purple Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 naliczyłem już 69 osób to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No moja żona jest w połowie ciąży.. i Tweety zaproponował mi przed chwilą w pracy, żebym ją przyprowadził... i też się obawiam! HA! :D Oczywiście zaproszę.. spokojna głowa. Ale nie obiecuję, że będziemy razem, bo dzidziul bywa czasami dokuczliwy i zależy jak Lilka się będzie czuła po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 to moze załatwić jakis cichy romantyczny kont?;P;P;P cichy kąt to ja już mam na 39 pietrze zapewniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Czołem zlotofani ;). Browarek oficjalnie załatwiony by niezastąpiona Purple w jutrzejszą środę, znaczy dnia 2 kwietnia od godziny 19. Rezerwacja znaczy się. na podobnych zasadach jak last time. Znaczy, chlejemy i pierdzielimy o fotografii, różnych przejawach grafiki, Piksar i Tweety będą robić sobie nawzajem zdjęcia itp. Zdrawiam i oby dna szklanek były jutro stale / często odległe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 oki wbijaj ziom, i niech ktos wezmie aparat bo moj juz kurierem polecial nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 wezme, wezme ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 To i ja zobaczę jak forum funkcjonuje na piwnych imprezach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 hmn.. 2 kwietnia to dzis. Ja bede w sobote, wiec milego picia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 to o ktorej i gdzie sie spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Metro centrum 18.30-19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 jednak odpadam. muszę nadrobić zaległości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Ja będę później, coś koło 22... Jak znam życie, będziecie wszyscy gotowi i nie dacie rady mnie pobić za spóźnienie.... Choć może wystarczy, ze mnie przygnieciecie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 ja będę czekać na was na miejscu (piksar was doprowadzi-yyyy znaczy przyprowadzi :D:D:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 bylo super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 popieram tego pana wyżej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 hehe, było ostro :) zdjęcia wpadną wieczorem, chyba, że krzychh wrzuci swoje wcześniej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 bo ja to mam bardzo dobre polaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 ;)ostro ostro... aż rachunki jeszcze do mnie dziś przychodzą :p fotki postaram się wieczorkiem/nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 nareszcie was zaliczyłem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Klicek, po raz pierwszy w życiu widziałem Cię wyglądającego tak, jak na avatarze, gdy klub zamykali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 :d . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 szkoda ze mam tak głupie połączenie ze stolica bo bym wpadł czekam na fotki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Było bardzo sympatycznie :) Oj baaardzo :) Jeszcze raz poproszę takie spotkanko ;) Replay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 nareszcie was zaliczyłem :* :eek: czekam na zdjęcia z ze spotkania tego onego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Super bylo :D Nie pamietam jak sie zegnalismy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wyrzucili Was czy sami wyszliście?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 dobre pytanie Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wyrzucili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 nom, musieli- inaczej byśmy wszyscy sie z torbami puścili, Leru pokazał by czy jest wygolony, macica Piksara by kogoś zjadła, Klicek by się siłował z Leru na ręce, a Tweety (niedaj Boze) zrobił by jakieś przemyslane zdjęcie :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 fotki;) od pewnego momentu nie robiliśmy fotek:o btw AG podaj ten przepis :rolleyes: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 dobre foty ;D dawaj w wiekszej rozdzialce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 gdzie klicek ma włosy? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Nie wystarczy wiedzieć gdzie ich nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 o co chodzi na ostatnej fotce? skad ten blur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Tweety dawaj jeszcze swoje foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 siedze teraz z PI a mam fotki na lapku. ale ostrzegam, że nie robiłem ich dużo. wiecej ma krzychh. głównie jego aparatem się bawiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 juz lubie tego goscia co ma bluze ZERO :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Klicek jak Ty wyglądasz xD Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 o lol, a rano się obudziłem z dziwnym pytaniem na ustach :"Skad sie wzialem w Wawie"? Vorek ! to przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Gość z bluzą zero to kto że tak sie wprost zapytam? misiekhc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi