani jednego polskiego nazwiska. http://www.breakthrufilms.co.uk/peterandthewolffilm/about_us.html
Napisano 27 Luty 200817 l belzebub: bo jak zwyle - \"prawie\" robi roznice. Ciekaw jestem jak tak naprawde odbiera to ekipa z Semafora, ale tutaj pewnie nie zagladaja. salut
Napisano 27 Luty 200817 l A mnie ciekawi tam oświetlenie, jakim sposobem zrobić takie naturtalne oświetlenie w takiej animacji ??
Napisano 28 Luty 200817 l autor: belzebub \"Coz, szkoda ze anglicy nie chwala sie ze film wyprodukowali pra2ie w calosci polacy. nie padlo ani slowo podczas oskarow, na stronie oficjalnej nie ma ani jednego polskiego nazwiska. \" nie biadol belzebub http://www.breakthrufilms.co.uk/peterandthewolffilm/about_us_semafor.html
Napisano 28 Luty 200817 l belzebub kliknij sobie na video na tej stronce to uslyszysz podziekowania dla polakow i nie biadol od rzeczy
Napisano 28 Luty 200817 l Pierzak tylko te podziękowania powinny być po drugiej stronie kotary kiedy patrzy cały świat a nie w kuluarach. Ekipie z semafora też powiesz że biadolą od rzeczy? Jakoś nie słyszałem żeby ciszyli się z takiej formy podziękowań.
Napisano 1 Marzec 200817 l A nie wydaje się Wam, że to kino adresowane głównie do dzieci? I jako takie należy je rozpatrywać. A nam starym koniom może nie leżeć - za starzy na takie bajeczki jesteśmy. Ale animacja animacją.. Oskar się należał jak w pysk strzelił! Wielkie brawa i gratulacje dla całej ekipy.
Napisano 6 Marzec 200817 l Dodatkowy polski akcent - film był realizowany przy pomocy polskiego oprogramowania - programu AnimatorDV. Maciek