Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super! Oczy ekstra wyszły. Ogólnie całość wgniata w ziemię ;)

Napisano

wyglada fajnie, faktycznie troche szkoda ze w finale nie ma tych rogow no ale trudno, ciekaw jestem ile poly miala ta siatka z z brusha, i jak mozesz to wrzuc ustawienia studia,

Gratulacje fronta :)

Napisano

Cały Marcin :) Tak sobie w przerwie miedzy pracą a domem... szybko to powstało a efekt jest naprawdę przyjemny :) Dawaj dalej z następnymi speedami bo teraz to nam smaka narobiłeś! :)

Napisano

Całkiem fajna mordka, oczka fajnie wyszły oprocz odbic prawego oka, stanowczo za mocne, no i anatomii troszke brakuje: faldu polksiezycowatego i mieska lzowego. Nie podobaja mi sie za to te wloski na glowie, na brodzie wygladaja jeszcze calkiem fajnie, ale pojawiaja sie kilka nad lewym okiem, widocznie probowales zrobic brwii, no i te wloski na glowie zbyteczne. Co do szumu, widze ze starales sie jak najbardziej zblizyc do fotografii stad ten dof i aberacje, jednak tak duzy szum powstal by raczej przy slabo oswietlonym obrazie, twoj natomiast ma przyzwoita ilosc swiatla i taki szum jest malo realistyczny. Poza tym bardzo fajnie, szczegolnie jesli nie spedziles nad tym wielu godzin. Pozdrawiam

ps. kolczyk obnizyl bym troszke, za blisko jest nosa imho i moze troszke wyszczuplil

Napisano

hi

generalnie pracka powstala spontanicznie , w sumie jakies 14 h pracy rozlozone na kilka dni,

za komenatrze i fronta dziękuję.. krytyke przyjmuje , ziarno z pewnoscia przesadzone.. ale mimo wszystko nie moglem sie powstrzymac.. co do rogów rzeczywiscie do finalu nei doszly pewnie dlatego ze to oznaczlaoby dodatkowych kilka godzin dla przyzwoiteg owygladu a to poprostu rozwinięty speedzik .. nie ma sie co tłumaczyć.. dobrze jest cos czasem pokazac zeby ludzie wiedzieli ze jeszcze zyje.. ;)

dzieki wszystkim i pozdro, aha co do oswietlenia scenki.. to render byl orbiony na pasach i w zaleznosci od pasu troszke zmienialem .. ale ogólnie to 3 vray lights + hdri.. lekko modyfikowane wzgledem danego passu..

Napisano

tez tak chce ladnie robic...

czy moge Cie prosic o jakiegos linka lub wytlumaczenie jak w vrayu podpinasz displace bo mnie to za chol.... nie chce ladnie wyjsc...

Napisano

Jest cool, trochę przywodzi na myśl prace JJJ.Mortimer'a, ale ten ostry front jest mocno charakterystyczny dla Ciebie ;).

Gratulacje bardzo udanej egzekucji tego speedzioka.

Pozdrawiam,

Gość User190
Napisano

rewelka :) Włoski na głowie wyglądają tylko trochę sztucznie.

Napisano

Bardzo fajny,

czepić można się oczu które wyszły trochę nienaturalnie, jakby nie miały wzorków na tęczówce, i odrobinę za bardzo się błyszczą.

Gość _Kreska_
Napisano

fajne

bardzo podobna buzk do zoltego drania z cin city ;)

Napisano

Brak rogów, ale całość jest zajeb****. Rewelacyjne, szklące się oczka. Mniejsze ziarno i praca wzorowa. Gratulacje....

Napisano

Bardzo fajny model. Podoba mi się szczególnie to, że twarz ma wyraz, nie jest takim typowym modelem potworka ( wg mnie oczywiscie ). Sam render też mi sie podoba.

Pozdro!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności