Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  piksar napisał:
naliczyłem już 69 osób

to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 11,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No moja żona jest w połowie ciąży.. i Tweety zaproponował mi przed chwilą w pracy, żebym ją przyprowadził... i też się obawiam! HA! :D Oczywiście zaproszę.. spokojna głowa. Ale nie obiecuję, że będziemy razem, bo dzidziul bywa czasami dokuczliwy i zależy jak Lilka się będzie czuła po prostu.

Napisano
  • Autor
  purple napisał:
to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P

cichy kąt to ja już mam na 39 pietrze zapewniony

Napisano

Czołem zlotofani ;). Browarek oficjalnie załatwiony by niezastąpiona Purple w jutrzejszą środę, znaczy dnia 2 kwietnia od godziny 19. Rezerwacja znaczy się. na podobnych zasadach jak last time. Znaczy, chlejemy i pierdzielimy o fotografii, różnych przejawach grafiki, Piksar i Tweety będą robić sobie nawzajem zdjęcia itp. Zdrawiam i oby dna szklanek były jutro stale / często odległe ;)

Napisano
  • Autor

oki wbijaj ziom, i niech ktos wezmie aparat bo moj juz kurierem polecial nad morze

Napisano

To i ja zobaczę jak forum funkcjonuje na piwnych imprezach :D

Napisano

Ja będę później, coś koło 22... Jak znam życie, będziecie wszyscy gotowi i nie dacie rady mnie pobić za spóźnienie.... Choć może wystarczy, ze mnie przygnieciecie...?

Napisano

ja będę czekać na was na miejscu (piksar was doprowadzi-yyyy znaczy przyprowadzi :D:D:D )

Napisano

hehe, było ostro :) zdjęcia wpadną wieczorem, chyba, że krzychh wrzuci swoje wcześniej.

Pozdrawiam

Napisano

;)ostro ostro... aż rachunki jeszcze do mnie dziś przychodzą :p

fotki postaram się wieczorkiem/nocy

Napisano

Klicek, po raz pierwszy w życiu widziałem Cię wyglądającego tak, jak na avatarze, gdy klub zamykali...

Napisano

Było bardzo sympatycznie :) Oj baaardzo :) Jeszcze raz poproszę takie spotkanko ;) Replay.

Napisano
  SWRSC napisał:
nareszcie was zaliczyłem :*

:eek:

czekam na zdjęcia z ze spotkania tego onego. ;)

Napisano

nom, musieli- inaczej byśmy wszyscy sie z torbami puścili, Leru pokazał by czy jest wygolony, macica Piksara by kogoś zjadła, Klicek by się siłował z Leru na ręce, a Tweety (niedaj Boze) zrobił by jakieś przemyslane zdjęcie :D:D:D

Napisano

fotki;)

55085831fn6.jpg

75144801ey5.jpg

od pewnego momentu nie robiliśmy fotek:o

btw AG podaj ten przepis :rolleyes:

pozdro

Napisano

siedze teraz z PI a mam fotki na lapku. ale ostrzegam, że nie robiłem ich dużo. wiecej ma krzychh. głównie jego aparatem się bawiłem ;)

Napisano

Klicek jak Ty wyglądasz xD

Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam?

Napisano
  • Autor

o lol,

a rano się obudziłem z dziwnym pytaniem na ustach :"Skad sie wzialem w Wawie"?

Vorek ! to przez Ciebie

Napisano
  Cytat
Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam?

misiekhc :)