Napisano 19 Stycze艅 200421 l Za艂o偶y艂em taki temat by dowiedzie膰 si臋 co ostatnio ogl膮dali艣cie, dobrze by by艂o ghdyby艣cie przy tytule dodali ocen臋 filmu czy warto obejrze膰 czy nie. Nie musz膮 to by膰 filmy nowe, ja np. da艂em Pirat贸w ktorych w Kinach juz raczej nie graja. 聽 Jako, 偶e za艂o偶y艂em wi臋c zaczynam: 聽 1. Piraci z Karaib贸w: Kl膮twa Czarnej Per艂y - wg mnie bardzo dobry, 艣wietna rola Johny Deepa 2. W艂adca Pierscieni: Powr贸t Kr贸la - arcydzie艂o po wiecej informacji odsylam do osobnego watku ;] 聽 Czekam na wasze posty. 聽 EDIT: W zwi膮zku z pytaniem Aragorna, mog膮 by膰 to filmy zar贸wno z kina jak i z kompa, nawet z tv, (ale wtedy jakie艣 ciekawe kt贸re wam si臋 naprawde podobaj膮 a nie np. Rambo IV kt贸ry leci na Polsacie w ka偶de 艣wi臋ta ;) ) 聽
Napisano 19 Stycze艅 200421 l Nie wiem czy chodzi Ci tylko o filmy ogladane w kinie, czy takze te np. na kompie ;) 聽 OK, teraz odpowiedzi: 聽 W kinie : WP: Powrot Krola - nie ma co pisac kto widzial ten wie. Na kompie: Cialo - polska komedia, nakrecona na bardzo przyzwoitym poziomie, warto zobaczyc. 聽 Pozdrawiam
Napisano 19 Stycze艅 200421 l A chetnie tu cos napisze... Ale w moim wydaniu beda to \"wybitne nowosci\" :D 聽 kino: - MATRIX REWOLUCJE - cudowne efekty, a czasem ich spory przesyt, ale dobrze sie skonczyl i to mi sie podobalo, osobiscie wole REAKTYWACJE ze wzgledu na wieksza ilosc scen walk pojedynczych bohaterow... 聽 TV: - Haker - bardzo fajny luzny film polski, tylko niech wiecej nie robia takich efektow dzwiekowych do \"odglosow komputerow\" - litosci! :) 聽 - 007 (najnowszy) - ehh kompletna pozazka, fatalnie zrobione efekty... im nowszy bond tym gorszy - nie ma startu do filmow serii 007 z Connerym czy Moorem!!! 聽 - jakies nowe gwiezdne wojny (chyba I czesc) - ale podobalo mi sie nawet bardzo:) 聽 - dzis z przyjemnoscia ogladne DIE HARD2 w Polsacie. 聽 generalnie nie mam czasu, albo mi sie nie chce ogladac filmow wieczorem w TV poza tym 90% filmow to powtorki. Jesli juz cos ogladam to w 80% Discovery. 聽 to tyle :) pozdr
Napisano 19 Stycze艅 200421 l Film贸w z regu艂y nie ogl膮dam zbyt cz臋sto ale ostatnio obejrza艂em sobie: 聽 聽 1. Resident Evil. Niez艂a sieka ale jak dla mnie to w艂a艣ciwie opr贸cz tej偶e sieki nic si臋 nie dzia艂o. 2. Ukryty Wymiar. Schiza maksymalna:D. Mo偶e nie jaki艣 super film ale niez艂e akcje potem mo偶na mie膰:D.
Napisano 19 Stycze艅 200421 l ja ostatnio obej偶a艂em w TV polski film \"Show\" i musz臋 przyzna膰, 偶e jest zajebisty !! bardzo dobre po艂膮czenie komedii i thillera, polecam :) 聽 [piwo]
Napisano 19 Stycze艅 200421 l A ja sobie ogl膮da艂em \"Wojownicy nieba i ziemi\" :D No i jeszcze 44 minuty L.A. police. No i co艣 tam jeszcze. A cia艂o te偶 ogl膮da艂em ale nie by艂 tak fajny jak go reklamowali - normalna komedia, nic szczeg贸lnego. 聽 Pozdr Giorgione
Napisano 19 Stycze艅 200421 l w kinie ostatnio to oczywiscie niesamowity Powr贸t Kr贸la i Revolutions -jak dla mnie swietne filmy, oba tez zamykaj膮ce swoje trylogie, w obu duzo sieki i swietnych efektow ...艣lin:P 聽 a w tv...to hmm, z tego co pamietam to z takich pami臋tniejszych film贸w obejrza艂em armadeddona - film z nieco naiwn膮 fabu艂膮, ale muzyka...ach, cudo poprostu!!
Napisano 19 Stycze艅 200421 l Ja ostatnio obejrzalem \"Tears of the sun\" z Willisem i Bellucci - niekt贸re rzeczy pokazywane w tym filmie s膮 naprawd臋 makabryczne. Pomijaj膮c typowy dla amerayka艅skich produkcji patos, wylewaj膮cy si臋 szczeg贸lnie pod koniec, da si臋 ten film ogl膮da膰. 聽 Aha, oglada艂em te偶 \"Lig臋 Niezwyk艂ych D偶entelmen贸w\" - STANOWCZO ODRADZAM - nagromadzenie bzdur na minut臋 przekracza chyba wszystko co do tej pory widzia艂em.
Napisano 19 Stycze艅 200421 l Kino: ja tam ostatnio by艂em na w艂adcy i szczerze m贸wi膮膰 nie by艂 taki fajny (spodziewa艂臋m si臋 czego艣 lepszego). 聽 Domek: -taksa艅ska masakra pi艂膮 mechaniczn膮 - jak dla mnie to nic specialnego -smoking - nawet niez艂e -Scary Movie 3 - mo偶e by膰, s膮 miejscami niez艂e scenki. 聽 Co w przysz艂o艣ci: - ostatni samuraj (mam, ale jako艣 nie chce mi si臋 ogl膮da膰) przedewszystkim jakie艣 krwawe horrory
Napisano 19 Stycze艅 200421 l no to ja kino: 聽 Powrot krola czekam do listopada na Aleksandra wielkiego yeah ale bedzie jazda 聽 TV Podaj dalej :D 聽 Komp Wzasadzie to nie wiem chyba nic ;D ostatnio
Napisano 19 Stycze艅 200421 l \"Tears of the sun\" bardzo nie przypadl mi do gustu, Bellucci wystapila tam tylko podobnie jak w Matrix, zeby pomachac, za przeproszeniem, cyckami. 聽 Wlasnie ogladnolem Przekr臋t, ang. Snach (czy jakos tak), bardzo fajny film, tez warty polecenia. 聽 Pozdrawiam
Napisano 19 Stycze艅 200421 l \"Snatch\" jest zajebisty :D te akcenty :) kupa 艣miechu i tyle :D a je偶eli kto艣 lubi komedie typu \"American Pie\" czy cho膰by \"Scary Movie\" (ameryka艅ski humor) to polecam \"Not Another Teen Movie\" oraz \"Van Wilder\" :) 聽 zdr贸wko [piwo]
Napisano 20 Stycze艅 200421 l C贸偶 temat, ciekawy wi臋c te偶 si臋 dopisz臋. Na pocz膮tek co艣 z tv: 1. StarGate SG-1 - w sezonie 7 efekty specjalne ju偶 s膮 naprawd臋 niez艂e scenariusze poszczeg贸lnych odcink贸w czasem kulej膮. 2. Ghost in the shell - Stand Alone Complex - suuuper serial, du偶o bli偶szy komiksowemu orgina艂owi ni偶 film fabularny, wart obejrzenia chocia偶by dla zobaczenia tachikom. Z film贸w fabularnych ostatnio zapad艂y mi w pami臋膰 produkcje z drugiej p贸艂kuli: 1. Undead - australia, film stylizowany na horror z lat 60, czasem wychodzi amatroska gra aktor贸w, jednak 艣wietne efekty i spory 艂膮dunek komizmu z nawi膮zk膮 to rekompensuj膮. 2. Martwica m贸zgu - nowazelandia, film wcze艣niejszy ni偶 Unded i z troch臋 gorszymi efektami (jednak wykonanymi przez Weta Workshop, tych od LOTR jak by kto艣 niewiedzia艂), jednak wart obejrzenia. 3. Laputa - Castle in the Sky - anime, 艣wietna kreacja 艣wiata przedstawionego, film po prostu powala szczeg贸艂owo艣ci膮 rysunk贸w, ciekawy scenariusz i 艣wietna muzyka. Wykonany przez studio Gibli (Spirited Away, M贸j s膮siad Tottoro). 4. Metropolis - kolejna anime, w znacznej cz臋艣ci czerpi膮ca z filmu Fritz\'a Langa z 1926 roku o tym samy tytule. Nawi膮zania nie s膮 jednak zbyt du偶e w zakresie scenariusza i dlatego film warto obejrze膰, chocia偶 niekt贸ym mo偶e nie odpowiada膰 troch臋 inny styl rysunk贸w, wyra藕nie odbiegaj膮cy od standartowej anime (jednak 艣wietnie odpowiada on stylizacji na wysoce stechnicyzowan膮 wizj臋 lat 20).
Napisano 20 Stycze艅 200421 l loozack podobal ci sie snath?? musisz obejzec \"lock stock and two smocking barrels\" czyli z polska \"porachunki\" mnie te dwa filmy rozlozyly na lopatki plakalem ze smiechu na nich... polecam wszelkie monthy pythony.. ostatnio ostatni matrix - poza scena ataku robotow na miasto zion gdzie w kinepolis wrazenie bylo niesamowite to porazka.... reloaded bylo lepsze... powrot krola - nic dodac nic ujac... cialo - warto... t3 - mieszane uczucia, do kina nie warto... piaci z karaibow - super, johny deep powala, naprawde warto lot nad qqlczym gniazdem - super nic dodac nic ujac skrzydelko czy nozka - czy ktos pamieta ta komedie z loisem de finessem (jakos tak sie to pisze) polecam :) swat - niezly ale bez rewelacji 25th godzina - niezly ale lepszy niz swat :) kill bill - hehe no coz quentin tarentino hehe zobaczcie :) underworld - hmm poza glowna bohaterka ten film ma malo atutow.. ale od biedy moze byc... eh duzo by wymieniac na swieta odrobilem zaleglosci
Napisano 20 Stycze艅 200421 l \"Lock stock and two smocking barrels\" jest wyrabisty, bardzo podobny styl, niepamietam dokladnie ale to chyba ten sam rezyser, moge sie mylic.
Napisano 20 Stycze艅 200421 l Hmmm... 聽 Co ostatnio widzia艂em?? -T3-eee... (jak cz臋sto mawiaj膮 nasi politycy) mierny, efekty 艣wietne, ale nic poza tym. -Matrix revolutions-szkoda gada膰/pisa膰 po co oni to nakr臋cili... (dla kasy, a jak偶e [lol2]) -Cia艂o-bardzo dobra Polska komedia -Pieni膮dze to nie wszystko-podobnie jak wy偶ej -Equelibrium (czy jako艣 tak)-bardzo dobry, jeden z lepszych film贸w jakie widzia艂em -Ghost in the shell-jednym s艂owem znakomity -Akira-te偶 fajny (dosy膰 stary) -TLotR:RotK-Dobry, efekty te偶 zapieraj膮ce dech w piersiach, ale za du偶o po偶egna艅 i przywita艅 oraz, moim osobistym zdaniem, scen walki, przypominaj膮 one troch臋 wyci膮gni臋te z jakiej艣 gry 聽 To narazie wszystko...
Napisano 22 Stycze艅 200421 l co ostatnio widzialem... z tego co zapamietalem to byly to: 1. w TV - \"Show\" - genialny film, swietne teksty, obnaza wszystkie programy typu reality - \"Wy艣cig Szczur贸w\" - swietna komedia... 2. w kinie - TLOTR \"3\" - tego komentowac nie trzeba - \"Kill Bill\" - eee denne... szkoda gadac - zawiodlem sie... chociaz momenty byly dobre (animka) 3. na PC - \"13 Ghosts\" - calkiem dobry horrorek - \"Cube 2\" - niby stary film ale dopiero teraz widzialem... mi sie podobal i to bardzo (jedynki jeszcze ni ogladalem) - \"Ghost Ship\" - cos jak \"13 duchow\" ale zdaje mi sie ze nawet lepsze - \"Finding Nemo\" - uwielbiam takie animowane komedie... do shreka i potworow sie nie umywa ale i tak cool - \"Jackass\" - (w wersji pelnego filmu) - ludzie chce byc jednym z nich ;-D... oni sa tak porabani ze az genialni w swojej glupocie - Matrix 3 - lepszy od 2 ale gorszy od 1
Napisano 22 Stycze艅 200421 l przypomnia艂em sobie, polecam film \"Ice Age\" (Epoka Lodowcowa), ogl膮da艂em go zaledwie 6 razy i jeszcze pewnie nie raz obej偶臋 :D 聽 [piwo]
Napisano 22 Stycze艅 200421 l Odyseja kosmiczna 2001 - najlepszy film jaki widzia艂em. W艂a艣ciwie to nie film tylko dzie艂o sztuki. 聽 Mechaniczna pomara艅cza - kolejny 艣wietny film Kubrika. Nie藕le zakr臋cony. 聽 Czas Apokalipsy - ....ja r贸wnie偶 uwielbiam zapach napalmu o poranku.... ;). 聽 Ghost in the Shell - Ten film ogl膮da艂em od pocz膮tku, a偶 po ko艅cowe napisy ze szcz臋k膮 na ziemi. Pojedynek w muzeum to po prostu mistrzostwo 艣wiata. Scena z \"otwieraniem\" w艂azu, zapar艂a mi dech w piersiach. S膮 to najlepsze filmowe sceny jakie dane mi by艂o zobaczy膰. Mo偶na zaton膮膰 w atmosferze tego filmu. 聽 Akira. - Kolejne 艣wietne anime. Druga po艂owa filmu jest troch臋 przegi臋ta, ale og贸lnie kapitalny film. Pi臋kna animacja. 聽 Terminator 1 - Jak dla mnie wyprzedza kolejne cz臋艣ci, o co najmniej 3 d艂ugo艣ci. 聽 Obcy1 - jedyna cz臋艣膰, jak膮 akceptuj臋. Mistrzostwo. 聽 艁owca Android贸w - kolejny bardzo dobry film, po Alien`ie Ridley`a Scotta. 聽 Gor膮czka - niesamowity film akcji, praktycznie bez wad. Polecam. 聽 Bez przebaczenia - najlepszy western jaki widzia艂em. Gratulacj臋 dla re偶ysera tego filmu, czyli dla Clinta Eastwooda. 聽 Desperado 1 - Bardzo lubi臋 ten film. Lekki i przyjemny. W sam raz na polepszenie humoru. 聽 Piraci z Karaib贸w - Nawet fajny, ale spodziewa艂em si臋 czego艣 lepszego. 聽 Matrix 2 i 3 - ju偶 wol臋 ogl膮da膰 \"plebani臋\" przez 2 tygodnie, non stop ni偶 te wypociny braci W. Do dzi艣 nie wiem jak uda艂o im si臋 nakr臋ci膰 tak beznadziejne filmy. Jedno wiem na pewno : jedynka uda艂a im si臋 przez przypadek. 聽 聽
Napisano 23 Stycze艅 200421 l Moim filmem wszech czas贸w by艂 \"Dzie艅 Niepodleg艂o艣ci\" (ach te sceny destrukcji miast...i te pojedynki w powietrzu !!...), a偶 do dnia obejrzenia Final Fantasy...Ten film tak mnie wci膮gn膮...偶e przez 2 kolejne dni nie mog艂em normalnie my艣le膰...tylko Fantasy...Od razu wida膰, 偶e du偶y wk艂ad mieli Japo艅czycy...wed艂ug mnie, tylko oni potrafi膮 pisa膰 dobre scenariusze...ameryka艅skie kicze nie s膮 niczego warte:(...w ko艅cowych minutach FF 艂zy stan臋艂y mi w oczach (a to naprawd臋 oznaka, dobrego filmu u mnie...;) ) Je艣li chodzi o anime, to jestem \"pocz膮tkowym\" ogl膮daczem...ograniczonym do HYPER\'a (teraz ju偶 nie mam HYPER\'a...przekl臋ta Vectra :[ ) i do film贸w takich jak: Vision Of Escaflone (bardzo dobre anime...MECHY, 艢REDNIOWIECZE, FANTASY ITP.), Gundam Wing (odlotowe anime, kt贸e tak naprawd臋 trzeba obejze膰 przynajmniej 2 razy, by je wpe艂ni zrozumie膰...MECHY, FOTURE, ZIEMIA\\KOSMOS), Cowboy Becop (r贸wnie偶 ciekawe anime, cho膰 tak jak poprzednik...dopiero po 2 obejrzeniu spodoba艂 mi si臋...)... Ch臋tnie bym obejrza艂 wi臋cej...ale teraz nie mog臋...;( 聽 Co do Matix\'贸w to racja...1 by艂a najlepsza...reszta byla jak odgrzewany kotlet...:( (cho膰 3 podoba艂a mi si臋 pod wzgl臋dem efekt贸w...) 聽 TLOTR, jest dla mnie dalej zagadk膮...z jednej strony te klimaty mnie raczej nie interesuj膮, a z drugiej mam ochot臋 obejrze膰 wszystkie 3 naraz ( wiem, wiem du偶o godzin...ale tylko w ten spos贸b, mo偶na oceni膰 film w 100%...) 聽 Pozdr
Napisano 23 Stycze艅 200421 l Co si臋 widzia艂o? 10 ostatnio obej偶anych film贸w: 聽 - W艂adca Pier艣cieni III : to ju偶 nie te same odczucia po wyj艣ciu z kina co po pierwszej cz臋艣ci + CA艁Y seans gadaj膮cy ludzie (koniec z kinem tylko zachacz臋 jeszcze o STar Wars ep. 3) - Ostatni samuraj : bardzo dobre kino - Uciekaj膮ce kurczaki : ot lubi臋 sobie od czasu do czasu obej偶e膰 plastelinow膮 parodi臋 Wielkiej Ucieczki - 呕o艂nierze Kosmosu : KULT! KULT! KULT! - Obcy - Ostatnie starcie : nie oglada膰 tego to jak, jak, jak.... nie wiem ale 殴LE - Wonderful Days : po偶膮dne anime, mo偶e nie z najwy偶szej p贸艂ki ale pozytywne wra偶enia - K-Pax : cudo, mo偶na ogl膮da膰 i ogl膮da膰. A muzyka boska - Forrest Gump : nie by艂o jeszcze tygodnia w ostatnich 3 miesi膮cachy bym go nie obej偶a艂 chocia偶 raz. Dzie艂o sztuki - Freaky Friday : niby to ju偶 by艂o, niby nic ciekawego, a jednak mi艂e i odpr臋偶aj膮ce - Toy Story I : jestem z siebie dumny. Znam juz na pami臋膰 wszystkie pojawiaj膮ce si臋 w nim dialogi 聽 I w艂a艣nie zasiadam do kolejnego dzie艂a, tym razem anime -> Armitage I,II,III,IV. Od razu si臋 powspomina dawniejsze lata.
Napisano 23 Stycze艅 200421 l Autor No no, nie wiedzia艂em ,偶e z was tacy koneserzy kurcze :D. Ale to dobrze, tak trzyma膰! 聽 Ten w膮tek mia艂 z za艂o偶enia polega膰 na tym, 偶e co jaki艣 czas ch臋tni b臋d膮 wpisywali co widzieli ostatnio, no c贸偶 ja jeszcze od ostatniego posta nic wartego uwagi czasu obejrze膰 nie mia艂em, wybieram si臋 jednak w najbli偶szym czasie na Ostatniego Samuraja. Wi臋c jak tylko obej偶ycie co艣 nowego 艣mia艂o piszcie. 聽 聽 Co do film贸w kt贸re mam zamiar obej偶e膰 w kinie to opr贸cz SW E3 na pewno wybiore si臋 na TROJ臉 (trailer wgniata w fotel). 聽 Pozdrawiam!
Napisano 23 Stycze艅 200421 l ma艂e pytanie do Christiana co do Armitage - piszes o cz臋艣ciach I, II, III i IV znaczy chodzi Ci o filmy fabularne czy o orginaln膮 OAV (przyznam si臋, 偶e ostatnio si臋 pogubi艂em je偶eli chodzi o t臋 seri臋)
Napisano 23 Stycze艅 200421 l OAV - jeszcze na staruskich VHS\'ach ::P 聽 K艂obuc - kapitalny film, par臋 moment贸w NIE PASUJE ale og贸lnie cudnie. Ja ogl膮da艂em w domku - ale to przynajmniej ma takie plusy, 偶e mog臋 na spokojnie si臋 wzruszy膰. W kinie niekomfortowo si臋 czuj臋. Do tego jutro trzasn臋 sobie maratonik co艣 czuj臋 - Kurosawa na tapet臋 p贸jdzie, a na czele boskie Siedmiu Samuraj贸w. 聽 Co do Troi - mnie wgniot艂o, chocia偶 tak膮 flot臋 to normalnie by przez kilka stuleci zbierali :) A ko艅 troja艅ski jaki艣 taki MA艁Y, spodziewa艂em si臋 wiekszego KOLOSA :) 聽 Sam obecnie nie czekam na nic (no poza SW E3) - zwykle te najciekawsze filmy przechodz膮 neizauwa偶one, a ja lubi臋 je odkrywa膰 - ot by daleko nie szuka膰 fenomenalny Life of Dawid Gale.
Napisano 23 Stycze艅 200421 l no to ja podam tytu艂 jedynego filmu, na kt贸rym si臋 porycza艂em (prawie, uratowa艂o mnie gapienie si臋 w kalendarz z fajn膮 babk膮 na 艣cianie :D)... \"Zielona Mila\", gra m.in. Tom Hanks, 3 godziny 艣wietnego kina, polecam :) 聽 [piwo]
Napisano 24 Stycze艅 200421 l Mnie ostatnio wzielo na starsze filmy, wiec z przyjamnoscia ogladnolem Starship Troopers i Piaty Element, rewelacyjne filmy. 聽 Pozdrawiam
Napisano 25 Stycze艅 200421 l no to ja proponuje American History X, dosyc mocne srodki przekazu sprawia ze zapamietacie ten film dlugo... Fight Club - cool... Life fo David Gale - faktycznie dobry, warto... Anger Management - goraco polecam :) dobra rola Jacka Nicholsona aa i obejrzalem wczoraj niebezpieczny umysl.. hmm niezly ale mam mieszane uczucia moze dlatego ze caly czas cos mi przeszkadzalo... a jak sie uda to w poniedzialek obejrze sobie ZLOTO DLA ZUCHWALYCH :) hehe to byl film, bez Donalda Sutherlanda nie byl by wart uwagi :) misja - swietna muzyka no i obsada ( ta misja o misjonarzach :) bo kiedys kumpel przyniosl mi misje ale byl to jakis japonski fiml o mafii hehe) 聽 ps a czasem jak jestem w jakimkolwiek urzedzie w naszym kraju przypomina mi sie film, qrcze jaki to byl tytul...cholera nie pamietam.. z michaelem douglasem, aaaa Falling Down :) 聽 聽 聽 聽 聽 聽
Napisano 25 Stycze艅 200421 l No w艂a艣nie! Zapomnia艂bym o \"Fight Club\". Bardzo dobry film, 艣wietnie zrealizowany, z pomys艂em. 聽 Do mojej listy doda艂bym jeszcze ostatnio obejrzanego \"Hero\". Za pi臋kne zdj臋cia i niesamowite pojedynki. Tak samo z reszt膮 podoba艂 mi si臋 \"Przyczajony tygrys, ukryty smok\". 聽 A ju偶 nied艂ugo wybieram si臋 na \"Ostatniego samuraja\". Fajny film?
Napisano 25 Stycze艅 200421 l Batou - na 101% si臋 nie zawiedziesz. Na prawd臋 wida膰 KIM byli samurajowie, co艣 pi臋knego. Mimo paru niesp贸jnych moment贸w (nie chc臋 jednak omawia膰 tutaj filmu) jest niesamowity!
Napisano 25 Stycze艅 200421 l Ja ostatnio ogl膮da艂em : - \"Obcy : 8 pasa偶er Nostromo\" jak dla mnie kapitalny . - \"LotR : Rotk\" - super nie zawiod艂em si臋 na ostatniej cz臋艣ci :) Polecam ! - \"Gdzie jest Nemo\" - fajna bajeczka z 艣wietnymi efektami - Gor膮co polecam dla du偶ych i ma艂ych :D - \"Kompania Braci \" - wszystkie odcinki - Zaj*****y serial polecam wszystkim a w szczeg贸lno艣ci tym co lubi膮 filmy o 2 wojnie 艣wiatowej - \"Snajper\" - super filmik produkcji rosyjskiej . Polecam
Napisano 25 Stycze艅 200421 l a propo filmu \"Snajper\"... polecam \"Wr贸g u bram\", bardzo dobry film, w kt贸rym g艂贸wn膮 rol臋 odgrywaj膮 w艂a艣nie snajperzy :)
Napisano 26 Stycze艅 200421 l no to ja troche starsze filmy: czacha dymi - komedia wzorowana na braciach marx :) kupa smiechu Dyktator (chyba taki tytul) charlie chaplin w roli hitlera... indiana jones - trylogia ech to byly przygodowe filmy teraz juz takich nie robia :) white man cant jump - jak ktos lubi kosza crazy beautyfull - niezly film niezla muza ostatni mohicanin - swietna muzyka i nie tylko pierwsza polowa - resident evil - polecam druga polowa - resident evil - odradzam :)
Napisano 28 Stycze艅 200421 l Wczoraj obejrza艂em House of 1000 corpses - przyznam, 偶e po艂aszczy艂em si臋 na ten film tylko ze wzgl臋du na Rob\'a Zombie, kt贸ry go wyre偶yserowa艂 - no i bardzo si臋 zawiod艂em. Ten film to cha艂a jakich ma艂o, beznadziejna historia, zero napi臋cia i tanie chwyty przerobione ju偶 na tysi膮ce sposob贸w w tysi膮cach innych horror贸w.
Napisano 28 Stycze艅 200421 l ja wczoraj obejrzalem \"Stuart Malutki 2\" w HBO, coz film - jak film, ale symulacja upierzenia ptakow wygladala nieprawdopodobnie realistycznie, doskonale takze zrealizowana dynamika - swietnie symulowane \"ciezkie\" przedmioty. Dzis szykuje sie na MIB2 - ktorego jeszcze nie widzialem 聽 pozdr
Napisano 28 Stycze艅 200421 l aaa - dzis na Discovery ma byc program o sztukach walki w filmie The Last Samurai - moze byc ciekawe... (o 19tej)
Napisano 28 Stycze艅 200421 l hehe ponoc tom cruise malo nie starcil glowy podczas jednej z nich :) a w niedziele widzialem film Davida Lyncha o dziadku ktory na kosiarce do trawy przejechal kilka stanow w USA do brata, dla pelnosci obrazu dodam ze do kosiarki mial przyczepiona przeczype :) w ktorej spal hehe ale poza idea film nie byl smieszny... przemijanie, rozrachunek z zyciem te klimaty...
Napisano 28 Stycze艅 200421 l a ja ogladam w kolko: New World Disorder 1,2,3 Kranked 2,3,4,5 i inne tego typu:D
Napisano 29 Stycze艅 200421 l a czy jest kto艣, kto nie ogl膮da艂 nie艣miertelnej serii \"Naga Bro艅\" ?? to jest dla mnie klasyka :) tak samo jak seria \"Zab贸jcza Bro艅\", to s膮 filmy, kt贸re mog臋 ogl膮da膰 w k贸艂ko :) 聽 [piwo]
Napisano 29 Stycze艅 200421 l to ja dodam jeszcze trylogie DIE HARD! No i mojego \"ukochanego\" Brudnego Harry\'ego!!!
Napisano 29 Stycze艅 200421 l no to ja dodam rodzimej produkcji rewelacyjne okmedie: MIS CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZLAPIESZ? BRUNET WIECZOROWA PORA KINGSAJZ SEXMISJA VA BANK1,2 NIE LUBIE PONIEDZIALKU no to juz takie sobie... REJS... 聽 ps czyzby jakis moj wczesniejszy post zostal skasowany? :) wcale bym sie nie zdziwil bo ni epamietam co tam napisalem ale wydaje mi sie ze nic takie BEE tam bylo :(
Napisano 29 Stycze艅 200421 l i jeszcze dwa kooltowe seriale:ALTERNATYWY 4 (mam na DVD :D) i oczywiscie ZMIENNICY.
Napisano 29 Stycze艅 200421 l z seriali (tym razem zagranicznych) kocham \"艢wiat wed艂ug Bundych\" oraz \"R贸偶owe lata \'70\" :) pewnie sporo os贸b si臋 ze mn膮 nie zgodzi ale ten humor bije na g艂ow臋 (wed艂ug mnie :)) takie polskie \"hity\" jak \"艢wiat wed艂ug Kiepskich\" czy \"13 posterunek\" (chocia偶 ten drugi czasami nawet ujdzie :)) z polskich lubi臋 \"Rodzin臋 zast臋pcza\", naturalny, niczym nie przymuszony humor sytuacyjny :) 聽 pozdrawiam [piwo] 聽 P.S. Sikham, widzia艂em to, 艣wietne :D
Napisano 30 Stycze艅 200421 l Co do seriali to South Park - najbardziej utkwi艂 mi w pami臋ci odcinek, w kt贸rym Jezus z programu Jesus and Pals walczy w ringu z Szatanem. Warto doda膰, 偶e promotorem Szatana jest Don King :) Nowszych odcink贸w raczej nie ogl膮dam, bo nigdy nie mog臋 trafi膰 odk膮d zaczeli nadawa膰 co dwa tygodnie. 聽 Filmy z ostatnich dw贸ch dni. Metropolis - Fritz\'a Langa z 1926 - lektura obowi膮zkowa dla fan贸w sf. 聽 Identity - ca艂kiem fajny film z ciekawym zako艅czeniem.
Napisano 30 Stycze艅 200421 l Witam! Mam malo czasu na ogladanie filmow! Ostatnio skusilem sie na \"Wladce Pierscieni - Powrot Krola\", \"Matrixa - Rewolucje\", a na kompie \"Ostatni Bastion\"... Oceny: Matrix - Rewolucje: najgorszy film jaki widzialem w ciagu ostatnich 2 lat... LOTR3 - najlepszy film jaki widzialem w ciagu ostatniego roku (gdyby nie kilka scen to powiedzialbym, ze w zyciu...) Ostatni Bastion: przyzwoite kino, dobre do jednorazowego odprezenia... Pozdrawiam!
Napisano 30 Stycze艅 200421 l ja sobie dzisiaj obej偶a艂em na kompie film \"Black Hawk Down\" (nie pierwszy raz z reszt膮 :)) i pewnie jeszcze nie raz to zrobi臋... pow贸d ?? tak niesamowite uj臋cia (S艂awomir Idziak) oraz muzyka (Hans Zimmer) zdarzaj膮 si臋 w filmach bardzo rzadko, w dodatku film jest oparty na faktach, wi臋c nie ma tu bezsensownych scen typu \"jestem bohaterem i sam wszystkich rozwal臋\" mimo, 偶e film jest ju偶 do艣膰 stary to polecam go ka偶demu, kto go jeszcze nie ogl膮da艂 (jest kto艣 taki ?? ;)), a je偶eli ju偶 ogl膮da艂... to niech obej偶y jeszcze raz :) g艂o艣niki na full !! 聽 pozdrawiam [piwo]
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto