Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super! Oczy ekstra wyszły. Ogólnie całość wgniata w ziemię ;)

Napisano

Lewe oko dziwne, to ziarno mnie smuci, rozumiem że to specjalnie?, ale poza tym bardzo miło.

Napisano

hehe, wreszcie skończyłeś ;]

fajnie, fajnie, ale bliki w oczach są trefne, imo za mocno jarają się po lewej w kąciku ;)

Pozdrawiam

Napisano

wowowo Pieknie ! Szkoda ze w finale nie ma rogow ;)

Gratki super render mozna prosic wiecej ?:D

Pozdro

Napisano

wyglada fajnie, faktycznie troche szkoda ze w finale nie ma tych rogow no ale trudno, ciekaw jestem ile poly miala ta siatka z z brusha, i jak mozesz to wrzuc ustawienia studia,

Gratulacje fronta :)

Napisano

Cały Marcin :) Tak sobie w przerwie miedzy pracą a domem... szybko to powstało a efekt jest naprawdę przyjemny :) Dawaj dalej z następnymi speedami bo teraz to nam smaka narobiłeś! :)

Napisano

Całkiem fajna mordka, oczka fajnie wyszły oprocz odbic prawego oka, stanowczo za mocne, no i anatomii troszke brakuje: faldu polksiezycowatego i mieska lzowego. Nie podobaja mi sie za to te wloski na glowie, na brodzie wygladaja jeszcze calkiem fajnie, ale pojawiaja sie kilka nad lewym okiem, widocznie probowales zrobic brwii, no i te wloski na glowie zbyteczne. Co do szumu, widze ze starales sie jak najbardziej zblizyc do fotografii stad ten dof i aberacje, jednak tak duzy szum powstal by raczej przy slabo oswietlonym obrazie, twoj natomiast ma przyzwoita ilosc swiatla i taki szum jest malo realistyczny. Poza tym bardzo fajnie, szczegolnie jesli nie spedziles nad tym wielu godzin. Pozdrawiam

ps. kolczyk obnizyl bym troszke, za blisko jest nosa imho i moze troszke wyszczuplil

Napisano

Na tym pierwszym w drugiej linii to normalnie Joda z rogami...fajne:)

Napisano

Wow, ty to lepiej idź i daj to tym co kręcą Hobbita xD Dla mnie bomba, rzeczywiście, moc grafiki jest nieokiełznana :P

Napisano
  • Autor

hi

generalnie pracka powstala spontanicznie , w sumie jakies 14 h pracy rozlozone na kilka dni,

za komenatrze i fronta dziękuję.. krytyke przyjmuje , ziarno z pewnoscia przesadzone.. ale mimo wszystko nie moglem sie powstrzymac.. co do rogów rzeczywiscie do finalu nei doszly pewnie dlatego ze to oznaczlaoby dodatkowych kilka godzin dla przyzwoiteg owygladu a to poprostu rozwinięty speedzik .. nie ma sie co tłumaczyć.. dobrze jest cos czasem pokazac zeby ludzie wiedzieli ze jeszcze zyje.. ;)

dzieki wszystkim i pozdro, aha co do oswietlenia scenki.. to render byl orbiony na pasach i w zaleznosci od pasu troszke zmienialem .. ale ogólnie to 3 vray lights + hdri.. lekko modyfikowane wzgledem danego passu..

Napisano

tez tak chce ladnie robic...

czy moge Cie prosic o jakiegos linka lub wytlumaczenie jak w vrayu podpinasz displace bo mnie to za chol.... nie chce ladnie wyjsc...

Napisano

Jest cool, trochę przywodzi na myśl prace JJJ.Mortimer'a, ale ten ostry front jest mocno charakterystyczny dla Ciebie ;).

Gratulacje bardzo udanej egzekucji tego speedzioka.

Pozdrawiam,

Napisano

rewelka :) Włoski na głowie wyglądają tylko trochę sztucznie.

Napisano

nieźle, nieźle, ale chciałbym jeszcze to zobaczyć z mniejszym ziarnem :)

Napisano

Bardzo fajny,

czepić można się oczu które wyszły trochę nienaturalnie, jakby nie miały wzorków na tęczówce, i odrobinę za bardzo się błyszczą.

Napisano

Świetne

tylko włoski takie nie ładne,ale to pewnie dlatego że brak im cienia i na zyby jakaś texti by sie przydała bo za białe

pozdr

Napisano

fajne

bardzo podobna buzk do zoltego drania z cin city ;)

Napisano

Brak rogów, ale całość jest zajeb****. Rewelacyjne, szklące się oczka. Mniejsze ziarno i praca wzorowa. Gratulacje....

Napisano

BOMBA!!! Wszystko pierwsza klasa!!!!!!! CZŁOWIEKU RZĄDZISZ!!!! WYMIATASZ!!!!

Pozdro dla all!!!

Napisano

Nawet nie złe, wygląda jak większość nauczycieli w szkołach ^^

Napisano

screeny z zbrusha podobaja mi sie bardziej niz render, niemniej jednak bardzo dobra pracka, zreszta, juz mnie nie zaskoczysz :P

czolgiem,

pionier

Napisano

Bardzo fajny model. Podoba mi się szczególnie to, że twarz ma wyraz, nie jest takim typowym modelem potworka ( wg mnie oczywiscie ). Sam render też mi sie podoba.

Pozdro!

Napisano

Marcin jak zwykle świetny model.Mi tam render bardzo się podoba :)poprostu się czepiają ;)

Pozdrawiam

Napisano

Genialny model a tekstury wyśmienite. Włoski trochę odstają od reszty ale tak - Full Pro...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.