oDD Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) dzieki wszystkim, zupdejtowalem portfolio pencilofdoom.com, jest tam trochę rzeczy z nowego Call of juarez. Jak coś nie tak ze stroną to dajcie znać jeszcze mam zamiar poprawić parę rzeczy. Pare przykładów. Edytowane 6 Lipiec 2009 przez oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Masz bardzo ładne prace, jednak zastanawia mnie jedna rzecz w ostatniej. Czy postacie są poprawnie rozłożone w przestrzeni? Może się mylę, ale wydaje mi się, że albo te na pierwszym planie są zbyt małe, albo te na dalszym (jak chociażby postać stojąca w czarnej kamizelce) są zbyt duże. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić, ale wzrost postaci idzie chyba według perspektywy? W ogóle chyba perspektywa leży (patrząc na lampiony). Czy wszystkie przedmioty idą z punktu zbiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Powrzucaj też te co masz w portfolio man, wogole różowy robot wymiata :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 To Ty pracowałeś przy CoJu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) trochę lokacji więcej Copyright Techland Copyright Techland Copyright Techland Copyright Techland jakieś propozycje na kolorystyke etapu Copyright Techland Edytowane 7 Lipiec 2009 przez oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) podziemna swiatynia: ogulny zarys, obiekty do niej i sufit Copyright Techland Copyright Techland Copyright Techland Copyright Techland Copyright Techland Edytowane 7 Lipiec 2009 przez oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) przy coju wiecej robiłem tekstur niz conceptów bo mniej mamy teksturatorów niż rysowników Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 (edytowane) i dwa projekty logosów na koszulki Copyright Techland Copyright Techland Edytowane 7 Lipiec 2009 przez oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 widze ze cale forum pracowalo nad ta gierka 0_o buhahahaha. tez fajne :) Choc ja czekan na red dead redemption :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Jezu...co kolejny to fajniejsze rzeczy wrzuca...o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Jezu...co kolejny to fajniejsze rzeczy wrzuca...o_O hah no właśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Szczególnie fajna ta świątynia i same kształty posągów są wyczesane... Jakkolwiek cała reszta też nie gorsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Wszędzie gdzie nie spojrznę jarez i jarez :], maćko bośka tosz to szok :). Ilu zacnych ludzi przy tym robi. Powodzenia //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 No dobra, jutro kupuję tą grę, mam nadzieje ze nie bede zalowal, ze w wersji na ps3 i dam rade sterowaniu;). Znow fajne rzeczy, fajne teksturki, a bacia indianka rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Rewelacja! Jezu, jaka szkoda, że nie mam czasu na granie. Wygląda niesamowicie! Gratuluję ogromnie. Dawno nie widziałem czegoś takiego! Piękne te testy klimatu dla enviro! 5***** to dużo za mało! Gratki fronta! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 kawal dobrych artow, wielki szacun dla calej ekipy koncepciarzy, a i teskturki i modeliki tez fajniutkie, ogolnie gra od strony graficznej prezentuje sie syto, szkoda, ze reszta to juz mega suchar (edit: no w sumie dzwiekowo tez jest elegancko, dobra muza..), a po pierwszej czesci czekalem na nia z niecierpliwoscia, chyba w techlandzie nie ma animatora dobrego, bo w cutscenkach to jest jakas zenada jak na dzisiejsze standardy, powinien ktos tam u was sobei heveanly sword wziac za referencje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 no wszystko wyglada zajebiscie dopUki nie zaczyna sie ruszaać [odnosnie COJ2] :p ALE texturki miodzio modele juz gorzej, chyba jednak ciut lepiej wygladają w grze, niz na tych screenach ..jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Ta świątynia jest malowana po 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kseronarogu Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 niezle stuffu sie wysypalo z tego call of fujarez ;) ... cool - bede musial pograc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2009 dzięki wszystkim za komentarze W ogóle chyba perspektywa leży (patrząc na lampiony). Czy wszystkie przedmioty idą z punktu zbiegu? masz racje zjebane jest Ta świątynia jest malowana po 3d? tak, miałem przeprojektować całe wnętrze zostawiając gabaryty i schody, malowane to jest na screenie z edytora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 lead'zie jest szacun ;) ps. jakby ktos nie wiedzial to Waldek jest teraz lead concept artist i caly czas na nas krzyczy hehehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 to fakt został leadem, teraz jest przewodnikiem naszych udręczonych dusz, zawsze możemy na niego liczyc i mu się zwierzyć ze wszystkiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 w ostatnim postac ok, ale tło za to przyciagnelo moja wieksza uwage...moim zdaniem misztrzowskie, bo jak się patrzy szczegolowo, to nic nie widac- tylko fakturki i pociagniecia pedzla wlasciwie, a patrzysz na postac i tlo nagle zaczyna cos budowac.. podziwiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 czemu ty te postacie takie karlowate robisz? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 czemu ty te postacie takie karlowate robisz? :/Slyszalem, ze oDD ma 1,32 wzrostu. Ale moze to plotka. Zlosliwi zawsze odejma kilka centymetrów. Mam wrazenie jakby w tych szkicach sie cos nowego pojawilo, bryle na pewno lepiej czuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 wlasnie chcialem to powiedziec, ale nie chcialem byc cyniczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Waldek nie ma 1,32 wzrostu. Ma znaczniej mniej ale duchem to Napoleon!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 dekiel: trudno powiedziec, jak w pracy mam zrobic koncept to zdecydowanie wiecej uwagi do proporcji przywiazuje leander: super fanart halo i jakis taki troche zeby cokolwiek maznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 robocolanco świetne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 1 Listopad 2009 Autor Share Napisano 1 Listopad 2009 eco dzieki prezent dla tortura i fanart puzzle bobble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 prezent widziałem juz na blogu :) a ten drugi bardzo fajny jak tam warsztaty wyszły? żałuje ze nie mogłem być :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Skarpetki focal point =], rozwalają mnie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 ten w balonie u tortura to Ty :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 masz bardzo fajne prace :) w swoim portfoli luźne i smakowite :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 U lah lah! Kunszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ty weź częściej coś wrzucaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 luz to zdecydowanie atut w Twoich pracach jak dla mnie. Pewnie tak musisz odreagowac po całym dniu kierowania i pilnowania "spójności" projektu :p Czyli nie ma tego złego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) cosmicgirl.jpg jest ........... :) strasznie fajne prowadzenie plamy i kreski, i to bardzo konsekwentne ;) podziwiam Edytowane 12 Marzec 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 ; ) myśle Waldo że oryginalnosc twoich postaci wygrywa... Co do techniki to znasz mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 jak zawsze- jest na czym oko zachaczyc...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 5 Marzec 2010 Autor Share Napisano 5 Marzec 2010 dzięki ziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 gdzie ty sie wogole podziewasz ? ;) kolorki, swiatelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 też tęsknie benny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxbielecki Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 .........no taaaaaaaa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Heh... mam wrażenie że maziając stawaisz aż 4 kreski/plamy: pierwsza to kształt, druga - bryła, trzecia i czwarta to światło i cień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 emmilius nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 hmm pogapię się... może wpadnę na to czemu to jest tak dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi