OmeN2501 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 (edytowane) Dla Fabryki slow na okladke nowego wydania "Krotkiego lotu Motyla Bojowego". Az mi sie stare dobre cyberpunkowe klimaty przypomnialy ;] Uwagi jak zwykle mile widziane ;] Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Pięknie!!! Ale pojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ..........o_o' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ozz ku^waaaa;] no to zapodales- jedno pytanie- postac z refki czy z jakiegos posera? no swietne naprawde,uczta dla oka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 bleh, co ja taki maly czlowieczek moge powiedziec :P super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 O *uck me! daje dodatkowe 10 gwiazdek za biust ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 czad, czad i ciekawe masz)rum co ona tam widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Są ludzie, wśród nich plastycy, graficy... No i obok nich wszystkich egzystuje Omen:D Wielkie i genialne dzieło:) tak jak masz)rum -10 gwiazdek;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Pięknie wyglądają twoje prace, niestety w druku już nie wygląda to tak dobrze. Tzn. oni coś tam dupczą, że te okładki są bardzo stonowane/blade. Ogólnie fajnie że twoje prace są plastyczne...można się dopatrzyć pędzli itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ta posturka troche jak z poses maniaka :D geniusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 Dzieki ze komentarze. Poza panienki zainspirowana jedna fotka pani wiedzmy66b z digartu choc moze nawet nie tyle poza co ksztalt ciala bo rece sam malowalem oswietlenie od nowa przeliczalem i takie tam ;]. Generalnie mase czasu mi zajelo zeby to cialo sie jakos proporcji trzymalo bo za Chiny Ludowe nie moglem znalesc refki panienki w podobnym ulozeniu. Wciaz nie jestem z tego zadowolony ale juz nie mam czasu dlubac w tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Woha! Piękne! I pomysł i kompozycja i kolorki. Przechodzisz samego siebie. Widać, że włożyłeś w to kupe roboty ale pracki nie zajechałeś. love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Dolaczam sie do opinii ManiakaS - fajnie, ze nie dodlubales :) Skonczyles w idealnym momencie. Jest wypas:)) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Rewelacja! O wykonaniu to już nawet nie wspomnę, ale do tego ten klimat! Perfekcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 urywa dupe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Panie kolego rewelka. Stary widać u ciebie miłość do CG. One love... Prostackie pytanie: Dają egzemplarze autorskie? :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 Daja ;] Nawet giftpack na swieta ostatnie mi sie trafil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Cycuchy rządzą. 5 gwiazdek ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 zrobisz kiedyś coś co będzie ble ? tak dla odmiany ;-), fajne sutki ma :P 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Szok normalnie. Dochodzisz do perfekcji :) Piekna plastyka w jej lewej dloni (palce!), w przedramionach i w pancerzu z tylu. Nos swietny, tylko do ust bym sie przyczepil. Troche wymeczone sie wydaja w porownaniu z reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 pięknie to teraz mam dylemat na wybór nowej tapety ty czy M. Denko :) 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 O mamo :) Jednak Daroz musi poćwiczyć, żeby Cię pobić :) Naprawdę rewelacyjny rysunek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 a mnie sie nie wyswietla :( zabilo serwer czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 superanckie, dobrze, ze srubujesz poziom, az chce sie robic :) nie ma zmiluj, trzeba pracowac wciaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 moja nowa tapeta - dzieki Omen :) Rewelacja 5 gwiazdek jak zwykle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elsby Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Praca w przedsiębiorstwie kanalizacyjnym nie jest taka znowu kolorowa. Patrz film "Jan Serce". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Albo jesteś na tyle 'dobry' że uzyskujesz tak dobre efekty albo łączysz techniki 2 i 3D. Niemniej jednak nie ma to takiego znaczenia bo efekt powala. Chętnie obejrzał bym jakiegoś videotutka w twoim wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 przesliczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Woho Gratki wielkie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Eh Hindus przy kolejnej godzine dlubania tla az sobie pomyslalem "czego ja tego nie robie w 3d???" Nauczka na nastepny raz zeby skomplikowanej maszynerii w niestandardowej perspektywie nie robic recznie bo sie mija z celem. Ale tym razem wszystko tabletem dziergane Dzieki za komenty ;] A co do tutka to wasnie montuje kolejny workshop do ImagineFX i tym razem workflow jest bardziej usystematyzowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 wlasnie fajnie, ze calosc tabletem robiona- bardzo mi sie podoba, zwlaszcza dolna polowa ilustracji; palce moze troche za krotkie, ale to minimalnie- swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 fajne oksy VR (motyw z "człowiek demolka" ? ;) ), ogólnie bardzo bardzo daje rade :D szczególnie aparatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Szok! Po prostu Piękne... * * * * * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 nienajgorsze, nienajgorsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 No brawa brawa! Widze roboty masz pełno jak nie FS to ImagineFX ale to bardzo dobrze - Polskę nam ładnie reprezentujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 ooo man, szalenstwo:)gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 jak dla mnie najlepsza z Twoich prac ! masz może zapisane kilka wersji ? wrzuciłbyś etapy malowania plz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Umm... cudowne kobiece gruczoły mlekowe nawet widac zarys sterczacej brodawki sutka do tego cala akcja dzieje sie w jakuzi :) omen umowisz mnie z nia? plz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 aż miło się takie prace ogląda :D good job :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 ... bo za Chiny Ludowe nie moglem znalesc refki panienki w podobnym ulozeniu. Wciaz nie jestem z tego zadowolony ale juz nie mam czasu dlubac w tej pracy 1) zadowolony to mozesz byc :) jest pro 2) zona i cyfrowka. masz problem, wyginasz zone, cykasz i masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Wypas maxymalny. Gdybym nie znal tytulu pomyslalbym ze to Kusanagi z GITSa. Mozna prosic o wersje HD na tapetke? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Hehe ja też już mam na tapetę ustawione :) Ale niestety musiałem trochę powiększać i na jakości straciło, też podpisuję się pod petycją wersji HD ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Ja również poprosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 O k.... az na tapete pacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Pięknie, co tu dużo... szkoda tapetą psuć ;) A cyberpunk... ech, stare, dobre rzeczy. Więcej takich perełek. Pozdrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Dla fetyszystów pociągnięć pędzla i rozmytych detali wersja full HD :P Tylko ładnie proszę tego nie rozpowszechniać nie linkować nigdzie dalej, bonus tylko dla tego forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 bardzo fajna pracka, btw - widze, ze zdjales jej stanik i zalozyles na oczy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 No o rany - przeciez to oczywiste - zeby sie nie zmoczyl! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 wow wygląda jak 3D!! piękna praca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi