purple Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 naliczyłem już 69 osób to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P
Kris_R Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 No moja żona jest w połowie ciąży.. i Tweety zaproponował mi przed chwilą w pracy, żebym ją przyprowadził... i też się obawiam! HA! :D Oczywiście zaproszę.. spokojna głowa. Ale nie obiecuję, że będziemy razem, bo dzidziul bywa czasami dokuczliwy i zależy jak Lilka się będzie czuła po prostu.
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P cichy kąt to ja już mam na 39 pietrze zapewniony
Armia Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Czołem zlotofani ;). Browarek oficjalnie załatwiony by niezastąpiona Purple w jutrzejszą środę, znaczy dnia 2 kwietnia od godziny 19. Rezerwacja znaczy się. na podobnych zasadach jak last time. Znaczy, chlejemy i pierdzielimy o fotografii, różnych przejawach grafiki, Piksar i Tweety będą robić sobie nawzajem zdjęcia itp. Zdrawiam i oby dna szklanek były jutro stale / często odległe ;)
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 oki wbijaj ziom, i niech ktos wezmie aparat bo moj juz kurierem polecial nad morze
Lis Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 To i ja zobaczę jak forum funkcjonuje na piwnych imprezach :D
intoxicate Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 hmn.. 2 kwietnia to dzis. Ja bede w sobote, wiec milego picia ;)
Shogun 3D Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Ja będę później, coś koło 22... Jak znam życie, będziecie wszyscy gotowi i nie dacie rady mnie pobić za spóźnienie.... Choć może wystarczy, ze mnie przygnieciecie...?
purple Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 ja będę czekać na was na miejscu (piksar was doprowadzi-yyyy znaczy przyprowadzi :D:D:D )
tweety Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 hehe, było ostro :) zdjęcia wpadną wieczorem, chyba, że krzychh wrzuci swoje wcześniej. Pozdrawiam
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 ;)ostro ostro... aż rachunki jeszcze do mnie dziś przychodzą :p fotki postaram się wieczorkiem/nocy
Shogun 3D Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Klicek, po raz pierwszy w życiu widziałem Cię wyglądającego tak, jak na avatarze, gdy klub zamykali...
mrkrzysiek Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 szkoda ze mam tak głupie połączenie ze stolica bo bym wpadł czekam na fotki:)
Kris_R Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Było bardzo sympatycznie :) Oj baaardzo :) Jeszcze raz poproszę takie spotkanko ;) Replay.
chveti Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 nareszcie was zaliczyłem :* :eek: czekam na zdjęcia z ze spotkania tego onego. ;)
Johny Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Super bylo :D Nie pamietam jak sie zegnalismy :(
purple Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 nom, musieli- inaczej byśmy wszyscy sie z torbami puścili, Leru pokazał by czy jest wygolony, macica Piksara by kogoś zjadła, Klicek by się siłował z Leru na ręce, a Tweety (niedaj Boze) zrobił by jakieś przemyslane zdjęcie :D:D:D
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 fotki;) od pewnego momentu nie robiliśmy fotek:o btw AG podaj ten przepis :rolleyes: pozdro
tweety Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 siedze teraz z PI a mam fotki na lapku. ale ostrzegam, że nie robiłem ich dużo. wiecej ma krzychh. głównie jego aparatem się bawiłem ;)
!Ewert Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Klicek jak Ty wyglądasz xD Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam?
piksar Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 o lol, a rano się obudziłem z dziwnym pytaniem na ustach :"Skad sie wzialem w Wawie"? Vorek ! to przez Ciebie
Johny Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam? misiekhc :)
Rekomendowane odpowiedzi