Napisano 12 Czerwiec 200816 l Teleca Poland, software engineer - a de facto team leader zespołu testującego m.in. jakość obrazu. Bardzo niewiele wspólnego z grafiką od strony twórczej :D
Napisano 12 Czerwiec 200816 l geodeta - olsztyn vertexy krzesam czysto rekraacyjnie, takie hobby poprostu
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Tymczasowo robię w Burger Kingu. Nie jest źle, nie narzekam. Mimo wszystko zazdroszczę zarabiającym na grafice.
Napisano 12 Czerwiec 200816 l geodeta - olsztyn vertexy krzesam czysto rekraacyjnie, takie hobby poprostu ;] fajnie, Microstation, czy Autocad. Dodatkowo EWMapa, GEOMAP, i jeszcze kilka programików o których już pomału zapominam ;) ... Terrabit u Was był ?
Napisano 13 Czerwiec 200816 l MF, nie wiem czy mowisz szczerze, ale nawet jezeli, to pewnie i tak zarabiasz wiecej ;D
Napisano 13 Czerwiec 200816 l MF, nie wiem czy mowisz szczerze, ale nawet jezeli, to pewnie i tak zarabiasz wiecej ;D hehehe też mi sie tak wydaje...pensja grafika na etacie w Polsce raczej nie powala :P
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Ja se robie w City Interactive na stanowisku animator, chociaz ostatnio rezyseruje bardziej cutsceny niz animuje;) hmmm mowisz? i jak sie tam pracuje? co z planem podjecia pracy w uk (bo chyba pytales o to i tamto na f3d swego czasu?)
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Jakos mi przeszlo i swoje dlubie. Pracuje spokojnie, a prywatnie zaczalem swoj wlasny projekt.
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Praktyki w Lightcraft: compositing, kupowanie Tigerów, noszenie wódki :D
Napisano 13 Czerwiec 200816 l ;] fajnie, Microstation, czy Autocad. Dodatkowo EWMapa, GEOMAP, i jeszcze kilka programików o których już pomału zapominam ;) ... Terrabit u Was był ? Ewmapa, Winkalk, Mikromap - taki zestaw w pracy, dodatkowo Microstation, C-geo generalnie trzaskamy podziały i wznowienia czasem jakaś mapka wpadnie do zrobienia (raz na kilka miesięcy)
Napisano 13 Czerwiec 200816 l freelancer, czyli pracuje po 12h dziennie ale za to moge sobie wybrac czy w dzien czy w nocy ;)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Własna działalność, współpracuje z małą firemkom niewidoczna praktycznie na rynku ;) współpraca z AAC od października jako wykładowca z 3d maxa w firmie szkoleniowej w krakowie, i teraz prowadzę negocjacje z francuzami czasem coś dla Danii się zrobi z viz myśle o pracy w mcdonaldzie ponoć fajną reklamę mają na rekrutacje ;) ale kto wie co przyniesie jutro :)
Napisano 2 Grudzień 201113 l A ja jestem farmaceutą, ale myślę o założeniu własnej apteki. Chyba jednak na zasadzie franczyzy z aptekimedyczne.pl – o tyle wygodniej, że oni są już znani. Ale to na razie plany :)
Napisano 25 Grudzień 201113 l A ja pracuje na etacie jako projektant opakowań (2D) :) 3D nie zajmuje się zawodowo, to takie moje małe "zboczenie" po godzinach :)
Napisano 5 Styczeń 201213 l half time 3d freelance, half time poker player:) wciaz sie zastanawiam czemu sie bardziej poswiecic
Napisano 5 Styczeń 201213 l Poświęć się grze w pokera i hobbystycznie finansuj autorskie projekty 3d :D albo jeśli Ci nie idzie, a Cię wciągnęło, to zarabiaj na 3d i finansuj długi ;]
Napisano 18 Styczeń 201213 l Biuro firmy telekomunikacyjnej. Siedzę w Excelu, ale nie tracę częstych przerw. Na przerwach wyzwalam swoją kreatywność tak dla siebie. Szykuję portfolio. Potem pewnie wizki wizki stronki fotki wizki wizki bo w biurze jestem na 3 miesiące :) Edytowane 18 Styczeń 201213 l przez Camel
Napisano 18 Styczeń 201213 l W pracowni architektonicznej jako projektant (czyli generalnie architekt, ale wolę ostrożnie używać tego słowa bo uprawnień jeszcze nie mam:) ). Trzeba przyznać, że 3D się w tym zawodzie przydaje.
Napisano 18 Styczeń 201213 l W pracowni architektonicznej jako projektant (czyli generalnie architekt, ale wolę ostrożnie używać tego słowa bo uprawnień jeszcze nie mam:) ). Trzeba przyznać, że 3D się w tym zawodzie przydaje. Ja zawsze używałem określenia "asystent architekta", jeszcze za czasów www.polskadrewniana.pl