aspenboy Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Teleca Poland, software engineer - a de facto team leader zespołu testującego m.in. jakość obrazu. Bardzo niewiele wspólnego z grafiką od strony twórczej :D
Topek Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 geodeta - olsztyn vertexy krzesam czysto rekraacyjnie, takie hobby poprostu
MF Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Tymczasowo robię w Burger Kingu. Nie jest źle, nie narzekam. Mimo wszystko zazdroszczę zarabiającym na grafice.
miriam Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 geodeta - olsztyn vertexy krzesam czysto rekraacyjnie, takie hobby poprostu ;] fajnie, Microstation, czy Autocad. Dodatkowo EWMapa, GEOMAP, i jeszcze kilka programików o których już pomału zapominam ;) ... Terrabit u Was był ?
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 MF, nie wiem czy mowisz szczerze, ale nawet jezeli, to pewnie i tak zarabiasz wiecej ;D
chudy Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 MF, nie wiem czy mowisz szczerze, ale nawet jezeli, to pewnie i tak zarabiasz wiecej ;D hehehe też mi sie tak wydaje...pensja grafika na etacie w Polsce raczej nie powala :P
Pionier Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 Ja se robie w City Interactive na stanowisku animator, chociaz ostatnio rezyseruje bardziej cutsceny niz animuje;) hmmm mowisz? i jak sie tam pracuje? co z planem podjecia pracy w uk (bo chyba pytales o to i tamto na f3d swego czasu?)
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 Jakos mi przeszlo i swoje dlubie. Pracuje spokojnie, a prywatnie zaczalem swoj wlasny projekt.
Lumpy Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 Praktyki w Lightcraft: compositing, kupowanie Tigerów, noszenie wódki :D
Topek Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 ;] fajnie, Microstation, czy Autocad. Dodatkowo EWMapa, GEOMAP, i jeszcze kilka programików o których już pomału zapominam ;) ... Terrabit u Was był ? Ewmapa, Winkalk, Mikromap - taki zestaw w pracy, dodatkowo Microstation, C-geo generalnie trzaskamy podziały i wznowienia czasem jakaś mapka wpadnie do zrobienia (raz na kilka miesięcy)
ttaaddeekk Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 freelancer, czyli pracuje po 12h dziennie ale za to moge sobie wybrac czy w dzien czy w nocy ;)
Freelanc3r Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Własna działalność, współpracuje z małą firemkom niewidoczna praktycznie na rynku ;) współpraca z AAC od października jako wykładowca z 3d maxa w firmie szkoleniowej w krakowie, i teraz prowadzę negocjacje z francuzami czasem coś dla Danii się zrobi z viz myśle o pracy w mcdonaldzie ponoć fajną reklamę mają na rekrutacje ;) ale kto wie co przyniesie jutro :)
Gość diablo78 Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 A ja jestem farmaceutą, ale myślę o założeniu własnej apteki. Chyba jednak na zasadzie franczyzy z aptekimedyczne.pl – o tyle wygodniej, że oni są już znani. Ale to na razie plany :)
Mihboss Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 A ja pracuje na etacie jako projektant opakowań (2D) :) 3D nie zajmuje się zawodowo, to takie moje małe "zboczenie" po godzinach :)
viz.k Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 half time 3d freelance, half time poker player:) wciaz sie zastanawiam czemu sie bardziej poswiecic
wroniec Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 Poświęć się grze w pokera i hobbystycznie finansuj autorskie projekty 3d :D albo jeśli Ci nie idzie, a Cię wciągnęło, to zarabiaj na 3d i finansuj długi ;]
Camel Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) Biuro firmy telekomunikacyjnej. Siedzę w Excelu, ale nie tracę częstych przerw. Na przerwach wyzwalam swoją kreatywność tak dla siebie. Szykuję portfolio. Potem pewnie wizki wizki stronki fotki wizki wizki bo w biurze jestem na 3 miesiące :) Edytowane 18 Styczeń 2012 przez Camel
Lucas Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 W pracowni architektonicznej jako projektant (czyli generalnie architekt, ale wolę ostrożnie używać tego słowa bo uprawnień jeszcze nie mam:) ). Trzeba przyznać, że 3D się w tym zawodzie przydaje.
gnacik Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 W pracowni architektonicznej jako projektant (czyli generalnie architekt, ale wolę ostrożnie używać tego słowa bo uprawnień jeszcze nie mam:) ). Trzeba przyznać, że 3D się w tym zawodzie przydaje. Ja zawsze używałem określenia "asystent architekta", jeszcze za czasów www.polskadrewniana.pl
bartolomeo Napisano 18 Styczeń 2012 Napisano 18 Styczeń 2012 Ty też? ja węgiel mecze na tyłach hotelu sobieski...
Rekomendowane odpowiedzi