April 3, 200817 yr Lewe oko dziwne, to ziarno mnie smuci, rozumiem że to specjalnie?, ale poza tym bardzo miło.
April 3, 200817 yr hehe, wreszcie skończyłeś ;] fajnie, fajnie, ale bliki w oczach są trefne, imo za mocno jarają się po lewej w kąciku ;) Pozdrawiam
April 3, 200817 yr wowowo Pieknie ! Szkoda ze w finale nie ma rogow ;) Gratki super render mozna prosic wiecej ?:D Pozdro
April 3, 200817 yr wyglada fajnie, faktycznie troche szkoda ze w finale nie ma tych rogow no ale trudno, ciekaw jestem ile poly miala ta siatka z z brusha, i jak mozesz to wrzuc ustawienia studia, Gratulacje fronta :)
April 3, 200817 yr Cały Marcin :) Tak sobie w przerwie miedzy pracą a domem... szybko to powstało a efekt jest naprawdę przyjemny :) Dawaj dalej z następnymi speedami bo teraz to nam smaka narobiłeś! :)
April 3, 200817 yr Całkiem fajna mordka, oczka fajnie wyszły oprocz odbic prawego oka, stanowczo za mocne, no i anatomii troszke brakuje: faldu polksiezycowatego i mieska lzowego. Nie podobaja mi sie za to te wloski na glowie, na brodzie wygladaja jeszcze calkiem fajnie, ale pojawiaja sie kilka nad lewym okiem, widocznie probowales zrobic brwii, no i te wloski na glowie zbyteczne. Co do szumu, widze ze starales sie jak najbardziej zblizyc do fotografii stad ten dof i aberacje, jednak tak duzy szum powstal by raczej przy slabo oswietlonym obrazie, twoj natomiast ma przyzwoita ilosc swiatla i taki szum jest malo realistyczny. Poza tym bardzo fajnie, szczegolnie jesli nie spedziles nad tym wielu godzin. Pozdrawiam ps. kolczyk obnizyl bym troszke, za blisko jest nosa imho i moze troszke wyszczuplil
April 3, 200817 yr Wow, ty to lepiej idź i daj to tym co kręcą Hobbita xD Dla mnie bomba, rzeczywiście, moc grafiki jest nieokiełznana :P
April 3, 200817 yr Author hi generalnie pracka powstala spontanicznie , w sumie jakies 14 h pracy rozlozone na kilka dni, za komenatrze i fronta dziękuję.. krytyke przyjmuje , ziarno z pewnoscia przesadzone.. ale mimo wszystko nie moglem sie powstrzymac.. co do rogów rzeczywiscie do finalu nei doszly pewnie dlatego ze to oznaczlaoby dodatkowych kilka godzin dla przyzwoiteg owygladu a to poprostu rozwinięty speedzik .. nie ma sie co tłumaczyć.. dobrze jest cos czasem pokazac zeby ludzie wiedzieli ze jeszcze zyje.. ;) dzieki wszystkim i pozdro, aha co do oswietlenia scenki.. to render byl orbiony na pasach i w zaleznosci od pasu troszke zmienialem .. ale ogólnie to 3 vray lights + hdri.. lekko modyfikowane wzgledem danego passu..
April 3, 200817 yr tez tak chce ladnie robic... czy moge Cie prosic o jakiegos linka lub wytlumaczenie jak w vrayu podpinasz displace bo mnie to za chol.... nie chce ladnie wyjsc...
April 3, 200817 yr Jest cool, trochę przywodzi na myśl prace JJJ.Mortimer'a, ale ten ostry front jest mocno charakterystyczny dla Ciebie ;). Gratulacje bardzo udanej egzekucji tego speedzioka. Pozdrawiam,
April 4, 200817 yr Bardzo fajny, czepić można się oczu które wyszły trochę nienaturalnie, jakby nie miały wzorków na tęczówce, i odrobinę za bardzo się błyszczą.
April 4, 200817 yr Świetne tylko włoski takie nie ładne,ale to pewnie dlatego że brak im cienia i na zyby jakaś texti by sie przydała bo za białe pozdr
April 5, 200817 yr Brak rogów, ale całość jest zajeb****. Rewelacyjne, szklące się oczka. Mniejsze ziarno i praca wzorowa. Gratulacje....
April 5, 200817 yr BOMBA!!! Wszystko pierwsza klasa!!!!!!! CZŁOWIEKU RZĄDZISZ!!!! WYMIATASZ!!!! Pozdro dla all!!!
April 7, 200817 yr screeny z zbrusha podobaja mi sie bardziej niz render, niemniej jednak bardzo dobra pracka, zreszta, juz mnie nie zaskoczysz :P czolgiem, pionier
April 8, 200817 yr Bardzo fajny model. Podoba mi się szczególnie to, że twarz ma wyraz, nie jest takim typowym modelem potworka ( wg mnie oczywiscie ). Sam render też mi sie podoba. Pozdro!
April 9, 200817 yr Marcin jak zwykle świetny model.Mi tam render bardzo się podoba :)poprostu się czepiają ;) Pozdrawiam
April 10, 200817 yr Genialny model a tekstury wyśmienite. Włoski trochę odstają od reszty ale tak - Full Pro...