Napisano 1 Kwiecień 200816 l piksar napisał: naliczyłem już 69 osób to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P
Napisano 1 Kwiecień 200816 l No moja żona jest w połowie ciąży.. i Tweety zaproponował mi przed chwilą w pracy, żebym ją przyprowadził... i też się obawiam! HA! :D Oczywiście zaproszę.. spokojna głowa. Ale nie obiecuję, że będziemy razem, bo dzidziul bywa czasami dokuczliwy i zależy jak Lilka się będzie czuła po prostu.
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Autor purple napisał: to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P cichy kąt to ja już mam na 39 pietrze zapewniony
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Czołem zlotofani ;). Browarek oficjalnie załatwiony by niezastąpiona Purple w jutrzejszą środę, znaczy dnia 2 kwietnia od godziny 19. Rezerwacja znaczy się. na podobnych zasadach jak last time. Znaczy, chlejemy i pierdzielimy o fotografii, różnych przejawach grafiki, Piksar i Tweety będą robić sobie nawzajem zdjęcia itp. Zdrawiam i oby dna szklanek były jutro stale / często odległe ;)
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Autor oki wbijaj ziom, i niech ktos wezmie aparat bo moj juz kurierem polecial nad morze
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Ja będę później, coś koło 22... Jak znam życie, będziecie wszyscy gotowi i nie dacie rady mnie pobić za spóźnienie.... Choć może wystarczy, ze mnie przygnieciecie...?
Napisano 2 Kwiecień 200816 l ja będę czekać na was na miejscu (piksar was doprowadzi-yyyy znaczy przyprowadzi :D:D:D )
Napisano 3 Kwiecień 200816 l hehe, było ostro :) zdjęcia wpadną wieczorem, chyba, że krzychh wrzuci swoje wcześniej. Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200816 l ;)ostro ostro... aż rachunki jeszcze do mnie dziś przychodzą :p fotki postaram się wieczorkiem/nocy
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Klicek, po raz pierwszy w życiu widziałem Cię wyglądającego tak, jak na avatarze, gdy klub zamykali...
Napisano 3 Kwiecień 200816 l szkoda ze mam tak głupie połączenie ze stolica bo bym wpadł czekam na fotki:)
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Było bardzo sympatycznie :) Oj baaardzo :) Jeszcze raz poproszę takie spotkanko ;) Replay.
Napisano 3 Kwiecień 200816 l SWRSC napisał: nareszcie was zaliczyłem :* :eek: czekam na zdjęcia z ze spotkania tego onego. ;)
Napisano 3 Kwiecień 200816 l nom, musieli- inaczej byśmy wszyscy sie z torbami puścili, Leru pokazał by czy jest wygolony, macica Piksara by kogoś zjadła, Klicek by się siłował z Leru na ręce, a Tweety (niedaj Boze) zrobił by jakieś przemyslane zdjęcie :D:D:D
Napisano 3 Kwiecień 200816 l fotki;) od pewnego momentu nie robiliśmy fotek:o btw AG podaj ten przepis :rolleyes: pozdro
Napisano 4 Kwiecień 200816 l siedze teraz z PI a mam fotki na lapku. ale ostrzegam, że nie robiłem ich dużo. wiecej ma krzychh. głównie jego aparatem się bawiłem ;)
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Klicek jak Ty wyglądasz xD Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam?
Napisano 5 Kwiecień 200816 l Autor o lol, a rano się obudziłem z dziwnym pytaniem na ustach :"Skad sie wzialem w Wawie"? Vorek ! to przez Ciebie