sith_LORD Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 glowka skubana po godzianch pracy.. zbush>ps>max>vray>after pozdro sith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wooo, dla mnie masssakra :) Rogow w finale brak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Super! Oczy ekstra wyszły. Ogólnie całość wgniata w ziemię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Lewe oko dziwne, to ziarno mnie smuci, rozumiem że to specjalnie?, ale poza tym bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 piękny model, bardzo ładna praca ziarno trochę słabsze i by było idealnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 hehe, wreszcie skończyłeś ;] fajnie, fajnie, ale bliki w oczach są trefne, imo za mocno jarają się po lewej w kąciku ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 sympatyczny stworek :) render super wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 fajoweeeee, dlaczego na renderze nie ma rogow ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Dla mnie bomba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wowowo Pieknie ! Szkoda ze w finale nie ma rogow ;) Gratki super render mozna prosic wiecej ?:D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 render fajny, model juz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wyglada fajnie, faktycznie troche szkoda ze w finale nie ma tych rogow no ale trudno, ciekaw jestem ile poly miala ta siatka z z brusha, i jak mozesz to wrzuc ustawienia studia, Gratulacje fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Cały Marcin :) Tak sobie w przerwie miedzy pracą a domem... szybko to powstało a efekt jest naprawdę przyjemny :) Dawaj dalej z następnymi speedami bo teraz to nam smaka narobiłeś! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 śliczny renderek. a sculpcik też;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wow... totally awesome, man ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Całkiem fajna mordka, oczka fajnie wyszły oprocz odbic prawego oka, stanowczo za mocne, no i anatomii troszke brakuje: faldu polksiezycowatego i mieska lzowego. Nie podobaja mi sie za to te wloski na glowie, na brodzie wygladaja jeszcze calkiem fajnie, ale pojawiaja sie kilka nad lewym okiem, widocznie probowales zrobic brwii, no i te wloski na glowie zbyteczne. Co do szumu, widze ze starales sie jak najbardziej zblizyc do fotografii stad ten dof i aberacje, jednak tak duzy szum powstal by raczej przy slabo oswietlonym obrazie, twoj natomiast ma przyzwoita ilosc swiatla i taki szum jest malo realistyczny. Poza tym bardzo fajnie, szczegolnie jesli nie spedziles nad tym wielu godzin. Pozdrawiam ps. kolczyk obnizyl bym troszke, za blisko jest nosa imho i moze troszke wyszczuplil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Na tym pierwszym w drugiej linii to normalnie Joda z rogami...fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wow, ty to lepiej idź i daj to tym co kręcą Hobbita xD Dla mnie bomba, rzeczywiście, moc grafiki jest nieokiełznana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 hi generalnie pracka powstala spontanicznie , w sumie jakies 14 h pracy rozlozone na kilka dni, za komenatrze i fronta dziękuję.. krytyke przyjmuje , ziarno z pewnoscia przesadzone.. ale mimo wszystko nie moglem sie powstrzymac.. co do rogów rzeczywiscie do finalu nei doszly pewnie dlatego ze to oznaczlaoby dodatkowych kilka godzin dla przyzwoiteg owygladu a to poprostu rozwinięty speedzik .. nie ma sie co tłumaczyć.. dobrze jest cos czasem pokazac zeby ludzie wiedzieli ze jeszcze zyje.. ;) dzieki wszystkim i pozdro, aha co do oswietlenia scenki.. to render byl orbiony na pasach i w zaleznosci od pasu troszke zmienialem .. ale ogólnie to 3 vray lights + hdri.. lekko modyfikowane wzgledem danego passu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laci Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 tez tak chce ladnie robic... czy moge Cie prosic o jakiegos linka lub wytlumaczenie jak w vrayu podpinasz displace bo mnie to za chol.... nie chce ladnie wyjsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Jest cool, trochę przywodzi na myśl prace JJJ.Mortimer'a, ale ten ostry front jest mocno charakterystyczny dla Ciebie ;). Gratulacje bardzo udanej egzekucji tego speedzioka. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 rewelka :) Włoski na głowie wyglądają tylko trochę sztucznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Twoj render probowal mnie zahipnotyzowac. Gdyby nie ten incydent, to rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matv Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 nieźle, nieźle, ale chciałbym jeszcze to zobaczyć z mniejszym ziarnem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Bardzo fajny, czepić można się oczu które wyszły trochę nienaturalnie, jakby nie miały wzorków na tęczówce, i odrobinę za bardzo się błyszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Rewelka! Świetny shading! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 czlowiek-krowa, dobra robota! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Świetne tylko włoski takie nie ładne,ale to pewnie dlatego że brak im cienia i na zyby jakaś texti by sie przydała bo za białe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 fajne bardzo podobna buzk do zoltego drania z cin city ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 holy craps :D wooow pod wrażeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paq Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Brak rogów, ale całość jest zajeb****. Rewelacyjne, szklące się oczka. Mniejsze ziarno i praca wzorowa. Gratulacje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarFace Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 BOMBA!!! Wszystko pierwsza klasa!!!!!!! CZŁOWIEKU RZĄDZISZ!!!! WYMIATASZ!!!! Pozdro dla all!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Nawet nie złe, wygląda jak większość nauczycieli w szkołach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 screeny z zbrusha podobaja mi sie bardziej niz render, niemniej jednak bardzo dobra pracka, zreszta, juz mnie nie zaskoczysz :P czolgiem, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Bardzo fajny model. Podoba mi się szczególnie to, że twarz ma wyraz, nie jest takim typowym modelem potworka ( wg mnie oczywiscie ). Sam render też mi sie podoba. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Marcin jak zwykle świetny model.Mi tam render bardzo się podoba :)poprostu się czepiają ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Genialny model a tekstury wyśmienite. Włoski trochę odstają od reszty ale tak - Full Pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi