exTolek Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 3 jest spoko. Fajna była scena z tym kolesiem w kiblu (ta z 8 mili). Ale o niczym wiecej nie bede mówił.... A ja oglądałem Ghost ship - spoko film. Ostra była ta scena co rozwaliło tych ludzi na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 Gothika - kolejny przeciętny horror Telefon - dobry film sensacyjny Scary Movie 3 - no coz duzo mozna by mowic, do 1 mu daleko ale IMHO lepszy od 2, po prostu dobra komedia w amerykanskim stylu (przydaje sie znajomosc filmow: Znaki, Krąg (The Ring), 8 Mila i Matrixa Reaktywacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ametyst Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 co do momentow w scary movie 3 - niemal zabi odglos jaki wydaje z siebie \"zla dziewczynka\" wpadajaca w studnie po popchnieciu jej drzwiami przez prezydenta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 ja sobie ostatnio obejżałem \"Hero\" i muszę powiedzieć (tylko nie bij Kozioo :P), że jest to drugi film w moim życiu, który wyłączyłem z nudów przed końcem :) zawsze wszystkie filmy oglądam od początku aż do napisów, żeby nic nie przegapić, ale tu modliłem się o zakończenie już po 30-stej minucie :| aż nie wytrzymałem i wyłączyłem po 60-tej... według mnie ten film nie ma nic, co by mogło zachęcić do oglądania, no chyba, że komuś się podobają akcje na \"linkach\" w stylu biegania po dachu w filmie \"Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok\", tyle że pomnożone przez 5 :] moja ocena 1+/10 (plusik za... sam nie wiem ;)) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Loozack : Jestem oburzony twoją opinią ;). Ten film to nie tylko pokaz niesamowitych pojedynków, które moim zdaniem, są perfekcyjnie wyreżyserowane. To również piękne zdjęcia, oraz ciekawa fabuła. W tym filmie jest niesamowita lekkość, której niewątpliwe brakuje np. amerykańskim filmom akcji. Jeśli nie dostrzegasz w nim niczego poza lataniem na sznurkach to twoja strata :). Świetny film, na którym nie nudziłem się ani sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Amen. To jeden z najlepszych, a na pewno najpiekniejszych filmow jakie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 heh, to sobie nagrabiłem ;) jednak takie klimaty wolę oglądać w jakimś dobrym anime (Ninja Scroll naprzykład ), niż w wykonaniu aktorów :) a teraz jak patrzę na avatar DruGa to aż mnie ciary przechodzą :D pozdrawiam [piwo] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Dokładnie - zgadzam sie z opinia batou - a przy okazji - dzisiaj czeka na mnie \"pasja\" Gibsona :D A ten avatarek druga to chyba \"shaft\"- czy się mylę :)?? Też trzeba w końcu obejrzeć:P pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Bój sie Loozack.;) Ten film jest piękny... Po prostu... Może miałeś złe nastawienie przed filmem? Jeśli spodziewałeś sie czystej nawalanki w stylu matrix 2 i 3 tyle ze w realiach starożytnych Chin, to rzeczywiście mozesz być zawiedziony... Mnie wciągnęła opowieść ktorej ekranizacją był właśnie \"Hero\". Miała w sobie \"to coś\". I tyle. O innych zaletach pisałem wcześniej. EDIT Giorgione - chyba nie shaft. Drug zamiast modkowania ma teraz inne hobby:] Kupuje pewno dużo strun do fortepianu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Dopiero mam zamiar;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 DruG 47 :] Zamiast znaczka na czole ma teraz kod paskowy z tyłu głowy. Innymi słowy działa w ukryciu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 tak sobie czytam wasze posty o tym \"Hero\" i jedno mnie gnębi... czy wy też oglądaliście to w japońskiej wersji ?? czy może jest jakaś inna a ja nie wiem ?? :| bo w tej co ja widziałem, to fabuła była taka, że koleś 10 lat się szkolił w sztukach walki tylko po to, żeby zabić króla, a w końcu gdy poszedł to zrobić to zamiast go zabić to sobie opowiadali historie swojego życia :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Uuu, nie. My ogladalismy w wersji chinskiej:) Jakbys obejrzal do konca, to wiedzialbys dlaczego sobie opowiadaja. To bylo najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 W zasadzie to napisałbym dokładnie to co DruG47, ale nie chce mi sie;) Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 to jak sobie główny bohater wyszedł z pałacu jeszcze widziałem ;) w sumie to wyłączyłem pod sam koniec, jak się ta para kochanków prała ze sobą, więc chyba aż tak wiele mi nie umknęło :) no dobra, ujmijmy to tak... każdy ma swój gust :D a z takich \"linkowych\" filmów to mi się najbardziej podobał \"Shaolin Soccer\" :) trzymta się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 O mój Boże... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Matko Swieta.... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 No to moze dla odmiany: LOL :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 snork [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 dobra - plany sie zmieniły - Gothika wczoraj obejrzana - barzdo fajny film - la ring :P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 no jak mówisz, że a\'la \"Ring\" to trzeba oblookać :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 imo to nie tylko nie ma wiele wspolnego z Ringiem, Gothika to poprostu slaby, przewidywalny, mocno naciagany dreszczowiec, w dodatku marnie zagrany ( Halle Berry wrzeszczy straszliwie oprzez caly film ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Zgadzam się z Biglebowsky\'m \"Gothika\" jest co najwyzej przecietna, mysle ze nie ma nawet co prownywac z \"Kragiem\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Ja nic nie ogladalem przez dlugi czas ale ostatnio sie troche odchamilem i obejrzalem COWBOY BEBOP KNOCKIN` ON A HEAVEN`S DOOR :P :P Polecam kazdemu bo SuUUUUUUUUUUUUUUUUPER anime :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Wczoraj ogladnalem sobie \"Master and Commander\", film zaliczylem do kategorii : \"dobry, ale gdybym go nie widzial, nic by sie nie stalo\". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Originally posted by biglebowsky imo to nie tylko nie ma wiele wspolnego z Ringiem, Gothika to poprostu slaby, przewidywalny, mocno naciagany dreszczowiec, w dodatku marnie zagrany ( Halle Berry wrzeszczy straszliwie oprzez caly film ) Możliwe - ale dla mnie to nie było zbyt wiele różnicy pomiedzy gothiką a ringiem - nie wiem może ślepy jestem:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Roznica jest taka ze w Ringu przynajmniej pomysl byl ciekawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 filmy ogladam bardzo rzadko (bardzo :) ) i ostatnio ogladalem (nie smiac sie :P ) fast and furious i 2 fast and 2 furious :) i zarabiste to :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 co do ringu to zrobilem znajomym kawal :D ogladali w godzinach nocnych wlasnie ten film :D tak sie zlozylo ze wiedzialem kiedy skoncza :) wiec zaraz po zakonczeniu zadzwonilem mowiac ta pamietna kwestie: \"za 7 dni umrzesz\" rozlaczajac sie chwile pozniej buhaha mieli taka schize ze jak sie dowiedzieli ze to ja to chieli mnie zlinczowac hehe Hero - wspaniala basn z moralem... walki w tym stylu raczej mnie nie bawia ale ten film i tak byl super co do zartu to akurat odebrala moja ulubiona troszke naiwna znajoma wiec klimat sam sie podkrecil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exTolek Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 ja ostatnio ogladalem kung pow, albo coś w tym stylu. Naprawde fajna komedia. Beti jest najlepsza.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 A ja wlasnie obejrzalem Stalowego Giganta, swietna animacja. Uzupelnianie tradycyjnej animki 3d daje rade i jest na poziomie trio z bellevillem a to 99 rok. I ma fajny klimat zimnej wojny. A widzial ktos Basn o ludziach stad ?? mnie sie podobal, szczegolnie Tym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Stanisław Tym ?? o kurde, muszę to mieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Oglądał już ktoś \"Pasję\"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 no mysle ze warto objerzec, ale gibson zdecydowanie zbyt duza rzeznie zrobil; w paru momentach az mialem dosc, ufff, strasznie doslowne wszystko, mieso, krew itp.... ale warto zobaczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Wlasnie wrocilismy z Pasji. Jak dla mnie pozycja rewelacyjna. Mistrzowsko nakrecony, robi naprawde kolosalne wrażenie. Szczeze kazdemu polecam wizyte w kinie. ps. nie schrzancie sobie sprawy i nie ogladajcie tego w divx! I jeszcze jedno ps. Bardzo duzo babci odwiedzilo kino. Ciekawie to wygladalo jak idac sala zobaczylo sie np 80 letnia pania z popcornem i cola:) Tak trzymac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 Recenzje są skrajne albo dno albo świetne, ale jak polecacie to się chyba wybiorę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 polecam ten filmik jest na maxxx-a wypasiony!na podstawie opowiadania Stephen King-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Ciekaw jestem czy widzial ktos z was amatorski film: Gangi Nowego Osiedla. Jest on dostepny gdzies na necie, jak wygrzebie linka to zamieszcze. Film mi bardzo przypadl do gustu, widac ze autorzy postawili sobie jakis cel i go zrealizowali, dlatego chwala im za to. [piwo] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Robił go gostek z mojej szkoły :] Tzn zeszłoroczny absolwent... Ja nie widziłem całego filmu do końca, ale początek uważam że jak na amatorską produkcję nie był zły. Może sobie sciągne [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 dzisiaj... eee, wczoraj ;) byłem w kinie na Scary Movie 3 i pomimo moich obaw okazało się, że film jest bardzo dobry i mogę go polecić każdemu, kto lubi zwariowany amerykański humor :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 ja tam obejrzałem \"zróbmy sobie wnuka \" :D polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Po kolei: 1. Dark Water (Honogurai mizu no soko kara) kolejny horror reżysera japońskiego Ring\'a, moim zdaniem bardzo dobry, choć troszkę gorszy od Ring\'a (tego amerykańskiego, bo japońskiego nie widziałem choć fabuła dużo się nie różni). Ogólne wrażenie psuje trochę dziwna IMHO końcówka, mimo to szczerze polecam! 2. Lepiej późno niż później (Something\'s Gotta Give), dobra komedia romantyczna z świetnymi rolami Jack\'a Nicholson\'a i Diane Keaton, również polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 polecam wszystkim z calego serca nowa wersje ( z 2003 ) Teksanskiej Masakry Pila Mechaniczna. film mnie po prostu zgniotl, daaawno sie tak nie balem, jeden z najlepszych horrorow jakie w zyciu widzialem, a widzialem ich duuzo. noi ta Jessica Biel, ach... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Dark Water - faktycznie fajny film... 2 razy z krzesła spadłem... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 \"E.T.\" - wreszcie... Ale nie podobał mi się - jakiś taki infantylny. Wzruszenia na siłę - to nie dla mnie. I jeszcze \"The Hulk\" - tylko z jednego powodu - finalRender w akcji. Cienki jak świst bata (efekty OK) - no może poza ładną panią się przewijającą. I jak zwykle na dobranoc odcineczek Futuramy - achh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Ostatnio obejrzane : Butterfly Effect - świetny film, doskonały scenariusz, jednak musiałem oglądać go w wersji angielskiej, bez napisów i tylko 2/3 zrozumiałem :(... Big Fish - Świetna opowieść, o przenikaniu się świata fikcyjnego, ze światem realnym... Ława przysięgłych - Dobry, chociaż nic nowego tam nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 A i widziałem jeszcze Vampire Hunter D - prawie mnie zainspirował. Piszę nawet jednego Tutk\'a jak zrobiś jedną scenę z tego filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 ja dziś obejrzałem Underworld taki \"horror\" o wampirach i wilkołakach największy atut to główna bohaterka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 ma kompie: Bruce Wszech Mogacy- SWIETNA KOMEDIA w kinie: Wladca Pierscieni PK 3h 8min azmnie d*** bolala ale warto bylo:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Butterfly Effect- przecudny film jakich malo. daje do myslenia, polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi